Skocz do zawartości

Euro 2016 Francja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo dobry mecz PROlandu, Pizdan mecz życia a jakby Milik wykorzystał te swoje dotychczasowe sytuacje z EURO jego cena by pewnie wzrosła o kilka dobrych baniek

Opublikowano

życie płata figle, dziś Pazdan mecz życia, Milik najgorszy na boisku. Wynik super. Niemcy zagrali najgorszy mecze przeciwko Polsce w historii, Polacy zagrali jeden z lepszych przeciwko Niemcom, odkąd oglądam mecze repry czyli 25 lat. Ale to był jeden ze słabszych meczy jeśli chodzi o emocje czysto piłkarskie na tym Euro. O dziwo musi stać się katastrofa, żeby nie wyjść z tej grupy, a gramy z najgorszymi w grupie Ukraińcami. Oby nasi nie grali na pewniaka w tym meczu. 

Opublikowano

Pazdan i Krychowiak zagrali piękny mecz. Lewy też super.

Ale jestem kur.wa dumny.

z czego jesteś dumny?

Opublikowano

Z tego, że zawodnicy reprezentujący mój kraj zagrali świetny mecz przeciwko mistrzom świata.

No daj spokój, co to za pytanie, przecież nie jesteś tak głupi.

Opublikowano

Nie no trzeba sie cieszyć, patrząc na ten turniej jak na razie to można zrobić fajny wynik bo sporo zespołów gra tak jakby przyjechali tu za kare.

Opublikowano

ej po co minusujecie?

moge sie nie znać na piłce ale wiem że mecz z niemcami-mistrzami to super trudna sprawa i remis jest niezłym wyczynem więc szanuje

a obrazek wrzuciłem bo serio na ostatnim gwizdku wybuchły wrzaski na całym osiedlu ;p

btw ta akcja gdzie typek sie potknął o własne nogi kopiąć "piłke" w polu karnym chyba zostanie meme

pytanie merytoryczne do znawców

jakie teraz są opcje i kombinacje? tzn jakie mamy możliwości jeśli chodzi o punkty żeby wyjść z grupy a jakie negatywne sytuacje mogą spowodować wylot? mógłby ktoś rozpisać te punkty?

Opublikowano (edytowane)

Z tego, że zawodnicy reprezentujący mój kraj zagrali świetny mecz przeciwko mistrzom świata.

No daj spokój, co to za pytanie, przecież nie jesteś tak głupi.

głupie to było zdanie "jestem dumny"

a mecz spoko fajnie, że dowiezli ten remis, jest dobrze dla nich

Edytowane przez _Be_