Skocz do zawartości

Euro 2016 Francja

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 243,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

bardziej niż nasza porażka (dobry turniej, dobry mecz, mogło być lepiej, byli do pyknięcia, nie ma co ryja strzępić) boli przejście dalej tej je.banej bandy cyganów z portugalii. z całego serca życzę

Opublikowano

Co mam sobie zaaplikować, żeby uwierzyć, że to co widzę to jakaś gruba zasłona dymna przed 1/8 ?

papaposunol

Opublikowano

Robercik no wez dostaw te noge dobrze no. Dzieki.

Opublikowano

Co mam sobie zaaplikować, żeby uwierzyć, że to co widzę to jakaś gruba zasłona dymna przed 1/8 ?

cyjanek wodoru

Opublikowano

Dzięki, na razie wziąłem kalominal i zobaczymy co się będzie działo

Opublikowano

Ładnie Nawałka podsumował Zielińskiego, mam nadzieję że nie dostanie już ani minuty na tym EURO. Teraz czas na Starzyńskich czy Linettych, po coś oni na to EURO pojechali, a bardziej chu'jowo niż z Zielińskim i Jodłowcem już nie może być. Po prostu nie, to niemożliwe.

Opublikowano

Po profesorsku je,bany Kubuś :obama:

Opublikowano

Błaszczykowski? Zawsze szanowałem

Opublikowano

Swoją droga francuska federacja powinna jakiś srogi wpier/dol wyłapać za te kartofliska, po których biegają zawodnicy. Nie kojarzę takiej sytuacji na żadnym dużym turnieju.

Krychowiakowi widzę bardzo posłużyła wycieczka do Paryża. Co to kur/wa jest, żeby w trakcie zgrupowania zaśmiecać sobie banię sprawami klubowymi. Kapustka to zanotował jakiś kontakt z piłką bez straty ?

Opublikowano

:banderas:

PROFESOR JAKUB

Edytowane przez suteq

Opublikowano

ooo gol xDDDDD

Oczywiście kur/wa na polszmacie znowu dźwięk opóźniony o 5 sekund względem narodowej i kur/wa nadziałem się na spoiler

Opublikowano

czy ja dobrze usłyszałem Hajto, że "popatrzył Milik, potem zrobił no-look pass"? xD

Opublikowano

Błaszczykowski - Facet po którym jechali, facet który nie gra w klubie, facet który często jest nie doceniany, ale zawsze zostawia serce na boisku,

Opublikowano

Podobna brame strzelil Kuba na naszym Euro, chyba przeciwko ruskim?

Opublikowano

Ależ Kapustka narobiłby bigosu.