Skocz do zawartości

Euro 2016 Francja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Portugalia całe euro na farcie. Kur.wa 

A NIE MOWILEM ZE TAK BEDZIE. 

zabij sie debilu 
Edytowane przez suteq
Opublikowano (edytowane)

Nawałka mógł wziąć na turniej Tytonia, on jest niezły w karnych. No ale wielki strateg wolał emeryta do grzania ławy.

Edytowane przez Dobos
Opublikowano

Portugalia jeszcze nie wygrała meczu na tych mistrzostwach w 90 minutach a mają już medale, ech....

No ale nic, świetne mistrzostwa z naszej strony, nigdy nie zapomnę, było wspaniale.

Opublikowano

(pipi) mać szkoda bo wyglądaliśmy za(pipi)iście na całym turnieju. Po emocjach jak chodzi o euro. Piekny turniej był.

yyy, no też się tak pocieszam

za remis z niemcami i portugalią przez ponad 90 min bedę szanować

teraz najważniejsze jak poradzą sobie nasi na ulicach w marsyli

nosz (pipi)a mać :(

Opublikowano

Trzeba szukać zmienników, niech młodzi nam rosną i się rozwijają bo jak za dwa lata zobacze na boisku Jodlowca czy Peszko to mnie chuy strzeli.

Opublikowano

Portugalia całe euro na farcie. Kur.wa 

A NIE MOWILEM ZE TAK BEDZIE. 

zabij sie debilu 

Wiedzialem, ze tak bedzie. Pisalem tyle razy, ze tym razem karnych nie wygraja, mieli spore szczescie w meczu z Szwajcaria. Portugalia dobrze grala w tym meczu i pokazala KLASE SAMA W SOBIE.

Tak wszyscy pisali i gadali, ze Polska bez problemu pokona Portugalie i smieli sie z Cristiano Ronaldo, ale jak widac mylili sie. 

Slabo Polsko, ale nic sie nie stalo ! 

• Minusik 12
Opublikowano

Trzeba szukać zmienników, niech młodzi nam rosną i się rozwijają bo jak za dwa lata zobacze na boisku Jodlowca czy Peszko to mnie chuy strzeli.

No właśnie gdyby Peszko wszedł, to byśmy wygrali. Za długo Nawałka zwlekał ze zmianą, ale za cztery lata na pewno wczas odsłonimy wszystkie karty.

Opublikowano

Mroku weź proszę, bo nie byliśmy gorsi od Portugalii. Remis był sprawiedliwy, a karne to loteria.

Jak Ciebie zlewałem jako usera i trakotwałem jako takiego śmieszka, to teraz jesteś serio (pipi)anym trolem.

• Plusik 2
  • Minusik 1