Opublikowano 30 czerwca 20168 l Szkoda że Kapustka okazał się niewypałem, z lepszymi rywalami nie istnieje.
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Emocje niesłychane ma człowiek przy tym meczu,a piłką to generalnie się nie interesuję. Polacy może kondycyjnie już nie wyrabiają ale i tak szacun,że zaszli tak daleko i jeszcze tak grają z Portugalią.
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Ja tak samo, kolega mi napisal, ze wygrywamy i zaczalem ogladac. Nie lubie pilki noznej, ale ogladam. Why
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Kapustka bardzo przytomnie gra, szkoda że nie mamy drugiego zmienikka do ofensywy. Edytowane 30 czerwca 20168 l przez hav7n
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Kapustka bardzo przytomnie gra, szkoda że nie mamy drugiego zmienikka do ofensywy. Dokładnie szkoda, że nie mamy drugiego rezerwowego na chociaż takim poziomie