Cedric 1 313 Opublikowano 6 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2016 Tyle tylko, że Platini na te swoje 9 bramek potrzebował 5 meczy. A Cristiano chyba z 20... Ale i tak szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 6 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2016 Ja w ogóle nie jechałem po Portugalii, bo nie grali źle i założę się że gdyby Ronaldo strzelił karnego z Austrią to całkowity odbiór ich gry byłby bardziej pozytywny, bo jednak te 3 remisy trochę zepsuły im opinię i wiele osób zapomniało jak cisnęli przeciwników. Oprócz tego grają świetnie w obronie, tylko Węgrom trafił się szczęśliwy dzień i im 2 rykoszety wpadły. Walia za to nic dziś nie gra i przejdzie najprawdopodobniej lepsza drużyna. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 6 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2016 No nie lubie ronaldo ale w sumie nie wiem kto jest bardziej spjerdolony, on czy jego hejterzy xd chociaz moze inaczej, ktos kto po nim cisnie ale ogarnie pilke to spoko bo ma pojecie wiadomo, ale te wszystkie barany, ktore niechec do niego argumentuja jego placzem i nakladaniem zelu na wlosy to jest ku,rwa polactwo w czystej postaci xd pisdy was chyba bola ze zarabia w tydzien tyle ile wy nie zarobicie do konca zycia i moze ruchac kazda panne na swiecie czy co? (tak wasze niunie tez by was kopnely w jaja i poszly z placzkiem ronaldo gdyby tylko im powiedzial slowo XD) no bo co innego moze denerwowac przecietnego kibica reprezentacji ktory o euro dowiedzial sie tydzien temu na zakupach w biedrze, pomozcie mi to zrozumiec. a co do meczu to (pipi)ac portugalie wiadomo, szkoda ze po dzisiaj z walia trzeba to samo robic bo to na prawde dramat jest co pokazali. nie myslalem ze zycie zmusi mnie do kibicowania niemcom ale jesli pukna francje to nic innego nie pozostanie ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 6 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2016 (edytowane) Nikt normalny nie jeździ po Portugalii, ludzie chcą żeby przegrali tylko ze względu na mimikę jednego zawodnika. Nie wiem, czy trzeba do tego zdania dodawać komentarz. Oglądają mecz żeby jakiś koleś z TV który nijak nie wpłwa na ich życie miał smutną minę. Sami to sobie skomentujcie, użytkownicy. Bardzo ciekawa ekipa, która dziś wygrywa na luziku jak nigdy. Dobre przygotowanie taktyczne i fizyczne, trochę ładnych zagrań, próbowali różnych stylów, różni gracze pojawiają się i mają ważne role (wraz z zagraniem dziś Bruno Alvesa, każdy powołany zawodnik z pola pojawił się na boisku!). Edytowane 6 lipca 2016 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
--wojtas-- 609 Opublikowano 6 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2016 W sumie wcześniej nie wiedziałem czy to trolling, ale niektórzy chyba na serio myśleli, że drużyna która wyeliminowała LEGENDARNĄ POLSKĄ SIŁĘ, potęzną drużynę która ani przez sekundę nie przegrywała na tym Euro, będzie miała problemy z jakimiś walijskimi pastuchami. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 6 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2016 Ronaldo genialna główka w swoim stylu, a z drugiej strony Bale, który się dwoi i troi, ale koledzy zdecydowanie nie nadążają za nim, szkoda. Jednak Walia i tak osiągnąła sukces ponad miarę. Brawo dla Cymru, gratulacje dla Portugalczyków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 6 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2016 jedyny plus z takiego obrotu sprawy ze ostatnio mam wreszcie forme na dokladne wyniki w typerze :( Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 6 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2016 Lubię od czasu do czasu popatrzeć, jak Ronaldo zamyka japy hejterom. