Skocz do zawartości

Euro 2016 Francja

Featured Replies

Opublikowano

wygrywaja drugi mecz, fajnie graja i co im odwalilo?

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 247,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

bardziej niż nasza porażka (dobry turniej, dobry mecz, mogło być lepiej, byli do pyknięcia, nie ma co ryja strzępić) boli przejście dalej tej je.banej bandy cyganów z portugalii. z całego serca życzę

Opublikowano

Ciekawe czy porządkowemu coś urwało? Ładnie je.b.lo

Opublikowano

Zagrożenie terrorystyczne, nadzwyczajne środki bezpieczeństwa, tak bezpiecznie na stadionach miało być xdddddd

Opublikowano

Race i petardy hukowe na trybuny wnoszą, prędzej czy później jakiś musli sie wysadzi na którymś z meczów. Dobrze, że nie pojechałem xd

Opublikowano

Zagrożenie terrorystyczne, nadzwyczajne środki bezpieczeństwa, tak bezpiecznie na stadionach miało być xdddddd

"Nie jeźdźcie na Euro do Polski, bo wrócicie w trumnach" Sol Campbell

Na tym typie już dawno powinno być wymuszone oświadczenie z przeprosinami w ogólnokrajowej TV. 

Opublikowano

i remis, spala ten stadion teraz

Opublikowano

Kolejny kupon psu w dupę :) O Typerze forumkowym już nawet nie wspominam. 

Opublikowano

No chyba najlepszy mecz jak na razie na tym euro.

Chorwaci jak siedli psychicznie w końcówce a mieli mecz pod kontrolą

Opublikowano

Chorwaci mają od kilku lat topową kadrę, ale mentalnie nigdy nie wytrzymują. Szkoda, bo zwykle grają bardzo fajną piłkę.

Opublikowano

chciałbym kiedyś zobaczyć polaczków tak się bawiących 

szkoda że odpadną, fajnie by było przez całą imprezę ich oglądać ;D

chociaż co ja gadam, może nie odpadną :)

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Puść Andrzejom jakiś kawałek disco polo to będą podobnie się bawić i wtedy nazwiesz ich polaczkami :/

Opublikowano

Po Anglia-Walia to już drugi mecz, w którym coś się działo. Czesi kompletnie nie zasługiwali na remis za te 90 minut, na tle umiejętności piątki chorwackich pomocników ich gracze to pachołki, ale ich plan tym razem... wypalił. Pavel Vrba to prawdziwy trener a nie kurde Adam "wystawię piłkarzy których mi mówią media plus dwóch z Górnika i macie piłkę i kopcie" Nawałka. Szkoda że nie ustawiłem sobie czeskiej flagi, pewnie by były trzy punkty.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Po Anglia-Walia to już drugi mecz, w którym coś się działo. Czesi kompletnie nie zasługiwali na remis za te 90 minut, na tle umiejętności piątki chorwackich pomocników ich gracze to pachołki, ale ich plan tym razem... wypalił. Pavel Vrba to prawdziwy trener a nie kurde Adam "wystawię piłkarzy których mi mówią media plus dwóch z Górnika i macie piłkę i kopcie" Nawałka. Szkoda że nie ustawiłem sobie czeskiej flagi, pewnie by były trzy punkty.

Trollujesz/ironia czy znowu chcesz być na siłę alternatywny?

Edytowane przez c0r

Opublikowano

ale od nawalki to sie grzecznie od.pier.dol, ja cie grzecznie prosze

Opublikowano

Miejmy nadzieję, że tym razem z tureckimi fryzurami wszystko wp orządku i będą mogli skupić się na grze

ozan5.jpg

Opublikowano

Ten sędzia z meczu Czechów i Chorwatów mi się podoba, sędziował również finał LM, nie daje sobie wchodzić na głowę, polecam

Opublikowano

(pipi)a ten Polsat to jest (pipi)any dramat. Teraz dzwiek ma -7 sekund w stosunku do obrazu