Opublikowano 18 czerwca 20168 l No sporo jest 37 latków, jeszcze Tymoszczuk, Hughes, Ignaszewicz czy McAuley, który w meczu z Ukrainą został drugim najstarszym strzelcem gola w historii Euro, po Ivicy Vasticu w meczu z nami na Ojro 2008. Cholera, dzisiaj kończy się najważniejsza część fazy grupowej czyli 2 pierwsze kolejki, od jutra już po 2 mecze w tym samym czasie, a wciąż nie było takiego meczu po którym byłby opad szczeny
Opublikowano 18 czerwca 20168 l Chorwacja - Czechy był niczego sobie, zarówno ze strony piłkarskiej, jak i kibicowskiej otoczki
Opublikowano 18 czerwca 20168 l No trochę zmienił Wilmots. Wypadają Fellaini i Naingollan, de Bruyne przesunięty na 10, na prawym skrzydle Carrasco, a w środku Dembele. No i Meunier za Cimana. Z kolei u Irlandczyków skład ten sam, tylko za kontuzjowanego Waltersa na lewą obronę wbija Ward, a Brady (czyli nominalny lewy skrzydłowy) idzie do przodu. Dobre meczycho się zapowiada.
Opublikowano 18 czerwca 20168 l To co, czy to dziś jest ten dzień, w którym potężna Belgia wreszcie odpali i pokaże coś więcej niż w najlepszym wypadku wymęczone 1:0 ?
Opublikowano 18 czerwca 20168 l Nie może być inaczej, postawiłem ze Lukaku będzie królem strzelców, więc spodziewam się że (pipi).nie dzisiaj przynajmniej trzy.
Opublikowano 18 czerwca 20168 l To co, czy to dziś jest ten dzień, w którym potężna Belgia wreszcie odpali i pokaże coś więcej niż w najlepszym wypadku wymęczone 1:0 ? Daj Bóg choć 1-0.
Opublikowano 18 czerwca 20168 l Oglądanie Belgii to jakiś koszmar. No niestety i ja cierpię, niech już przegrają ten mecz
Opublikowano 18 czerwca 20168 l (pipi)owo to wygląda, chyba czas tego Batshuayiego przetestować, ewentualnie tradycyjna taktyka jak nie idzie - niech wejdzie dąb Bartek Fellaini i niech kopią w niego piłkę aż się od niego odbije i wpadnie do bramki Edytowane 18 czerwca 20168 l przez c0r
Opublikowano 18 czerwca 20168 l Capcom wyslal z przyszlosci wiadomosc dla pierwszej druzyny swiata jak poradzic sobie z irlandczykami, mieli 25 lat na przygotowania:
Opublikowano 18 czerwca 20168 l No i proszę, ja już typowałem Lukaku i De Bruyne do zmiany a tu gol i asysta tego drugiego.
Opublikowano 18 czerwca 20168 l W przerwie Wilmots grzecznie spytał rudego i Lukaku czy może ich zdjąć, ale dostał 2 liście i stąd obaj nadal na boisku.
Opublikowano 18 czerwca 20168 l A mówią, że ustawianie sobie flag na profilowym nic nie daje! Belgia, Belgia, Belgia, i jeszcze dwa razy hejtowany Lukaku, piękna sprawa. Edytowane 18 czerwca 20168 l przez ogqozo
Opublikowano 18 czerwca 20168 l Orban przed meczem w kościele https://twitter.com/TheEuro2016/status/744185575586955264
Opublikowano 18 czerwca 20168 l Ojej Mati, cos strzelilo. Czy ciapaci pluja sobie w brody, ze jednak nie sprobowali wniesc materialow wybuchowych na stadiony? Z racami poszlo gladko.