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alex van Cube 462 Opublikowano 6 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2016 No w Walii znacząco brakowało Ramseya, a Bale to najchętniej strzeliłby bramkę z własnego podania. Dziwnym trafem Church (zawodnik z league one) nie dał rady rozruszać gry dla Walii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 6 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2016 ramsey miał odcinek hells kitchen, więc nie grał 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 (edytowane) dobrze schabek napisał. Nie żebym jakoś lubił Ronaldo, i do niego i do Messiego mam neutralny stosunek, ale to kur'wa jeden z największych piłkarzy w historii, a szydera z niego jest kur'wa zawsze, w obojętnie jakiej sytuacji, a jak widzę kolejny raz argument z płakaniem to mam ochotę wyje'bać modem od internetu przez okno. Kur'wa, jak Ronaldo płacze po porażce to żeluś, ciota, a jak wielki Buffon będzie płakał - respekt, legenda, szkoda mi go. Nie mogę już tego znieść. Ronaldo strzelił na tym turnieju już 3 gole i zaliczył 3 asysty, aż liczę że wbije ze 2 w finale żeby chociaż na chwilę ta toksyczna atmosfera wokół niego zniknęła. Edytowane 7 lipca 2016 przez c0r Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 Kur'wa, jak Ronaldo płacze po porażce to żeluś, ciota, a jak wielki Buffon będzie płakał - respekt, legenda, szkoda mi go. Nie mogę już tego znieść. haha dokladnie. kumpel smial sie z ronaldo i jego plakania, a potem mial lzy w oczach jak fabian poplakal sie przy matim borku. klasyk. ronaldo placze bo mu zalezy i daje z siebie wszystko. nie widze w tym nic do smiechu. moglby np. zamiast tego udzielic wywiadu na temat biletow dla rodzin na euro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 Ja bym chcial tylko spytac czemu to lizanie jajek ronadlo i tlumaczenie jego boiskowych zachowan pojawilo sie w tym temacie dopiero po wczorajszej wygranej, a nikt nie kwapil sie pisac tego po zwyciestwie nad polska? Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 765 Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 jakie bóldupowce w tym temacie CR7 ma swój wyśniony finał i bonusowo tony pekających odbytów, profit finał obstawiałem od początku Por-Fra, za Por jestem od 2004r z powodu wiadomego, a Francja się prześlizgnie daleko jako gospodarz..teraz będą mieli test dopiero ale skoro Mullery itd się zacięły to Grizi i Pogbazy ich wypunktują Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 Bo to jest standardowy obrót sprawy: wygrał, więc jest bohaterem vs przegrał, więc jest beksą. Lubię szydzić z boiskowego stylu bycia Ronaldo, bo to nie ma się co oszukiwać jest mocno bekowe. Raczej nikt nie spogląda na faceta tak komicznie wykrzywiającego mordę z myślą "niesamowity facet", a raczej "co on odpierdala?". Nie ma to nic wspólnego z umiejętnościami piłkarskimi. Może gdyby Buffon płakał tak po każdym swoim złym zagraniu/złej decyzji sędziego, to ten płacz po przegranym ćwierćfinale byłby po prostu kolejnym jego płaczem, no ale nie był. Buffon raczej zachowuje się tak, że jak koledzy z teamu coś zmaszczą, to krzyknie, poklepie po plecach, żeby skupili się na grze, nie rozpamiętywali (były takie obrazki na tym Euro). Kiedy ktoś taki w końcu zapłacze, to raczej w ciut bardziej odpowiedniej chwili niż to, że ktoś mu źle podał piłkę w 10 minucie meczu... Co do wczorajszego meczu. Spotkała się jedna bardzo kompetentna drużyna z drużyną z jednym kompetentnym piłkarzem. Portugalia całe Euro gra chyba najsolidniej, stwarza sobie sporo sytuacji, świetnie gra w defensywie. Ronaldo z Nanim co jakiś czas odpalają, ale grają raczej bez szału, przeplatają solidne (ok, mecz Węgrami z wypadku Ronaldo był świetny i to trzeba mu oddać) występy z fatalnymi i to w sumie jedyny problem tego teamu, skuteczność. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 najsmutniejsze jest to, że jakbyśmy pokonali portugalie, to z taką walią to bez oporu by poszło i mamy finał. A tak to trzeba wracać do gierek 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 Ja go uwielbiam. Ma fochy, ale nie zachowuje sie wcale znacznie inaczej od innych piłkarzy z tamtych regionów. Takie maja temperamenty. A na nim dodatkowo w każdym meczu ciąży ogromna presja. Ale jak piszesz ze jest burakiem to świadczy to tylko o Tobie. Na tym poziomie rzadko spotyka sie drugiego tak dobrego i ciepłego człowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 Cała strona lizania dupy ronaldo bo portugalia w finale. Naprawde żałosne, w dodatku połowa z liżacych jemu dupe sama była jego hejterami cisneli mi jak za cokolwiek go pochwaliłem w kąciku la liga. Beka w chu.j pastuchy. Albo to odwócenie uwagi jednak fannow Messiego, legendy ktora konczy kariere reprezentacyjna w wieku 29 lat bo mu sie nie chce i dostał wyrok za to ze jest zlodziejem xD Kto to chyba ludwes najwiekszy obecnie fan ronaldo sie smiał jak był w top 3 do złotej piłki. Litosci Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 No z ludwesa beka. