Opublikowano 26 czerwca 20168 l Ktoś powinien zrobic kompilacje kompromitacji zwanej euro 2016 w Polsacie i wrzucić na yt
Opublikowano 26 czerwca 20168 l ogląda ktoś na polsacie studio? podobno ciekawe rzeczy tam się dzieją Ano beka ostra
Opublikowano 26 czerwca 20168 l Nie wiem co tam niemiaszki skandowały przed momentem, ale brzmiało trochę jak "Kuba Błaszczykowski", chyba mam haluny z niedożywienia
Opublikowano 26 czerwca 20168 l Nie wiem co tam niemiaszki skandowały przed momentem, ale brzmiało trochę jak "Kuba Błaszczykowski", chyba mam haluny z niedożywienia Pewnie Lukas Podolski
Opublikowano 26 czerwca 20168 l hahahahaha, ten Grajewski, co za typ xd Prowadzący studio: "Przenosimy się do obozu w La Baule" a Grajewski: "obozy to w Auschwitz były". Na ace streamach nie ma takich atrakcji i wykwintnego humoru Edytowane 26 czerwca 20168 l przez c0r
Opublikowano 26 czerwca 20168 l szkoda że promocja mediamarkt taka krótka xd Edytowane 26 czerwca 20168 l przez nero2082
Opublikowano 26 czerwca 20168 l Ciekawe kto pierwszy nie wytrzyma i wyje/bie Grajewskiemu w ryj w tym studio
Opublikowano 26 czerwca 20168 l No Dziekan jest już zaprawiony w walkach po incydencie z Bożo-wporzo Iwanowem więc stawiam na niego
Opublikowano 26 czerwca 20168 l Fajne wyjątkowo te mistrzostwa i zwracam honor Polakom - grają jak grają ale do przodu, jest awans i historyczny pojedynek Lewy vs Ronaldo. <3 W czwartek emocje sięgną zenitu. Mnóstwo emocji, browarów i chipsów - do boju Polsko, do przodu Polsko!
Opublikowano 26 czerwca 20168 l Fajne wyjątkowo te mistrzostwa i zwracam honor Polakom - grają jak grają ale do przodu, jest awans i historyczny pojedynek Peszkin vs Ronaldo. <3 W czwartek emocje sięgną zenitu. Mnóstwo emocji, browarów i chipsów - do boju Polsko, do przodu Polsko! fix.d jest jakaś kompilacja dzisiejszych popisów Grajewskiego w internetach? Edytowane 26 czerwca 20168 l przez froncz piotrewski
Opublikowano 26 czerwca 20168 l Fajne wyjątkowo te mistrzostwa i zwracam honor Polakom - grają jak grają ale do przodu, jest awans i historyczny pojedynek Lewy vs Ronaldo. <3 W czwartek emocje sięgną zenitu. Mnóstwo emocji, browarów i chipsów - do boju Polsko, do przodu Polsko!Wyczuwam w piątek urlop na żądanie
Opublikowano 26 czerwca 20168 l Ten Siusiak z Wegier to gdzie gra bo juz nie pierwszy raz slysze jego nazwisko?
Opublikowano 26 czerwca 20168 l Lukaku w Evertonie też jest taki irytujący w swojej grze czy tylko w kadrze tak ma?
Opublikowano 26 czerwca 20168 l Niemcy łapią rytm turniejowy , czuje ze następnemu rywalowi zaserwują gang bang !