Opublikowano 30 czerwca 20168 l kolejny mecz bez ławki rezerwowych gramy, wybitnych piłkarzy Nawałka na euro wziął xd
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Powtorka jak z Szwajcaria sie szykuje tylko, ze teraz Polska druzyna polegnie na karnych. Mowie jak bedzie.
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Słabo to ostatnie 15 minut wyglądało. Zdecydowanie nie mamy siły na dogrywke
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Nie przegraliśmy w regulaminowym czasie, mecz wyrównany o dziwo Portugalia o dziwo jakoś nie ciśnie. W dogrywce niech się dzieje co chce, ja i tak zaraz dostanę wylewu z nerwów.
Opublikowano 30 czerwca 20168 l No ja też, nigdy się tak jeszcze nie denerwowałem hehe. Pewnie znowu będę miał zgon jak będą karne =/
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Nie przegraliśmy w regulaminowym czasie, mecz wyrównany o dziwo Portugalia o dziwo jakoś nie ciśnie. W dogrywce niech się dzieje co chce, ja i tak zaraz dostanę wylewu z nerwów. Oni też są zmęczeni po dogrywce z Chorwacją + przebiegli więcej od nas w tamtym meczu.