Opublikowano 2 lipca 20168 l Wypierd.alac makarony, elegancko goty karne Edytowane 2 lipca 20168 l przez Codename
Opublikowano 2 lipca 20168 l Jezu jak dobrze. Pary placzliwych cyganow i boiskowych cwaniczakow turlajacych sie po boisku z byle powodu bym nie zdzierzyl chyba. Brawo niemcy. Wlosi beka w ch.uj. Najpierw zaza mistrz rzutow karnych potem jakis cwaniaczek cos tam sapal do neuera i pol metra od slupka uderzyl
Opublikowano 2 lipca 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. https://www.youtube.com/watch?v=H68JLUqMJ1M No kurwa
Opublikowano 2 lipca 20168 l GOTY to dopiero będzie jak Walia zagra z Islandią w finale :] Up: 99%, że nie strzeli, babol taktyczny jak skuhrwysyn, aż dziw, Conte ogarnia przecież, a wrzucił tej szazie podwójną odpowiedzialność bo wchodzi na 100% gol... Zaza jak yebany pajac zaczął ten kabaret. Edytowane 2 lipca 20168 l przez Gość
Opublikowano 2 lipca 20168 l (pipi)a trenować kopać piłkę przez kilkanaście lat po kilka godzin dziennie i nie umieć z jedenastu metrow posłać prostej lagi po ziemi tuż przy słupku to serio trzeba być wybitnym debilem
Opublikowano 2 lipca 20168 l (pipi) trenować kopać piłkę przez kilkanaście lat po kilka godzin dziennie i nie umieć z jedenastu metrow posłać prostej lagi po ziemi tuż przy słupku to serio trzeba być wybitnym debilem Dziękujemy za opinię od wewnątrz sytuacji pani Marylo.
Opublikowano 2 lipca 20168 l A Zaza to już jest jakiś (pipi)a szczyt. Wejść specjalnie na kilka sekund przed końcem meczu zeby karnego strzelić i AŻ tak się ośmieszyć to jest szczyt szczytów. Mount Everest żenady
Opublikowano 2 lipca 20168 l no nie wiem, moim zdaniem ten karny strzelany przez Pellego jeszcze gorszy niż ten Zazy
Opublikowano 2 lipca 20168 l Ten riverdance w wykonaniu zazy i spier.dolony wybitnie karny to jest wlasnie esencja cwaniackiej wloskiej pilki. Ktos bardziej obyty w filmikach moglby dorobic mu hodaki i stroj leprykana.
Opublikowano 2 lipca 20168 l Tego pajacowania nie przebije żaden inny (nie)strzelec karnego z dzisiaj. Myślę, że mu spaghetti już nigdy nie doprawią bidulkowi.
Opublikowano 2 lipca 20168 l No mnie aż brzuch bolał i (niestety) odechciało mi się spać. Już nie mogę doczekać się jutrzejszych przeróbek.
Opublikowano 2 lipca 20168 l Zaza się skradał jak te je'bane potwory w Amnesii którą właśnie ogrywam. Ale swoją drogą jak Świniotygrys strzelił, jak można było tak wysoko kopnąć, przecież to trzeba było się jakoś chyba postarać żeby tak piłkę wyje;bać w kosmos
Opublikowano 2 lipca 20168 l Szkoda, że nie nie doszło do pojedynku Buffon-Neuer. Cóż by to było za starcie, ech...