Skocz do zawartości

Euro 2016 Francja

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 243,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

bardziej niż nasza porażka (dobry turniej, dobry mecz, mogło być lepiej, byli do pyknięcia, nie ma co ryja strzępić) boli przejście dalej tej je.banej bandy cyganów z portugalii. z całego serca życzę

Opublikowano

Zieliński ogólnie w kadrze gra słabo, pozostaje mieć nadzieję, że za kilka lat się ogarnie chłopak, bo w tym Empoli czy gdzie on tam gra go chwalą

Opublikowano

Ukraina w ofensywie to niezłe kalectwo.

Opublikowano

No nie wiem, co tak słabo :dog:

Opublikowano

to wygląda jak repra za Fornalika. Pinball i kopanie na pałę w przód xD

Opublikowano

Lewy chyba słabo gra. < Janusz>

Opublikowano

Wkurfiają mnie te Polaczki. Jakby odpadli to przynajmniej byłby spokój.

Opublikowano

Lewy chyba słabo gra. < Janusz>

Bo nie ma z kim grać, Milik czeka na podanie i wiemy jak to się kończy, zaczynając od meczu z Irlandia

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

Niestety, narkotyki w organizmie Pazdana przestają działać

Opublikowano

Zieliński i Kapustka :banderas:

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

swoją drogą ten Jodłowiec niezły agent. Chyba obiektywnie najgorszy piłkarz w tej reprezentacji na przestrzeni tego wieku, ten koleś nie ma żadnych atutów ani zalet, to chyba najbardziej prymitywny piłkarz jakiego widziałem. Ta próba dryblingu dzisiaj xD

Opublikowano

Jakie drewna mamy na skrzydłach =/

Opublikowano

ależ to źle wygląda. Bardzo źle się stało, że Nawałka eksperymentuje, bo nie było takiej potrzeby. Zieliński i Cionek to jest bezsens. Zieliński nie dorósł jeszcze do kadry i długo nie dorośnie. Cisną nas lepiej niż Niemiaszki

Opublikowano

Ulster-Niemcy ładna miazga, to jakiś cud że nie jest co najmniej 3-0. Praktycznie mecz w ich polu karnym. I ta ekipa ma 3 pkt. i zapewne awans. To jest futbol.

Jak zwykle gdy Loew się zmusi wystawić napastnika w formie Gomeza to ten strzela gola.

Polska gra dożynki, co jest spodziewane. Słowacja wczoraj też grała. Co do Zielińskiego... zawsze byłem sceptyczny wobec jego gry w kadrze, bo po prostu się nie nadaje na tę pozycję w 4-4-2. Nie przeciw groźniejszym rywalom. W Empoli jego kariera rozkwitła w innym systemie, gdzie nieco w stylu barcelońskim trzech pomocników dzieli się różnymi obowiązkami, dużo defensywy Zieliński nie robi. Iniesta jako środkowy pomocnik w 4-4-2 z ofensywnymi skrzydłami też by pewnie nie zachwycał. Z zachowaniem proporcji.

Opublikowano

Kolejna "setka" zmarnowana i ponownie mamy Lewandowskiego marnującego siły na pressing i powrót do linii obrony :/

Opublikowano

Co mam sobie zaaplikować, żeby uwierzyć, że to co widzę to jakaś gruba zasłona dymna przed 1/8 ?