Opublikowano 25 czerwca 20168 l Zawiodlem sie ze Polacy nie skonczyli tego w 90min. Na mecz z Chorwacja nie ma co sie nastawiac bo marnie widze nasze szanse.
Opublikowano 25 czerwca 20168 l Ja je.bie . Poplakalem sie. Jaki stres. Boze ja nie chce juz karnych. Swietny mecz ale spojrzmy prawdzie w oczy. Wszystko ladnie pieknie ale do czasu. My nie mamy sil na 90 minut a co mowic o dogrywkach, a co najgorsze, nie mamy na lawce jakosciowych zmiennikow. Dzis licze na fart portugalii. A z nimi mozemy pojechac. Z chorwacja jak wytrzymamy 90 minut potem nas zniszcza.
Opublikowano 25 czerwca 20168 l jedyny negatyw to jednak wąska ławka, Jodłowiec i Peszko ledwo weszli a wyglądali fizycznie gorzej od praktycznie całej reszty. Zero jakości z tej ławki. Nie wiem po co Linetty, Starzyński czy Stępiński pojechali skoro w nich Nawałka nie wierzy.
Opublikowano 25 czerwca 20168 l Te obrazki jak Lewy z Grosickim prowokuja po karnych Szwajcarow przy ich trybunie, ktorym eksploduja dupska
Opublikowano 25 czerwca 20168 l mimo wszystko gdyby nie wygrana przelala by sie fala hejtu za druga polowe i dogrywke, pierwsza polowa super, ale pozniej to byla modlitwa by dociagnac do karnych, z cro lub krystyna w takim stylu bedzie po zawodach
Opublikowano 25 czerwca 20168 l szkoda, że karłowi wszedł strzał, który w 95% przypadków by nie wszedł, no ale taka jest piłka - kunktatorstwo prawie się zemściło, ale panbuk czuwa nad Polską Milik na ławkę, ale jak się bierze kopacza z Ruchu Chorzów zamiast Teodorczyka, to potem nie ma czego wymienić Portugalia byłaby wygodniejszym przewciwnikiem Portugalia by nas kondycyjnie zajezdziła przecież. Co do narzekań na Milika i Lewego niby słuszne, ale zauważcie, że w tej ku,rwa kadrze jak Grosicki albo Kuba nie zrobią akcji to nikt nim nie zrobi i muszą zapie.rdalać co chwile na środek a Lewy pózniej to skrzydłowym był bo Peszko to xD Także niby można go je.bać ale w Bayernie to ma innych od podań a nie yyy nie wiem kto tam u nas na środku gra a no tak człowiek widmo Mączynski.
Opublikowano 25 czerwca 20168 l Ten czlowiek widmo jest od czarnej roboty. Ale wiadomo jak kogos nie widac to (pipi)owo gra. Zobacz ile chlop mial przechwytów,. Miales Zielinskiego aka liverpool w srodku to widac bylo jak gowniano to wygladało.
Opublikowano 25 czerwca 20168 l Po prostu Lewandowski to nie jest gracz, który sam sobie stworzy okazję na gola. To typ napastnika, który potrzebuje podań, a tych nie ma, także trudno się dziwić, że nic nie strzela. O Miliku to mi się nawet pisać nie chcę. Dramat.
Opublikowano 25 czerwca 20168 l Ale zwróćcie uwagę na to jak Milik inteligentnie gra, jak wiele sytuacji ma, jak dobrze się ustawia. Moim zdaniem jest to cecha której o wiele trudniej się nauczyć niż skuteczności, która z czasem musi przyjść.
Opublikowano 25 czerwca 20168 l Lewandoofski miał to samo na początku kariery, a teraz większość nie Polaków specjalistów ma go za najlepszego strikera na świecie. Na Polsacie nie ma studia w przerwie meczu Walia-Irlandia Płn. Pewnie moje i Seby pieniążki przechlewają.
Opublikowano 25 czerwca 20168 l Jedyny plus Lewego w tym meczu to było zaje'biste podanie do Grosickiego prawie ze środka pola, takiego przeszywającego podania z naszej strony na tym turnieju jeszcze nie widziałem. Grosik oczywiście w trybuny zaje'bał xd
Opublikowano 25 czerwca 20168 l Zawiodlem sie ze Polacy nie skonczyli tego w 90min. Na mecz z Chorwacja nie ma co sie nastawiac bo marnie widze nasze szanse. trololololo...
Opublikowano 25 czerwca 20168 l Gdyby mu Lewandowski zagrał mocniej, to by trafił. Gdyby. I w sumie tym słowem można podsumować grę Lewego na tych mistrzostwach. Gdyby strzelił, gdyby dobrze podał, gdyby kiwnął. Robert rozczarowuje, i to bardzo.
Opublikowano 25 czerwca 20168 l No jak na tę chwilę, to Milik w rakietę i na Księżyc. No ale.. oby się uruchomił.
Opublikowano 25 czerwca 20168 l Milik to przynajmniej strzelił jednego gola, asystował z Ukrainą i dzisiaj puścił inteligentnie do Błaszczykowskiego piłkę a ten strzelił gola. Lewy za to w 4 meczach chyba nawet strzału na bramkę nie oddał.
Opublikowano 25 czerwca 20168 l Milik przynajmniej broni się na tym turnieju konkretami - pierwszy mecz gol, z Ukrainą asysta, dzisiaj przepuszczenie piłki do Błaszczykowskiego (chociaż patrząc na jego formę strzelecką to może nie chciał przepuścić tylko nie trafił w piłkę xD). No ale jednak się broni.
Opublikowano 25 czerwca 20168 l Milik to przynajmniej strzelił jednego gola, asystował z Ukrainą i dzisiaj puścił inteligentnie do Błaszczykowskiego piłkę a ten strzelił gola. Lewy za to w 4 meczach chyba nawet strzału na bramkę nie oddał. Masz rację, chyba.
Opublikowano 25 czerwca 20168 l Bale asysta. Całe szczęście, bo oglądać dogrywkę tego główna to by męka była