Opublikowano 16 czerwca 20168 l No słabiutko, aż przypomniały mi się mecze z eliminacji , nawet piłki nie potrafimy przytrzymać dłużej. Kiepsko to widzę
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Mam nadzieje ze dzwiek sie zje.bał na dobre i do konca Laskowski bedzie komentował. Edytowane 16 czerwca 20168 l przez pawelgr5
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Mam nadzieje ze dzwiek sie zje.bał na dobre i do konca Laskowski bedzie komentował. Na polszmacie już się ogarnęli z komentarzem jak coś
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Dobra, przestańcie chwalić Mi-hova, bo się zepsuje. Milik ma przyjęcia jak rasialdo
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Nerwy im puszczają od tego ramadanu, już dwie żółte. Polska ładnie cisnęła przez moment, Pazdan dekonstruktor.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Dwie zolte Niemcy sfrustrowani, nie moga przebic sie przez zasieki stawiane przez fabio pazdanerro