Opublikowano 21 czerwca 20168 l Ale gol ładny. Spóźniłem się, ale patrząc na YT nieźle Kuba strzelił. Z drugiej strony ta gra pod koniec była trochę mizerna i trochę był farta, że Ukraińcy nie wyrównali. Czyli teraz Szwajcaria? Edytowane 21 czerwca 20168 l przez Mustang
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Chuj, nie zasłużyliśmy, powinniśmy oddać miejsce komuś innemu. Skończcie pierdolić, moś cipa nowie.
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Pazdan zdradza sekrety doboru korków, już wiem za co zapłaciłem 99 zł
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Dobrze usłyszałem. Kolejny mecz Polaków w sobotę o 15? Edytowane 21 czerwca 20168 l przez Hum
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Ja największe zarzuty kieruję w stronę Lewandowskiego, no ale znawcy z polsatu powiedzą że się nie znam bo on kierował grą i ble ble ble. Cieszę się z awansu Polaków i to się tylko liczy, dziękuję reprezentacji że jeszcze parę dni na moim balkonie i samochodzie będzie powiewała flaga
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Oczywiście zdajesz sobie sprawę z tego, że każda sytuacja, w której lewy jest przy piłce, to sytuacja, w której przy jednym naszym zawodniku jest dwóch zawodników drużyny przeciwnej, nie?
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Teraz nie wiadomo czy oglądać dożynki w dobrych składach czy paraolimpiadę o stawkę
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Morata wyręczę tym razem ogqozo Aritz Aduriz mimo że ma 34 lata w poprzednim sezonie strzelił 36 bramek. Z kolei Morata mimo już 24 lat na karku w całej swojej seniorskiej karierze zdobył 38 bramek. Sfinks oczywiście wystawił tego drugiego xDDDDDD
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Jest remis do przerwy. Ja stawiałem 2:2 ale to raczej nie siądzie Edytowane 21 czerwca 20168 l przez pawelgr5
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Robert jestrze strzeli? :mog:Tak czy nie? Edytowane 21 czerwca 20168 l przez Mecenas
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Oczywiście zdajesz sobie sprawę z tego, że każda sytuacja, w której lewy jest przy piłce, to sytuacja, w której przy jednym naszym zawodniku jest dwóch zawodników drużyny przeciwnej, nie? No ale trzeba przyznać, że jednak trochę zawodzi. Zawodnik tej klasy powinien wykorzystywać sytuacje, które są mu stwarzane, a Lewy jak na razie tego nie robi.
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Wpierw Ramos prawie zaliczył asystę a później De Gea taki drybling odwalił, że Chorwaci w poprzeczkę trafili po przejęciu piłki.