Skocz do zawartości

Euro 2016 Francja

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 244,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

bardziej niż nasza porażka (dobry turniej, dobry mecz, mogło być lepiej, byli do pyknięcia, nie ma co ryja strzępić) boli przejście dalej tej je.banej bandy cyganów z portugalii. z całego serca życzę

Opublikowano

Licze na zwyciestwo Portugalii. Cristiano pokaze na co go stac w tym meczu ! :)

Opublikowano

Też Krystianowi życzę trofeum, ale raczej obejdzie się smakiem dziś.

Opublikowano

Grizi hat-trick.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Zastanawiam się co lepsze, pussy trigger Ronalda czy ogólnonarodowy ból du/py i możliwe zamieszki po meczu

Opublikowano

Mam nadzieję, że ten mecz wygra reprezentacja jednego kraju, a nie połowy Afryki.

Opublikowano

Mam nadzieję, że ten mecz wygra reprezentacja jednego kraju, a nie połowy Afryki.

Nie rozumiem dlaczego atakujesz tych ludzi, co Tobie zlego zrobili ?

Opublikowano

Portugalczycy z kilogramem sraki w majtkach rewelacji nie robią póki co.

Opublikowano

Jak do tej pory nie przeszkadzało im to dojść do finału.

Opublikowano

Ja walę, Ronaldo :/ Payet ty cyganie pier'dolony

Opublikowano

Krystyna postanowił wzmocnić zespół i schodzi z boiska

Opublikowano

Będzie beka jak wejdzie jakiś random za ronaldo i portugalia wygra.

Opublikowano

Ta Francja to musi być jakiś brudny kraj. Co chwilę jakieś robactwo przed kamerami czy koło zawodników lata. Nie wytrzymałbym tam kilku minut. Tylko czysta rasowo Polska.

Opublikowano

Czy cały świat serio ogląda ten mecz i wynosi wniosek, że Portugalia odstawia autobusowo-grecko-zerozerowy futbol, a Francja gra sto razy lepszy piękny normalny futbol nastawiony na wygrywanie a nie unikanie porażki? Wiem, że już to pisałem, ale kurde, oglądanie na żywo każdej akcji z tą świadomością jest jeszcze dziwniejsze.

Pomijając fakt że Francja jest generalnie lepsza, wygrywa pojedynki to i ma zwyczajnie więcej gry. Zero wątów do ich nieuniknionej wygranej w tym meczu, przynajmniej przez te 25 minut.

Edytowane przez ogqozo