Opublikowano 21 czerwca 20168 l Co mam sobie zaaplikować, żeby uwierzyć, że to co widzę to jakaś gruba zasłona dymna przed 1/8 ? papaposunol
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Co mam sobie zaaplikować, żeby uwierzyć, że to co widzę to jakaś gruba zasłona dymna przed 1/8 ? cyjanek wodoru
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Ładnie Nawałka podsumował Zielińskiego, mam nadzieję że nie dostanie już ani minuty na tym EURO. Teraz czas na Starzyńskich czy Linettych, po coś oni na to EURO pojechali, a bardziej chu'jowo niż z Zielińskim i Jodłowcem już nie może być. Po prostu nie, to niemożliwe.
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Swoją droga francuska federacja powinna jakiś srogi wpier/dol wyłapać za te kartofliska, po których biegają zawodnicy. Nie kojarzę takiej sytuacji na żadnym dużym turnieju. Krychowiakowi widzę bardzo posłużyła wycieczka do Paryża. Co to kur/wa jest, żeby w trakcie zgrupowania zaśmiecać sobie banię sprawami klubowymi. Kapustka to zanotował jakiś kontakt z piłką bez straty ?
Opublikowano 21 czerwca 20168 l ooo gol xDDDDD Oczywiście kur/wa na polszmacie znowu dźwięk opóźniony o 5 sekund względem narodowej i kur/wa nadziałem się na spoiler
Opublikowano 21 czerwca 20168 l czy ja dobrze usłyszałem Hajto, że "popatrzył Milik, potem zrobił no-look pass"? xD
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Błaszczykowski - Facet po którym jechali, facet który nie gra w klubie, facet który często jest nie doceniany, ale zawsze zostawia serce na boisku,
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Podobna brame strzelil Kuba na naszym Euro, chyba przeciwko ruskim? Tak