Skocz do zawartości

Euro 2016 Francja

Featured Replies

Opublikowano

Coś ten Nolito na razie szału nie robi :frog: Jak tak dalej pójdzie do Lucas albo Pedro za niego.

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 243,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

bardziej niż nasza porażka (dobry turniej, dobry mecz, mogło być lepiej, byli do pyknięcia, nie ma co ryja strzępić) boli przejście dalej tej je.banej bandy cyganów z portugalii. z całego serca życzę

Opublikowano

co ci wlosi zagrali w pierwszej polowie OMG

Opublikowano

Hiszpanie jak dzieci we mgle, zupełnie nie wiedzą jak ugryźć Italie.

Opublikowano

Giaccherini co gra, jeszcze przed pierwszym meczem go propsowałem :fsg:

Edytowane przez c0r

Opublikowano

Giaccherini co gra, od początku turnieju go propsowałem :fsg:

Tak samo jak hazarda

Opublikowano

Beka z Hiszpanii, Polacy dojdą dalej na Euro  :yao:

Opublikowano

potężna Italia bez Marchisio i Verattiego kroczy po zwycięstwo

Opublikowano

Tak grającej Hiszpanii nie będzie żal. Miażdżeni taktycznie jak na razie. Nie potrafią wytworzyć przewagi w żadnym aspekcie.

Włosi jednak irytują, kurde bronią całym zespołem gdy pomocnik Hiszpanii dostanie piłkę a głosy w internecie: wow, ale super gra, rewela.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

No bo jednak ich gra robi bardzo duże wrażenie. Na nic nie pozwalają Hiszpanom, a sami stworzyli kilka groźnych sytuacji. Cholera, nawet posiadanie piłki jest na podobnym poziomie.

Opublikowano

Fabregas jaki aktor xD

Opublikowano

italia to jest ich kryptonit, team grający bardziej irytująco od nich ;) maksymalne cwaniactwo, usypianie, niewygodna taktyka...kto ma niby ich złamać, Morata? ;) jak będzie trzeba to wybronią to przez 120 min i wygrają w karnych

Opublikowano

Fabregas XDD Conte wiesz co z nim zrobić.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Bardzo fajnie Eder z Pelle współpracują i uzupełniają się z przodu, a sprawiali wrażenie takich dwóch ociężałych kołków.

Opublikowano

Że Szakir za to kartki nie dostał :obama:

Opublikowano

przypomniał mi się mecz Juve-Bayern z tego sezonu w LM, tam też się italia postawiła tiki tace i to tak że gdyby nie cofka w końcówce to by wykopali guardiole z jego klepaniem

tutaj wszystko już dopięte do końca, grają bezbłędnie, Conte trzyma Esp za jaja

Opublikowano

Cakir śmieć (pipi)any, dla niego mecz w którym nie zrobi z siebie idioty jakąś kontrowersyjną decyzją to chyba mecz stracony

Opublikowano

To jak w tym meczu wlosi wkur.wiaja hiszpanow to normalnie pieknie sie oglada.

Opublikowano

Conte jaka prawa noga :Obama;

Opublikowano

Ciekawe co pokaże Lorenzo Insigne

Florenzi schodzi? Ja bym zostawił florenziego