Skocz do zawartości

Euro 2016 Francja

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 243,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

bardziej niż nasza porażka (dobry turniej, dobry mecz, mogło być lepiej, byli do pyknięcia, nie ma co ryja strzępić) boli przejście dalej tej je.banej bandy cyganów z portugalii. z całego serca życzę

Opublikowano

ogląda ktoś na polsacie studio? podobno ciekawe rzeczy tam się dzieją

Ano beka ostra :yao:

Opublikowano

Nie wiem co tam niemiaszki skandowały przed momentem, ale brzmiało trochę jak "Kuba Błaszczykowski", chyba mam haluny z niedożywienia

Opublikowano

Nie wiem co tam niemiaszki skandowały przed momentem, ale brzmiało trochę jak "Kuba Błaszczykowski", chyba mam haluny z niedożywienia

Pewnie Lukas Podolski

Opublikowano

Juz 20 lat temu myślałem że Strejlau ma coś koło 80 a on dalej w tv :/

Opublikowano

hahahahaha, ten Grajewski, co za typ xd Prowadzący studio: "Przenosimy się do obozu w La Baule" a Grajewski: "obozy to w Auschwitz były". Na ace streamach nie ma takich atrakcji i wykwintnego humoru

Edytowane przez c0r

Opublikowano

13537769_10201719772833837_1356747420134

szkoda że promocja mediamarkt taka krótka xd

Edytowane przez nero2082

Opublikowano

Ciekawe kto pierwszy nie wytrzyma i wyje/bie Grajewskiemu w ryj w tym studio

Opublikowano

No Dziekan jest już zaprawiony w walkach po incydencie z Bożo-wporzo Iwanowem więc stawiam na niego

Opublikowano

Właśnie tak wygląda jakby mu się overdrive prawie załadował

Opublikowano

Fajne wyjątkowo te mistrzostwa i zwracam honor Polakom - grają jak grają ale do przodu, jest awans i historyczny pojedynek Lewy vs Ronaldo. <3 W czwartek emocje sięgną zenitu. Mnóstwo emocji, browarów i chipsów - do boju Polsko, do przodu Polsko! 

Opublikowano

Belga się ładnej rozkręca z meczu na mecz.

Opublikowano

Niedobrze, ciężki przeciwnik nam się szykuje w półfinale

Opublikowano

Fajne wyjątkowo te mistrzostwa i zwracam honor Polakom - grają jak grają ale do przodu, jest awans i historyczny pojedynek Peszkin vs Ronaldo. <3 W czwartek emocje sięgną zenitu. Mnóstwo emocji, browarów i chipsów - do boju Polsko, do przodu Polsko! 

fix.d

jest jakaś kompilacja dzisiejszych popisów Grajewskiego w internetach?

Edytowane przez froncz piotrewski

Opublikowano

Fajne wyjątkowo te mistrzostwa i zwracam honor Polakom - grają jak grają ale do przodu, jest awans i historyczny pojedynek Lewy vs Ronaldo. <3 W czwartek emocje sięgną zenitu. Mnóstwo emocji, browarów i chipsów - do boju Polsko, do przodu Polsko!

Wyczuwam w piątek urlop na żądanie :)
Opublikowano

Ten Siusiak z Wegier to gdzie gra bo juz nie pierwszy raz slysze jego nazwisko?

Opublikowano

Lukaku w Evertonie też jest taki irytujący w swojej grze czy tylko w kadrze tak ma?

Opublikowano

Niemcy łapią rytm turniejowy , czuje ze następnemu rywalowi zaserwują gang bang !

Opublikowano

Ich następnym rywalem są Hiszpanie albo Włosi, także wątpię.