Skocz do zawartości

Euro 2016 Francja

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 243,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

bardziej niż nasza porażka (dobry turniej, dobry mecz, mogło być lepiej, byli do pyknięcia, nie ma co ryja strzępić) boli przejście dalej tej je.banej bandy cyganów z portugalii. z całego serca życzę

Opublikowano

Panowie Vikingowie chapeau bas!

Po prostu wow

Opublikowano

Pięknie :D

Teraz jeszcze niech Rooney się popłacze i zakonczy reprezentacyjną kariere. :kaz:

Opublikowano

ja bym im za kare na rok zawiesil rozgrywki ligowe

Opublikowano

Synowie Lampionu zdecydowali o wyjściu z Euro.

Opublikowano

Lubię taką konsekwencje u Angoli, jak wychodzic z Europy to wychodzić.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Wyobraźcie sobie że Ross Barkley miał lepszy sezon niż każdy inny angielski pomocnik, miał więcej goli niż Wilshere w tym sezonie występów, a zagrał łącznie 0 minut. Wyobraźcie sobie bycie Royem Hodgsonem.

Opublikowano

sc1qqu96.png

Szkoda, że postawiłem na jaja, a nie np. 500zł :frog:

Opublikowano

Myślę, że z tej okazji warto przypomnieć zwycięski skład Islandii z meczu z Anglią: Hannes Halldorsson - Birkir Saevarsson, Kari Arnason, Ragnar Sigurdsson, Ari Skulason - Johann Gudmundsson, Aron Gunnarsson, Gylfi Sigurdsson, Birkir Bjarnason - Kolbeinn Sigthorsson, Jon Dadi Bodvarsson.

Opublikowano

Wchodzę na fejsa, a tam wszyscy w szoku, bo odpadła jakaś drużyna, której jedynym sukcesem w historii jest wygrany mundial... 50 lat temu. Jakim trzeba być dałnem, albo nie znawcą fusbalu żeby ten wynik dziwił.

Opublikowano

Niesamowity turniej.

Opublikowano

Wchodzę na fejsa, a tam wszyscy w szoku, bo odpadła jakaś drużyna, której jedynym sukcesem w historii jest wygrany mundial... 50 lat temu. Jakim trzeba być dałnem, albo nie znawcą fusbalu żeby ten wynik dziwił.

Bo my jak gramy z Anglią to jest od razu kupa w majtach, Tomaszewski w każdym studiu i przypominanie wembley.

Pewna mentalność musi się zmienić aby coś poszło do przodu. 

Opublikowano

sc1qqu96.png

O jezu, jakbyś postawił 500zł. :obama: :obama: :obama: 

Opublikowano

krótkie podsumowanie

Sterling: 

Rooney:

Rooney & Hart:

Edytowane przez c0r

Opublikowano

ja mam co impreze beke z tego, ze ktos stawia anglie jako jednego z faworytow i co impreze wiem, ze odpadna zaraz po wyjsciu z grupy, ale na boga - islandia, kraj z ludnoscia wiekszej dzielnicy londynu gdzie w pilke graja ci co sa za slabi do recznej xDDD

Opublikowano

raczej szokiem jest kto ich z tego turnieju wyrzucil, druzyna kraju ktory ma ledwo ponad 300k ludnosci
Opublikowano

sc1qqu96.png

O jezu, jakbyś postawił 500zł. :obama: :obama: :obama:

Proponuje postawic 500zl na Polskę w Finale :]