Skocz do zawartości

Euro 2016 Francja

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 246,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

bardziej niż nasza porażka (dobry turniej, dobry mecz, mogło być lepiej, byli do pyknięcia, nie ma co ryja strzępić) boli przejście dalej tej je.banej bandy cyganów z portugalii. z całego serca życzę

Opublikowano

ręka już tam była

Opublikowano

Hodgson w piętnaście minut zaliczył przeskok z człowieka-porażki w taktycznego geniusza. Jak cienka linia jest między porażką, a zwycięstwem :obama:

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Wow, Sturridge z Vardym na boisku i Anglia wygląda na profesjonalną drużynę piłkarską, kto by się spodziewał ;) Już się bałem że Roy wpuści Milnera żeby sobie dla hecy pobiegał za piłką bez sensu, jak to ma w zwyczaju.

Opublikowano

Hodgson to fajnie wygląda jak myśli "(pipi)a kolejny napastnik, gdzie by go tu wsadzić??"

Opublikowano

POLAND STRONK

13466277_1021809691262805_24216958057912

Opublikowano

hohoho

Opublikowano

Postawiłem 2:1 dla Anglików, ale już chuy z tym. Byłoby fajnie, gdyby dzisiaj przeyebali.

aaaaaaaa

Opublikowano

Hehehe

Opublikowano

Nie jestem specjalnie kibicem i raczej trzymam kciuki za Walię, ale po przejrzeniu hejtu w tym temacie z dużą radością przyjąłem gol na 2-1 dla Anglii.

Chyba wywieszę sobie na samochodzie flagii Anglii i Belgii.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Znow mecz angli mi nie wszedl w doliczonym czasie gry xD

Opublikowano

Nie wiem, ogólnie to tak jak zagrali przez 20minut drugiej połowy to... jeszcze nikt tak dobrze nie zagrał na tym turnieju.

Opublikowano

Los im oddał to co zabrał z ruskimi. No nie spodziewałem się ze wepchną w końcówce.

Opublikowano

Od początku się zastanawiałem - po co grać Kanem, dośrodkowywać mu, podawać, grać pod niego i liczyć że strzeli, skoro można wystawić Sturridge'a, który ma lepszy drybling, potrafi sam sobie wykreować sytuację i po prostu jest lepszym piłkarzem?

Kane jest dobry ale jak już nie idzie to nie ma co go forsować na siłę. Porównałbym go trochę do Giroud, bo gole strzelać umie, ale to taki Benzema (Sturridge) po prostu daje drużynie więcej od siebie.

Sterling powoli wyrasta na najgorszego skrzydłowego turnieju (to niesamowite, ale w dwóch meczach nie wyszło mu dosłownie nic) i mam nadzieję że nie zagra już ani minuty. Vardy nic wielkiego nie zagrał ale potrafił znaleźć się w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie, widać że jest w takiej formie że wychodzi mu dosłownie wszystko. W sumie na następny mecz zaproponowałbym takie zmiany: Barkley za Alliego, Sturridge za Kane'a i Vardy za Sterlinga. Optymalnie.