Skocz do zawartości

Euro 2016 Francja

Featured Replies

Opublikowano

Ku.rwa. Ale brama konkretna

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 243,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

bardziej niż nasza porażka (dobry turniej, dobry mecz, mogło być lepiej, byli do pyknięcia, nie ma co ryja strzępić) boli przejście dalej tej je.banej bandy cyganów z portugalii. z całego serca życzę

Opublikowano

Ebola wszedl. Oby tylko nie dotykal naszych

Mam nadzieje, ze administracja zajmie sie tym uzytkownikiem. 

Opublikowano

Szakira nakoksowany karzeł, tacy niscy nie powinny byc dopuszczani do profesjonalnej piłki

Opublikowano

panie Smuda rób pan zmiany

Opublikowano

Ale teraz polacy graja srake

Nawet nikogo porzadnego na ławce nie ma

Opublikowano

Nie wiem jak wy, ale ja nie wyobrażam sobie dogrywki.

Opublikowano

Jak nasi tak będę grać w dogrywce to Szwajcaria nam spokojnie ze dwa gole wbije. 

Opublikowano

Ostatnie pół godziny to jakieś nieporozumienie, czarno widzę dogrywkę. Myślałem, że Milika już dawno na boisku nie ma, ale jednak dali mu zepsuć jeszcze jeden strzał na koniec.

Opublikowano

no cóż, wpuścić Peszkina, żeby pograł na chaos, coś w defensywie pomógł, bo biegać to on potrafi, chyba jedyna jego umiejętność.

Oprócz niego nie wiem czy ktoś mógłby zrobić różnicę. Może ten Starzyński.

Opublikowano

(pipi)a tam grają, Milik co ma piłkę to ładuje w trybuny, Lewy to samo, zabawne, że przed Euro mieliśmy niby najlepszy atak wszechczasów :DD

Opublikowano

Ogór Szwajcarom kibicuje, to dlatego.