Opublikowano 21 czerwca 20168 l xD chu.jowy strzał ale bramkarz prawie pod piłke podszedł przed gwizdkiem
Opublikowano 21 czerwca 20168 l co za żenada ta akcja. Najpierw Silva zanurkował, potem Ramos podszedł do karnego (absurd, dlaczego kur'wa on?) a na deser Subasic sobie wybiegł metr przed bramkę zanim jeszcze Ramos strzelił i nie powtórzyli karnego. ta akcja to apogeum spier'dolenia
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Wydaje mi się, że on trolluje http://www.nezdeluxe.pl/2013/04/wachanie-sie-pod-pachami-czyli.html Komunikacja społeczna. Być moze nowy fortel. Edytowane 21 czerwca 20168 l przez Mecenas
Opublikowano 21 czerwca 20168 l No cóż, De Gea się nie popisał jakoś bardzo jak na swoją renomę, ale tak ogólnie - świetny mecz i Chorwacja kolejny raz potwierdza super formę, mimo że jej fani tak narzekali ostatnio. To w sumie wiele nie znaczy i nie zwiększa ich szans na złoto ponad 1/16, ale chyba najlepsza drużyna fazy grupowej. Perfekcyjna linia pomocy nawet bez Modricia i zaskakująco dobra obrona. Edytowane 21 czerwca 20168 l przez ogqozo
Opublikowano 21 czerwca 20168 l zasłużony dla przepychania karłów Kuipers wydrukował karnego, ale opatrzność tym razem była czujna, teraz włoski walec niechaj dokończy dzieła zniszczenia i będą czyste rasowo mistrzostwa europy
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Ku.rwa a ja oglądałem czechy-turcja, a tu widze o wiele ciekawiej było w drugim meczu
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Jeśli kierować się wyłącznie wieloletnią renomą drużyn, Polska ma zadziwiająco "łatwą" drabinkę. Niemcy, Francja, Włochy, Anglia, Hiszpania - wszystkie można trafić dopiero w finale. Po "naszej" połowie drabinki - zakładając, że drużyny z lepszym wynikiem w grupie będą wygrywać - jest Szwajcaria, potem Chorwacja i w półfinale Walia, Węgry albo ew. Portugalia. Edytowane 21 czerwca 20168 l przez ogqozo
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Hiszpania nieźle zyebała, bo po ewentualnym wyeliminowaniu Włochów trafią w ćwierćfinale na Niemców, a w półfinale na Francję. Po drugiej stronie drabinki nie będzie już tak ciekawie.
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Szwajcara, Chorwacja i Walia, to zdaje się maksimum na co można będzie trafić w naszej połówce drabinki. No bez jaj, przy dużym szczęściu, można dojść nawet do finału
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Szwajcarów przejdziemy, Chorwatów może cudem, ale Walia jest poza zasięgiem.
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Szwajcarów przejdziemy, Chorwatów może cudem, ale Walia jest poza zasięgiem. fart, dyspozycja dnia, dur brzuszny Bale'a wszystko się może zdarzyć w tej części drabinki
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Zeratul jaki smutny polaczek za granicą xD euro wygrane ja już otwieram szampana