Opublikowano 30 czerwca 20168 l Teraz pewnie Peszko w klatce siedzi, na jego oczach rozlewają wódę i w takim stanie go wypuszczą na boisko żeby nabuzowany był
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Jednak dobrze, że na tych osłów nie postawiłem, bo teraz bym się przeziębił. Nic się nie stało!
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Nie ma się czego wstydzić. Nie jesteśmy Hiszpania czy Niemcami że ciąży na nas presją zwycięstwa. Niech się wstydzi Ronaldo który nie umie trafić w piłkę.
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Dawno nie byłem tak obsrany. Może nie jest to porywające spotkanie ale emocje pierwsza klasa. PS. Śmiali się z Milika, a Ronaldo póki co największa pipa tego meczu. Edytowane 30 czerwca 20168 l przez Ins
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Wstydu nie będzie ale niedosyt owszem, tak grająca Portugalia była do ogrania. Jak dotrwamy do karnych to będzie cud, kondycyjnie wyglądamy znacznie gorzej. Edytowane 30 czerwca 20168 l przez Dobos
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Jezus maria, Jodłowiec, najgorszy zawodnik w historii polskiej reprezentacji
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Nie wiem co jest lepsze , fakt że zaszliśmy tak daleko czy teksty komentatorów na temat Ronaldo.
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Śmiano się ze Smudy że gra 14 zawodnikami a wielki geniusz Nawałka robi to samo Jeszcze pewnie wpuści na końcówkę Peszkę i dopiero adrenalina nam skoczy.
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Szkoda że w tych 14 były takie wynalazki jak Benisz czy Obraniak. NO tam do grania to było z 6 chłopa. Reszta takie przypały jak wymieniłeś plus ojgen polański
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Repra ma kręgosłup w Postaci Glika, Krychy i Lewego z Milikiem z przodu. Szkoda że Zielinski nie wypalił bo nie ma komu robić akcji że środka pola ale wstydu nie ma, no i ciągle czekamy do karnych Edytowane 30 czerwca 20168 l przez hav7n