raven_raven 12 013 Opublikowano 1 lipca 2016 Opublikowano 1 lipca 2016 Belgia jest #2 w rankingu FIFA? Do dzisiaj nie wiedziałem nawet, że ten kraj nawet ma reprezentację w piłkę nożną xd Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 1 lipca 2016 Opublikowano 1 lipca 2016 Najbardziej mnie smiesza teksty, ze Milik i Lewy nie byli w formie i nie strzelali i ze w ogole Polska strzelala malo... no mogla strzelac wiecej to wtedy bysmy w 1/16 grali ze Slowacja i bog wie jak ten mecz by sie skonczyl. Pjerdolone gdybanie. Jest cwiercfinal wiec jest radosc. To samo pewnie mowia sobie w Portugalii "nie wygrywamy, remisujemy ale jest polfinal wiec jest radosc". Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 1 lipca 2016 Opublikowano 1 lipca 2016 Najbardziej mnie smiesza teksty, ze Milik i Lewy nie byli w formie i nie strzelali i ze w ogole Polska strzelala malo... no mogla strzelac wiecej to wtedy bysmy w 1/16 grali ze Slowacja i bog wie jak ten mecz by sie skonczyl. Pjerdolone gdybanie. Jest cwiercfinal wiec jest radosc. To samo pewnie mowia sobie w Portugalii "nie wygrywamy, remisujemy ale jest polfinal wiec jest radosc". I niech się cieszą... ja też się cieszę. Wolę się cieszyć z tego co mam niż płakać za tym co mógłbym mieć. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 lipca 2016 Opublikowano 1 lipca 2016 zeratul i tak nie jesteś polakiem Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 1 lipca 2016 Opublikowano 1 lipca 2016 Ale ci się nagle Zeratul odmieniło, nonononono. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 1 lipca 2016 Opublikowano 1 lipca 2016 FARBOWANY LIS SEZONOWIEC nie wolno Ci się cieszyć już Zeratul, za późno. Ja bym w ogóle tym wszystkim co Polski jako mistrza nie obstawili albo przynajmniej Lewego jako króla strzelców to warna dał. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 1 lipca 2016 Opublikowano 1 lipca 2016 nie rozumiem jak w ogóle mozna pisac o jakiejś lepszej drabince. I w jednej i w drugiej części drabinki byli zwycięzcy grup i drużyny z drugich miejsc. Dlaczego mielibyśmy sie bardziej bac Hiszpanii albo Anglii ktore ostatecznie zostały oyebane przez kopciuszków? Albo Niemiec, z którymi juz graliśmy wczesniej i zachowaliśmy dobry bilans? To jest bardzo równy turniej i każdy moze wygrać z każdym, wiec Pier.dolenie o lepszej drabince to wymysł januszow którzy oceniają druzyny tylko na papierze. Jak pisali wyzej Hiszpanie odpali z Wlochami ktorzy chyba obecnie sa pretendentami do mistrza. Anglia odpadla z Islandia i jest to takie same zaskoczenie jak to ze polacy doszli do cwiercfinalow. Niemcow zrobilismy na 0:0 w meczu grupowym gdzie jeszcze wszyscy sie szachowali ale juz w 1/8 Niemiaszki przejechaly sie po moim zdaniem bardzo dobrze i lepiej od polakow grajacej Slowacji 3:0. O Francji gospodarzu nawet nie wspomne. Takze grupa cwiercfinalowa Portugalia, Walia, Belgia gdzie w zasadzie ci ostatni moga/mogliby byc zagrozeniem dla nas wypada chyba lepiej niz Wlochy (pretendent), Francja (gospodarz) i Niemcy ("...a na koncu i tak wygrywaja Niemcy"). Przynajmniej ja tak to widze. Mecz z Włochami to była egzekucja absolutnie do przewidzenia, mnie bardziej chodziło o to że przegrali z grupę z taką Chorwacją, która była po naszej stronie drabinki, to samo w przypadku Walii i Anglii, więc dlaczego niby nasza strona drabinki miałaby być łatwiejsza... nie ma co już roztrząsać ale analizowanie ewentualnych rywali pod kątem historycznych wyników a nie aktualnej formy było głupie. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 1 lipca 2016 Opublikowano 1 lipca 2016 zeratul i tak nie jesteś polakiem No jakby nie bylo to USA odpadlo dopiero w polfinale copa z Argentyna wiec Cytuj
Tokar 8 265 Opublikowano 1 lipca 2016 Opublikowano 1 lipca 2016 Przecież to martwy przepis. Jak karnego (z kapelusza swoją drogą) dla Hiszpanii w meczu z Chorwacją nie powtórzyli to nigdy żadnego nie powtórzą. Cytuj
spizganygutek 21 Opublikowano 1 lipca 2016 Opublikowano 1 lipca 2016 Albo dyskwalifikacja Portugalii i gramy w półfinałach. Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 1 lipca 2016 Opublikowano 1 lipca 2016 Przegralismy to przegralismy. Na (pipi) drążyć. Za rogiem MŚ i Polska w finale. Mowie jak jest. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 1 lipca 2016 Opublikowano 1 lipca 2016 Belgia jak na razie wygląda nie najgorzej Cytuj
Gość ragus Opublikowano 1 lipca 2016 Opublikowano 1 lipca 2016 Co tam sie odje,bało pod bramką Walijczyków xD Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 1 lipca 2016 Opublikowano 1 lipca 2016 (edytowane) No wiadomo, ekipa która jednym golem wygrała awans na Euro ponad słabiutką Irlandią ma praktycznie zagwarantowany awans na Mundial, gdzie jest trudniej i trzeba wygrać grupę. Bycie potęgą zobowiązuje. Przynajmniej wszystkie urojenia trafią prawilnie do tematu o polskiej reprezentacji bez mieszania z futbolem. Na Euro póki co grają inni i Belgia już pięknie ciśnie, co przed chwilą wybroniła Walia seta po secie to na ostrzu noża. Ale ich kontry mogą też zagrozić, jakby los poczuł chęć jajcowania to by nawet mogli prowadzić. Edytowane 1 lipca 2016 przez ogqozo 1 4 Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 1 lipca 2016 Opublikowano 1 lipca 2016 Radja w ten sposób wymazał tę asystę do Bale'a z eliminacji, przestanę to wrzucać ile razy piszę o stylu gry Walii. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi