Daffy 10 546 Opublikowano 1 lipca 2016 Opublikowano 1 lipca 2016 ano mi tak samo, ja wiem, ze ten turniej co chwile pokazuje by nie lekcewazyc nikogo ale na milosc boska jakbysmy ograli cyganow to mielibysmy przed soba walie bez ramseya fuck, fuck fuck blagam niech jakis cud sie stanie i walia to wygra i niech przynajmniej portugalia jak ma zagrac w finale to niech wygra przekonywujaco, jak to znowu bedzie miec na remis i fartowna wygrana w dogrywce lub karnych to mnie rozyebje Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 1 lipca 2016 Opublikowano 1 lipca 2016 A ja postawiłem w typerze że Lukaku będzie królem strzelców. Co ja miałem w głowie? Już nigdy nie zaufam żadnemu murzynowi... Cytuj
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 1 lipca 2016 Opublikowano 1 lipca 2016 Bale z kolegami z medalami Mistrzostw Europy. Teraz kciuki za Islandię. #teamunderdogs ponoć nie dają ani za 3 ani za 4 medali brązowych, tak jak kiedyś, tak gdzieś czytałem. Ale teraz to pismaki na każdym portalu lubią sobie wymyślać, to 100 % nie dam Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 1 lipca 2016 Opublikowano 1 lipca 2016 Tez nie rozumiem czemu niektorzy pisza tutaj, ze polfinalisci graja o medale jak tak naprawde tylko finalisci beda grali. Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 1 lipca 2016 Opublikowano 1 lipca 2016 bo przewaznie tak bylo i nikt nie czyta regulaminow Cytuj
Grze(pipi) 521 Opublikowano 1 lipca 2016 Opublikowano 1 lipca 2016 Tez nie rozumiem czemu niektorzy pisza tutaj, ze polfinalisci graja o medale jak tak naprawde tylko finalisci beda grali. Raczej myślą, że zamiast meczu o 3. miejsce z automatu wręczane są brązowe medale 3. i 4. drużynie. W zastępstwie medali ponoć są "pamiątkowe plakietki", jak to ujął Szpakowski. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 2 lipca 2016 Opublikowano 2 lipca 2016 Dzisiaj wymyslilem ze skoro Nawalka wykorzystywal tylko 2 zmiany to mogl przez ostatni miesiac kazac Borucowi bronic karne. Nie robic nic innego tylko karniaki cwiczyc I medytowac. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 2 lipca 2016 Opublikowano 2 lipca 2016 Nawet by nie musial tak duzo trenowac Van Gaal taki numer odpalil i wygral Cytuj
KOŁD 1 084 Opublikowano 2 lipca 2016 Opublikowano 2 lipca 2016 (edytowane) No ale tak przynajmniej Fabian się w Polsacie wyplakal. Szkoda bo faktycznie Nawałka mógł zrobić zmianę Edytowane 2 lipca 2016 przez Codename Cytuj
--wojtas-- 609 Opublikowano 2 lipca 2016 Opublikowano 2 lipca 2016 Fabian też potrafi bronić jedenastki. ZA FUNTY TO BRONI ALE ZA ZŁOTÓWKI TO JUŻ NIE!!11!!1 1 Cytuj
Gość Opublikowano 2 lipca 2016 Opublikowano 2 lipca 2016 Wszystkich którzy martwią się Portugalią itd uspokajam: Dziś najlepsza drużyna turnieju (i jego przyszły zwycięzca) odprawi słabą Germanię i rozsiądzie się wygodnie w półfinale. Tak. Cytuj
koffkongen 666 12 Opublikowano 2 lipca 2016 Opublikowano 2 lipca 2016 Włochy wygrają turniej zapewne! Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 2 lipca 2016 Opublikowano 2 lipca 2016 de Rossi nie zagra, także jeszcze nie jest powiedziane, że tradycji stanie się zadość Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 2 lipca 2016 Opublikowano 2 lipca 2016 Wolałbym aby Włochy awansowały ale Niemcy też mogą być, ważne żeby Portugalia nie wygrała turnieju. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 2 lipca 2016 Opublikowano 2 lipca 2016 Niemcy niech wygraja bo musze sie na szwagrze zemscic. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 2 lipca 2016 Opublikowano 2 lipca 2016 Gierki ci nie wysłał czy hajsu nie przelał? Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 2 lipca 2016 Opublikowano 2 lipca 2016 http://weszlo.com/2016/07/02/powtorzyc-mecz-polski-z-portugalia-a-decydujacego-karnego-niech-strzela-bieber/ Co za akcja Polecam poczytac te twitterowe komenty . #judgemistake Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 2 lipca 2016 Opublikowano 2 lipca 2016 (edytowane) Dzisiaj nie ma dobrego zwycięzcy. Jak wygrają Niemcy to ludzie powiedzą "Niemcy to zawsze Niemcy", jak Włochy - to będzie "Włochy to zawsze Włochy". Nawet jeśli Włosi ostatnie dwa Mundiale kończyli w grupie (co było uznawane za tragedię nawet w przypadku Polski, kraju, delikatnie mówiąc, z mniejszą piłkarską infrastrukturą). Nie tylko dlatego wolałbym, żeby już odpadli, co niektórzy jak zwykle dostali szajby na punkcie ich obrońców i w ogóle jacy to są wspaniali. Nawet jeśli zaiste Conte przygotował ich na Hiszpanię cudownie. A Niemcy w sumie są nieco bez formy przez ostatnie dwa lata i nie zasługują na złoto, ale... czy inni nie-nie-zasługują bardziej? Niemcy należeli na razie do najlepszych drużyn turnieju, a Toni Kroos to trochę niedoceniany kandydat na MVP imprezy po tym, jak inni kandydaci odpadli. Tak naprawdę to kolejny przedwczesny finał i powinien to być doskonały mecz, podobnie jak poprzedni przedwczesny finał w którym odpadła Hiszpania. Wobec kartek Motty i urazu De Rossiego, zagrać ma w pomocy Stefano Sturaro. Koleś padł nieco ofiarą zbierania talent przez Juve i mało gra w klubie. Włosi przerażeni, bo opinii najsolidniejszego nie ma. Ale myślę, że na defensywnego pomocnika się nada. Niemcy mają zagrać jak ostatnio, chociaż ni z gruchy Oliver Kahn stwierdził, że Jogi ma wystawić coś typu 5-4-1, z Hoewedesem jako trzecim stoperem, a bez Draxlera. Czemu tak uważa, nie wiadomo. Edytowane 2 lipca 2016 przez ogqozo Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 2 lipca 2016 Opublikowano 2 lipca 2016 Draxler zagra na 100% po tak dobrym meczu ze Słowacją, chyba że jakiś uraz. Cytuj
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 2 lipca 2016 Opublikowano 2 lipca 2016 Niemcy mają zagrać jak ostatnio, chociaż ni z gruchy Oliver Kahn stwierdził, że Jogi ma wystawić coś typu 5-4-1, z Hoewedesem jako trzecim stoperem, a bez Draxlera. Czemu tak uważa, nie wiadomo. zapewne ma racje Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 2 lipca 2016 Opublikowano 2 lipca 2016 O kurde, rzeczywiście nie ma Draxlera. Ciekawe z jakiego powodu. Dziwny ten skład Niemców ogólnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi