Opublikowano 27 czerwca 20168 l Coś ten Nolito na razie szału nie robi Jak tak dalej pójdzie do Lucas albo Pedro za niego.
Opublikowano 27 czerwca 20168 l Giaccherini co gra, jeszcze przed pierwszym meczem go propsowałem Edytowane 27 czerwca 20168 l przez c0r
Opublikowano 27 czerwca 20168 l Giaccherini co gra, od początku turnieju go propsowałem Tak samo jak hazarda
Opublikowano 27 czerwca 20168 l Tak grającej Hiszpanii nie będzie żal. Miażdżeni taktycznie jak na razie. Nie potrafią wytworzyć przewagi w żadnym aspekcie. Włosi jednak irytują, kurde bronią całym zespołem gdy pomocnik Hiszpanii dostanie piłkę a głosy w internecie: wow, ale super gra, rewela. Edytowane 27 czerwca 20168 l przez ogqozo
Opublikowano 27 czerwca 20168 l No bo jednak ich gra robi bardzo duże wrażenie. Na nic nie pozwalają Hiszpanom, a sami stworzyli kilka groźnych sytuacji. Cholera, nawet posiadanie piłki jest na podobnym poziomie.
Opublikowano 27 czerwca 20168 l italia to jest ich kryptonit, team grający bardziej irytująco od nich maksymalne cwaniactwo, usypianie, niewygodna taktyka...kto ma niby ich złamać, Morata? jak będzie trzeba to wybronią to przez 120 min i wygrają w karnych
Opublikowano 27 czerwca 20168 l Fabregas XDD Conte wiesz co z nim zrobić. Edytowane 27 czerwca 20168 l przez hav7n
Opublikowano 27 czerwca 20168 l Bardzo fajnie Eder z Pelle współpracują i uzupełniają się z przodu, a sprawiali wrażenie takich dwóch ociężałych kołków.
Opublikowano 27 czerwca 20168 l przypomniał mi się mecz Juve-Bayern z tego sezonu w LM, tam też się italia postawiła tiki tace i to tak że gdyby nie cofka w końcówce to by wykopali guardiole z jego klepaniem tutaj wszystko już dopięte do końca, grają bezbłędnie, Conte trzyma Esp za jaja
Opublikowano 27 czerwca 20168 l Cakir śmieć (pipi)any, dla niego mecz w którym nie zrobi z siebie idioty jakąś kontrowersyjną decyzją to chyba mecz stracony
Opublikowano 27 czerwca 20168 l To jak w tym meczu wlosi wkur.wiaja hiszpanow to normalnie pieknie sie oglada.
Opublikowano 27 czerwca 20168 l Ciekawe co pokaże Lorenzo Insigne Florenzi schodzi? Ja bym zostawił florenziego