Skocz do zawartości

Euro 2016 Francja

Featured Replies

Opublikowano

Wynik lepszy niż gra.

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 244,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

bardziej niż nasza porażka (dobry turniej, dobry mecz, mogło być lepiej, byli do pyknięcia, nie ma co ryja strzępić) boli przejście dalej tej je.banej bandy cyganów z portugalii. z całego serca życzę

Opublikowano

Ale gol ładny. Spóźniłem się, ale patrząc na YT nieźle Kuba strzelił. Z drugiej strony ta gra pod koniec była trochę mizerna i trochę był farta, że Ukraińcy nie wyrównali. Czyli teraz Szwajcaria?

Edytowane przez Mustang

Opublikowano

Tak.

Opublikowano

Ze Szwajcarią będzie ciężko, ale jak to wygrają... :fsg:

Opublikowano

Pazdan zdradza sekrety doboru korków, już wiem za co zapłaciłem 99 zł

Opublikowano

Dobrze usłyszałem. Kolejny mecz Polaków w sobotę o 15?

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Dobrze usłyszałem. Kolejny mecz Polaków w sobotę o 15?

Tak

Opublikowano

Ja największe zarzuty kieruję w stronę Lewandowskiego, no ale znawcy z polsatu powiedzą że się nie znam bo on kierował grą i ble ble ble. Cieszę się z awansu Polaków i to się tylko liczy, dziękuję reprezentacji że jeszcze parę dni na moim balkonie i samochodzie będzie powiewała flaga :) 

Opublikowano

Oczywiście zdajesz sobie sprawę z tego, że każda sytuacja, w której lewy jest przy piłce, to sytuacja, w której przy jednym naszym zawodniku jest dwóch zawodników drużyny przeciwnej, nie?

Opublikowano

Teraz nie wiadomo czy oglądać dożynki w dobrych składach czy paraolimpiadę o stawkę

Opublikowano

Morata :obama: wyręczę tym razem ogqozo

Aritz Aduriz mimo że ma 34 lata w poprzednim sezonie strzelił 36 bramek. Z kolei Morata mimo już 24 lat na karku w całej swojej seniorskiej karierze zdobył 38 bramek.

Sfinks oczywiście wystawił tego drugiego xDDDDDD

Opublikowano

Jest remis do przerwy. Ja stawiałem 2:2 ale to raczej nie siądzie :/

Edytowane przez pawelgr5

Opublikowano

Robert jestrze strzeli? :mog:Tak czy nie?

Edytowane przez Mecenas

Opublikowano

Oczywiście zdajesz sobie sprawę z tego, że każda sytuacja, w której lewy jest przy piłce, to sytuacja, w której przy jednym naszym zawodniku jest dwóch zawodników drużyny przeciwnej, nie?

No ale trzeba przyznać, że jednak trochę zawodzi. Zawodnik tej klasy powinien wykorzystywać sytuacje, które są mu stwarzane, a Lewy jak na razie tego nie robi.

Opublikowano

Jak mogłeś się bardziej pomylić.

Zyebał Ramos.

Opublikowano

Wpierw Ramos prawie zaliczył asystę  a później De Gea taki drybling odwalił, że Chorwaci w poprzeczkę trafili po przejęciu piłki.

Opublikowano

Hiszpańscy udawacze... mają to we krwi