Skocz do zawartości

Euro 2016 Francja

Featured Replies

Opublikowano

Znawcą nie jestem, ale ze wszystkich Niemiaszków największe wrażenie robił na mnie właśnie Draxler. Drugi Renato Sanches, tyle że biały.

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 243 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

bardziej niż nasza porażka (dobry turniej, dobry mecz, mogło być lepiej, byli do pyknięcia, nie ma co ryja strzępić) boli przejście dalej tej je.banej bandy cyganów z portugalii. z całego serca życzę

Opublikowano

Ten Conte wyglada dla mnie jak ojciec chrzestny dorabiający po godzinach na swoim hobby.

Opublikowano

5 minut  z Hajto i dostałem delirki .Gorszego od cokomentatora od Żewłakowa myslalem ze nie ma.

Edytowane przez Mecenas

Opublikowano

To jest pierwszy mecz Wlochow jaki ogladam na tym turnieju. I od razu mi sie przypomnialo, ze nie lubie ich gry. #teamangela

Opublikowano

(pipi)a grają ci Włosi, o(pipi)alibyśmy ich.

Opublikowano

Makarony ciągle padają na trawę. Bastian główką posłał piłkę do siatki ale wcześniej odgwizdany faul. Fuks Włochów.

Opublikowano

Szpakowski jaki jest każdy wie,mimo pomyłek bardzo go lubię jak komentuje, dziś oglądam na Polsacie, bo dzisiejszy komentarz na 1 usypia. Na Polsacie więcej ćpają, z Hajtem na czele.

Opublikowano

Ano "żeby grać w bajernie trzeba mieć całkowicie wyłączony układ nerwowy" xd

Opublikowano

Teraz przez kilka minut grają spoczko, ale Islandia i tak ich zayebie. A jak nie oni to Walia

Opublikowano

Makarony ciągle padają na trawę. Bastian główką posłał piłkę do siatki ale wcześniej odgwizdany faul. Fuks Włochów.

mieli szczęście, większość sędziów pewnie by to puściła.
Opublikowano

ale że Szpakowski nie komentuje na jedynce :frog: Niemcy-Włochy z jego komentarzem w 2006 to chyba moje najintensywniejsze wspomnienie z dzieciństwa jeśli chodzi o piłkę nożną.

Opublikowano

Trochę nudno, Hajto mógłby skład Kaiserslautern przypomnieć.

Opublikowano

mieli szczęście, większość sędziów pewnie by to puściła.

Oczywisty faul, mało sędziów by tego nie odgwizdało.

Opublikowano

Na razie wszystko zmierza do dogrywki i karnych.

Opublikowano

oby dogrywka, a potem "IAQUINTA STRZELCEM BRAMKI... GROSSO, TO BYŁ GROSSO"