Opublikowano 1 lipca 20168 l Także Portugalia w finale No i co z tego, jak i tak nie wygrają? Złota Piłka ronaldo
Opublikowano 1 lipca 20168 l Bale z kolegami z medalami Mistrzostw Europy. Teraz kciuki za Islandię. #teamunderdogs
Opublikowano 1 lipca 20168 l Kurde to Belgia oo euro moze spaść w okolice 5 miejsca w rankingu fifa... Wazne, ze sa nadal mlodzi zdolni i za dwa lata nam pokażą
Opublikowano 1 lipca 20168 l Mały news odnośnie Belgii - wypadają Vermaelen (kartki), Vertonghen (kontuzja), zagrają za nich nieopierzeni Denayer i Lukaku, więc Walia może ich pyknąć, a jakbyśmy my pyknęli Portugalię... Półfinał Polska - Walia a mogło być tak pięknie
Opublikowano 1 lipca 20168 l Tym bardziej trzeba docenić nasze odpadnięcie po dobrym, wyrównanym meczu. Zawsze lepiej tak, niż ośmieszyć się jak 2. drużyna w fifa coca cola world ranking xD
Opublikowano 1 lipca 20168 l Kurde to Belgia oo euro moze spaść w okolice 5 miejsca w rankingu fifa... Wazne, ze sa nadal mlodzi zdolni i za dwa lata nam pokażą ten mecz idealnie pokazuje, że na turniej trzeba wyselekcjonować ławkę rezerwowych z pomyślunkiem, a nie brać statystów, którzy murawy mają nawet nie powąchać, na Polsce też się to zemściło
Opublikowano 1 lipca 20168 l Koniec. Walia bez Ramseya w półfinale Mistrzostw Europy. Byliśmy o kilka strzałów od możliwości zmierzenia się z nimi o finał tego turnieju. Gorzko jak... Gorzko jak s(pipi)ysyn.
Opublikowano 1 lipca 20168 l Teraz Wilmtos będzie miał goofy time w szatni. Ktoś przecież musiał być winny.
Opublikowano 1 lipca 20168 l Nie no, Walia musi yebnąć Portugalię, która wyszła z 3 MIEJSCA W GRUPIE!
Opublikowano 1 lipca 20168 l Złota Piłka ronaldo A niech ma, ta nagroda to i tak od kilku lat jedno wielkie nieporozumienie.
Opublikowano 1 lipca 20168 l Już nie ma co gdybać że byśmy grali z Walia i jak fajnie, ważne że Walia pisze swoją historię, a Bale gra jak na lidera przystało. A jutro przedwczesny finał Edytowane 1 lipca 20168 l przez hav7n
Opublikowano 1 lipca 20168 l jezus maria, az mi sie kupsko zachcialo na sama mysl ze portugalia ma realne szanse na final i wygranie tego euro Edytowane 1 lipca 20168 l przez Ficuś
Opublikowano 1 lipca 20168 l Mistrzostwa się nie skończyły ale już można jasno stwierdzić że największymi pozytywnymi zaskoczeniami tego turnieju była Polska, Węgry, Islandia i Walia. Jak można mówić że rozszerzenie Euro było błędem, gdyby nie to by nie było tylu tak pięknych wieczorów
Opublikowano 1 lipca 20168 l jezus maria, az mi sie kupsko zachcialo na sama mysl ze portugalia ma realne szanse na final i wygranie tego euro Nawet nie strasz, Walia musi pojechać tą śmieszną Portugalię bo będziemy mieć powtórkę Grecji. Na sam myśl się niedobrze robi
Opublikowano 1 lipca 20168 l jezus maria, az mi sie kupsko zachcialo na sama mysl ze portugalia ma realne szanse na final i wygranie tego euro Nawet nie strasz, Walia musi pojechać tą śmieszną Portugalię bo będziemy mieć powtórkę Grecji. Na sam myśl się niedobrze robi Są pewne granice. Portugalia nie powinna nawet z grupy wyjść i nie wygrała w regulaminowym czasie ani jednego meczu. Ich dalsza obecność na turnieju, świadczy o głupocie UEFA i paraolimpijskim charakterze turnieju. Dużo bardziej na półfinał zasłużyli np Węgrzy czy Islandczycy.
Opublikowano 1 lipca 20168 l Kur... scenariusz Portugalii taki jak sobie wymarzyłem dla Polski =/ Pólfinał z Walią, bez Ramseya i po cichu liczyłem na kontuzję Bale'a;p Teraz mi jeszcze bardziej smutno.
Opublikowano 1 lipca 20168 l Bale na pozycji Ramseya, Robson-Kanu na skrzydle, a ten Vokes na środku ataku i jak dla mnie po problemie, choć po części.