Opublikowano 30 czerwca 20168 l jest dobrze, jeszcze raz trzeba wykorzystać zdalnienie pepe i spółki i wygrana w zasięgu
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Na tym forum jest tylko jeden balonik. Rozi. Nadmuchajmy go, peknie i zdmuchnie Portosy.
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Jaka obrona Częstochowy jak Portugalia przez dobre pół godziny nam nie zagroziła, a my mogliśmy jeszcze coś wcisnąć
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Jaka obrona Częstochowy? Portugalia akurat przyfarcila, muszą tego lucio bardziej przykryc bo on jest najgroźniejszy jak na razie
Opublikowano 30 czerwca 20168 l No własnie Portugalia w ogóle nie ciśnie. Bramka troche z dupy ale i tak gramy lepiej.
Opublikowano 30 czerwca 20168 l widze w mojej kryształowej kuli, że wydarzy sie karny. nie widze tylko po której stronie, ale obstawiam, że pazdan kopnie ronaldo w twarz
Opublikowano 30 czerwca 20168 l No własnie Portugalia w ogóle nie ciśnie. Bramka troche z dupy ale i tak gramy lepiej. No właśnie, grają na pół gwizdka a i tak strzelili gola. Jak przycisną to nie mamy szans
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Musze wyłączyc głos, bo od komentarzy Hajty dostaje chyba raka uszu. Już za duży przesyt jego mądrości na tym euro sie nasłuchałem.
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Mecze polskiej repry bez komentarza szpaka to tylkk jakieś folksdojcze oglądają
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Ale mam zawał serca co chwilę. Kibicuje i wierzę w chłopaków. Polska biało czerwoni!111111
Opublikowano 30 czerwca 20168 l coś słabo dzisiaj nasze trio bermudzkie w postaci Piszczaka i Brzęczykowskiego