Skocz do zawartości

Euro 2016 Francja

Featured Replies

Opublikowano

czemu Szpakowski nazywa Adriena Silvę "alien silva" :dog:

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 243,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

bardziej niż nasza porażka (dobry turniej, dobry mecz, mogło być lepiej, byli do pyknięcia, nie ma co ryja strzępić) boli przejście dalej tej je.banej bandy cyganów z portugalii. z całego serca życzę

Opublikowano

W pucharach Craxa i Zagłębie wpyerdol #ciekawostka

Opublikowano

kolejny mecz bez ławki rezerwowych gramy, wybitnych piłkarzy Nawałka na euro wziął xd

Opublikowano

O ja pier......

Opublikowano

Ronaldo poziom Milika jeśli chodzi o trafianie w piłkę.

Opublikowano

NO ALE 100 MILIONÓW PROSZĘ SZANOWAĆ

NOT

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Powtorka jak z Szwajcaria sie szykuje tylko, ze teraz Polska druzyna polegnie na karnych. Mowie jak bedzie. 

Opublikowano

Słabo to ostatnie 15 minut wyglądało. Zdecydowanie nie mamy siły na dogrywke :/

Opublikowano

Nie przegraliśmy w regulaminowym czasie, mecz wyrównany o dziwo Portugalia o dziwo jakoś nie ciśnie. W dogrywce niech się dzieje co chce, ja i tak zaraz dostanę wylewu z nerwów.

Opublikowano

No ja też, nigdy się tak jeszcze nie denerwowałem hehe. Pewnie znowu będę miał zgon jak będą karne =/

Opublikowano

Nie przegraliśmy w regulaminowym czasie, mecz wyrównany o dziwo Portugalia o dziwo jakoś nie ciśnie. W dogrywce niech się dzieje co chce, ja i tak zaraz dostanę wylewu z nerwów.

Oni też są zmęczeni po dogrywce z Chorwacją + przebiegli więcej od nas w tamtym meczu.