Skocz do zawartości

Euro 2016 Francja

Featured Replies

Opublikowano

Chyba już jest po balu. Przynajmniej można wcześniej iść spać. Szkoda Islandczyków, piękny sen sie kończy dość niemiłą pobudką, mogliby chociaż honorową strzelić.

Dobra 4:0, nie zdążyłem posta napisać

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 243,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

bardziej niż nasza porażka (dobry turniej, dobry mecz, mogło być lepiej, byli do pyknięcia, nie ma co ryja strzępić) boli przejście dalej tej je.banej bandy cyganów z portugalii. z całego serca życzę

Opublikowano
:fsg:
Opublikowano

A ja na Nolito postawiłem na króla strzelców :dog: Nic już mnie nie uratuje przed dolną częścią tabeli chyba

Opublikowano

A ja na Nolito postawiłem na króla strzelców :dog: Nic już mnie nie uratuje przed dolną częścią tabeli chyba

Ja zagłosowałem na typa co lecącą piłkę próbuje jednocześnie kopnąć nogą i głową :/ I nawet karnego nie umie strzelić po 20 latach treningu, ale zaraz przyjdzie ogozo i będzie go bronił.

Opublikowano

Tak szybko rozstrzygnięty mecz :/

Opublikowano

Wreszcie jakiś pozytyw na tym turnieju. Ale ludzie i tak swoje wyniosą, że Islandia to jedna z 8 najsilniejszych drużyn w Europie. Jak Polska. No ale z dwojga złego lepiej żeby teraz dostali baty niż żeby nie dostali.

Śmieszny fakt jest taki, że Francja chyba nawet nie ma aż takiej przewagi, jak wszyscy poprzedni rywale Islandii. Lloris wreszcie miał coś tam do roboty na tym turnieju, a strzelcy popisali się skutecznością. Francja nie dała się zaskoczyć z dupy i tyle wystarczy, by tę Islandię pokonać.

Z jednej strony ludzie mówią, że po prostu "chcą niespodzianki", z drugiej - jak już padnie to nie dają żyć jak to zespół przegrywający jest beznadziejny, a wygrywający udowodnił swoją klasę, poziom, znakomitość i że jest 100 razy lepszy niż za poprzedniego trenera.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Comeback!

Opublikowano

No i po co Wengerowi napastnik jak ma takiego asa jak Giroud?  :reggie:

Opublikowano

Po tym, jak hejtowane ekipy w większości odpadły, nie może już nic piękniejszego nas spotkać niż tytuł króla strzelców dla Giroud. Ale o gole na tym turnieju jest trudno. Griezmann prawdopodobnie w dwóch meczach z dwiema słabiutkimi ekipami (być może najsłabszymi na całym Euro) załatwił sobie ten tytuł na własność.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Ktoś mi wytłumaczy jak Deschamps moze stawiac na takie drewno jak Giniac? Koles jest totalnie bezuzyteczny. Granie z nim to wrecz 10 na 12.

Opublikowano

Giroud ma tyle samo goli w reprezentacji co Cantona xd

Opublikowano

No i proszę, Islandia wygrywa 2. połowę :potter:

Opublikowano

Islandia - 8 strzelonych goli. Polska  - 4 strzelone gole. No nie wiem co tak słabo.

Czyli podsumowując ćwierćfinały jesteśmy lepsi od Hiszpanii, Anglii i Chorwacji, na równi z Islandią, Belgią i Włochami, nieco gorsi od Walii. Nie wiem co o tym sądzić.

Opublikowano

Mike Smalling pojechał po EURO się zrelaksować na Bali i go meduza upier'doliła xD Ten to jest dopiero pechowiec.

Opublikowano

Oleksandr Zinczenko, od czasu Euro znany jako "ukraiński Bartosz Kapustka - Oleksandr Zinczenko" po wyścigu o jego podpis trafił do Manchesteru City. Podobno przesądził fakt, że bał się uczyć niemieckiego.

Opublikowano

Oj sorry, zły temat kliknęłem. Niestety nie ma już opcji kasowania swych postów.