Opublikowano 10 lipca 20168 l Licze na zwyciestwo Portugalii. Cristiano pokaze na co go stac w tym meczu !
Opublikowano 10 lipca 20168 l Zastanawiam się co lepsze, pussy trigger Ronalda czy ogólnonarodowy ból du/py i możliwe zamieszki po meczu
Opublikowano 10 lipca 20168 l Mam nadzieję, że ten mecz wygra reprezentacja jednego kraju, a nie połowy Afryki.
Opublikowano 10 lipca 20168 l Kibicuję Francji, bo mnie Portugalczyk z pracy w(pipi)ia od tygodnia tym finałem.
Opublikowano 10 lipca 20168 l Mam nadzieję, że ten mecz wygra reprezentacja jednego kraju, a nie połowy Afryki. Nie rozumiem dlaczego atakujesz tych ludzi, co Tobie zlego zrobili ?
Opublikowano 10 lipca 20168 l Portugalczycy z kilogramem sraki w majtkach rewelacji nie robią póki co.
Opublikowano 10 lipca 20168 l Ta Francja to musi być jakiś brudny kraj. Co chwilę jakieś robactwo przed kamerami czy koło zawodników lata. Nie wytrzymałbym tam kilku minut. Tylko czysta rasowo Polska.
Opublikowano 10 lipca 20168 l Czy cały świat serio ogląda ten mecz i wynosi wniosek, że Portugalia odstawia autobusowo-grecko-zerozerowy futbol, a Francja gra sto razy lepszy piękny normalny futbol nastawiony na wygrywanie a nie unikanie porażki? Wiem, że już to pisałem, ale kurde, oglądanie na żywo każdej akcji z tą świadomością jest jeszcze dziwniejsze. Pomijając fakt że Francja jest generalnie lepsza, wygrywa pojedynki to i ma zwyczajnie więcej gry. Zero wątów do ich nieuniknionej wygranej w tym meczu, przynajmniej przez te 25 minut. Edytowane 10 lipca 20168 l przez ogqozo