Opublikowano 17 czerwca 20168 l Zagrożenie terrorystyczne, nadzwyczajne środki bezpieczeństwa, tak bezpiecznie na stadionach miało być xdddddd
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Race i petardy hukowe na trybuny wnoszą, prędzej czy później jakiś musli sie wysadzi na którymś z meczów. Dobrze, że nie pojechałem xd
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Zagrożenie terrorystyczne, nadzwyczajne środki bezpieczeństwa, tak bezpiecznie na stadionach miało być xdddddd "Nie jeźdźcie na Euro do Polski, bo wrócicie w trumnach" Sol Campbell Na tym typie już dawno powinno być wymuszone oświadczenie z przeprosinami w ogólnokrajowej TV.
Opublikowano 17 czerwca 20168 l https://twitter.com/m1916_/status/743862172028178432?ref_src=twsrc%5Etfw
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Kolejny kupon psu w dupę O Typerze forumkowym już nawet nie wspominam.
Opublikowano 17 czerwca 20168 l No chyba najlepszy mecz jak na razie na tym euro. Chorwaci jak siedli psychicznie w końcówce a mieli mecz pod kontrolą
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Chorwaci mają od kilku lat topową kadrę, ale mentalnie nigdy nie wytrzymują. Szkoda, bo zwykle grają bardzo fajną piłkę.
Opublikowano 17 czerwca 20168 l chciałbym kiedyś zobaczyć polaczków tak się bawiących szkoda że odpadną, fajnie by było przez całą imprezę ich oglądać ;D chociaż co ja gadam, może nie odpadną Edytowane 17 czerwca 20168 l przez Szejdj
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Puść Andrzejom jakiś kawałek disco polo to będą podobnie się bawić i wtedy nazwiesz ich polaczkami
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Po Anglia-Walia to już drugi mecz, w którym coś się działo. Czesi kompletnie nie zasługiwali na remis za te 90 minut, na tle umiejętności piątki chorwackich pomocników ich gracze to pachołki, ale ich plan tym razem... wypalił. Pavel Vrba to prawdziwy trener a nie kurde Adam "wystawię piłkarzy których mi mówią media plus dwóch z Górnika i macie piłkę i kopcie" Nawałka. Szkoda że nie ustawiłem sobie czeskiej flagi, pewnie by były trzy punkty. Edytowane 17 czerwca 20168 l przez ogqozo
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Po Anglia-Walia to już drugi mecz, w którym coś się działo. Czesi kompletnie nie zasługiwali na remis za te 90 minut, na tle umiejętności piątki chorwackich pomocników ich gracze to pachołki, ale ich plan tym razem... wypalił. Pavel Vrba to prawdziwy trener a nie kurde Adam "wystawię piłkarzy których mi mówią media plus dwóch z Górnika i macie piłkę i kopcie" Nawałka. Szkoda że nie ustawiłem sobie czeskiej flagi, pewnie by były trzy punkty. Trollujesz/ironia czy znowu chcesz być na siłę alternatywny? Edytowane 17 czerwca 20168 l przez c0r
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Tutaj stary artykuł przedstawiający problemy chorwackiej piłki: http://weszlo.com/2015/11/23/wszystko-w-normie-chorwacja-stoi-na-glowie/ Dowiecie się z niego, dlaczego kibice zrobili dziś trzodę... https://twitter.com/Sobonja/status/743723368411602944/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw Edytowane 17 czerwca 20168 l przez Starh
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Miejmy nadzieję, że tym razem z tureckimi fryzurami wszystko wp orządku i będą mogli skupić się na grze
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Ten sędzia z meczu Czechów i Chorwatów mi się podoba, sędziował również finał LM, nie daje sobie wchodzić na głowę, polecam
Opublikowano 17 czerwca 20168 l (pipi)a ten Polsat to jest (pipi)any dramat. Teraz dzwiek ma -7 sekund w stosunku do obrazu