Opublikowano 11 czerwca 20168 l ale ja i tak z nimi nie gram bo to sa janusze obstawiania gdzie kazdy widzi co kto postawil. Tylko Kicktip
Opublikowano 11 czerwca 20168 l luk248 ale nie wywieraj takiej presji, taknieok? Rooney dzisiaj zaje'biście rządzi w środku pola, ale trochę tęsknię za Rooneyem napastnikiem. Kane nic nie gra.
Opublikowano 11 czerwca 20168 l To zamknij juz pisde i siedz cicho Bidna ta druga polowka e; No nie wiem czemu to nie wpadlo XDD Edytowane 11 czerwca 20168 l przez schabek
Opublikowano 11 czerwca 20168 l luk248 ale nie wywieraj takiej presji, taknieok? Rooney dzisiaj zaje'biście rządzi w środku pola, ale trochę tęsknię za Rooneyem napastnikiem. Kane nic nie gra. tu nie chodzi o presje tylko ne potrafie zrozumiec ze wolisz siedziec i wklepywac te wszystkie wyniki w excel i sie martwic czy nic nie po(pipi)ales zamiast tak jak ci radzilem uzyc Kicktipa.
Opublikowano 11 czerwca 20168 l ale ja i tak z nimi nie gram bo to sa janusze obstawiania gdzie kazdy widzi co kto postawil. Tylko Kicktip Czyli jesteś alternatywny. Czyli powinieneś słuchać Slipknota i System of a Down. A nie Slayera.
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Jak z rzeszy to nie znam. Alianci gol. Ole <otwiera ósm Dänemark prost Edytowane 11 czerwca 20168 l przez Luk248
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Jeszcze 2 lata i będę mógł się starać o angielski paszport polsatu.Jestem dumny.
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Matko święto jak ruskie mają taką repre to nie dziwię się, że zaczynają zamieszki na ulicach. Oczy bolą od patrzenia na ich grę. Fuj. Albania by ich roz je cha ła.