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 Bede mial czas to poszukam z kacika la liga posty nowych fanow ronaldo sprzed pół roku. Ale bedzie smiesznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 (edytowane) 11 minusów XD. Ej no chyba wszyscy widzimy jak się zachowuje Cristiano, każdy wie czemu nie jest to najatrakcyjniejsze zachowanie, ja sam byłem tu wielokrotnie jechany przez Aggrokanabisa bo śmiałem obrazić Krystynę. Po prostu ta zmasowana sraka na jego punkcie jest już męcząca. Dużo bardziej męcząca niż Cristiano. Tyle, cała kwestia. Są granice, gdy takie zaangażowanie w objeżdżanie kogoś przestaje być wesołe, a zaczyna smutne. Jest jeszcze w futbolu coś takiego jak kopanie piłki na boisku, taki detal... Dzisiaj "przedwczesny finał". Tym razem już ostatni. Ktokolwiek nie wygra, będzie zdecydowanym faworytem w finale i chyba słusznie. Niemcy i Francja to dwie ekipy, które w sumie specjalnie nie zawiodły jeszcze w tym turnieju - brakowało czasem goli, ale poziom zawsze był. Niemcy przez moment nie przegrywali, zaś Francja potrafiła zawsze odrobić dzięki swoim imponującym talentom w ofensywie. Niemcy mają więcej problemów. Zmęczeni dogrywką, nie mają Hummelsa, Gomeza oraz Khediry. To oznacza, że pewne aspekty mogą dziś działać słabo. Gomez moim zdaniem wiele dał sile ognia, dziś pewnie na ataku Goetze i Mueller, którzy nie mogą się wstrzelić. Jednak Mueller ma okazje, sznyt, nie zdziwię się jak coś wbije. W środku pola zagrać ma Schweinsteiger, który też w formie ostatnio nie jest, przeciw Włochom wypadł średnio. Ale Loew powiedział, że stawia na niego. No i Hoewedes za Hummelsa - też nie do końca ten poziom. Francja zaś może się tylko zastanawiać, czy zmieniać plan po imponującym meczu z Islandią. Wypoczęli, grając na serio w sumie tylko 45 minut, mają pełen skład (lekki uraz Giroud). Czy wracać do składu mają Kante i Rami? Ustawienie 4-2-3-1 pozwoliło ustawić Griezmanna tam, gdzie jest najgroźniejszy. Wiele osób dziś rozważa: czy Kante powstrzymywał Francję przed osiągnięciem pełni mocy? No cóż, prędzej powiedziałbym, że powstrzymywał ich fakt, że większość drużyn nie gra jak Islandia i jest cięższa. Zwłaszcza Niemcy. Oni mają obrońców mogących grać piłką i w zasadzie sześciu pomocników, więc będzie co kontrolować. A jednak... donosy z obozu wskazują, że może znów zagrać pogardzany Sissoko, a Kante zasiądzie na ławie. W sumie dzięki temu mecz na pewno powinien być bardziej otwarty, więcej się "będzie dziać". Bo tak ogólnie, wiadomo jaki jest futbol, dwie dobre drużyny = pewnie 0-0 i karne, albo ktoś wbije jakiegoś dziwnego gola którego trudno przewidzieć. 4 lata temu Niemcy odpadły wskutek akcji, gdy Antonio Cassano ograł jak dziecko Matsa Hummelsa - do tamtej pory najlepszego gracza mistrzostw. Go figure. Edytowane 7 lipca 2016 przez ogqozo 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 obozy to były w oświęcimiu Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 Brak Khediry jest akuat wzmocnieniem. Chyba, że to była z twojej strony ironia, to zwracam honor. Nie nadążysz za komikami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 (edytowane) Cała strona lizania dupy ronaldo bo portugalia w finale. Naprawde żałosne, w dodatku połowa z liżacych jemu dupe sama była jego hejterami cisneli mi jak za cokolwiek go pochwaliłem w kąciku la liga. Beka w chu.j pastuchy. Albo to odwócenie uwagi jednak fannow Messiego, legendy ktora konczy kariere reprezentacyjna w wieku 29 lat bo mu sie nie chce i dostał wyrok za to ze jest zlodziejem xD Kto to chyba ludwes najwiekszy obecnie fan ronaldo sie smiał jak był w top 3 do złotej piłki. Litosci To napiszę inaczej, żebyś zrozumiał. Przygotowany? Lubię od czasu do czasu popatrzeć, jak Ronaldo zamyka mi japę. Kur.wa, wyszło, że jestem jego hejterem, a tak nie jest. Czekam na te posty, Kanabis. Edytowane 7 lipca 2016 przez Ludwes Cytuj Odnośnik do komentarza
koffkongen 666 12 Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 Niemcy rozwalą Francję zapewne!?! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi