Tokar 8 266 Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 Mniej słabo, że na 12,5% będzie to Polska 1 Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 Polska - Szwajcaria Chorwacja - Portugalia Walia - Irlandia Północna Węgry - Belgia Słabo, że na NA PEWNO jedna z tych drużyn będzie w finale ME a takie tuzy jak Francja, Anglia, Niemcy, Włochy, Hiszpania się będą eliminowały wzajemnie. Bo rzeczywiście Francja albo Hiszpania to pokazały na tych mistrzostwach klase xD Walia i Chorwaca > Francja Włochy No, Hiszpania to obok Chorwacji najlepsza drużyna na tych mistrzostwach. Cytuj
schabek 5 324 Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 Ogolnie to beka ze teraz stwierdzenie ze Polska w finale Euro to nie jest taki odlot jak jeszcze z 2tyg temu. Wiadomo, ze nikt normalny na to jeszcze nie liczy, ja nawet w to nie wierze za bardzo ale ta drabinka to jest jakas parodia xD Wiadomo ze predzej czy pozniej mozna przyjac Belgie, Chorwacje czy Portugalie ale zadna z tych ekip to nie jest Hiszpania czy Francja. Cala reszta spokojnie na naszym poziomie. Az wstyd mi przed soba myslec w ogole o czyms takim no ale latwiej niz teraz to za mojego zycia na pewno juz ta reprezentacja nie bedzie miala XD I zeby nie bylo, nie pompuje zadnego balonika jak jakis rozi bo na ta chwile nie jestem pewny nawet wyniku ze Szwajcaria. Ale i tak #Grecja2004 xDDDDDD Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 (edytowane) Patrząc na tę drabinkę tak szczerze to tutaj każdy może wygrać z każdym i taka jest prawda. Szwajcarzy mogą nas ograć, a równie dobrze to my możemy ich szybko zaorać skoro obrona to ser szwajcarski, a Lewy z Milkiem muszą się w końcu kiedyś odblokować. Chorwaci stoczą ciężki bój z Portugalią i mogą być zmęczeni na mecz z nami lub Helwetami. Walia/Belgia? Obie te ekipy są przez nas do ogrania (przy lekkim farcie) i aż dziwne, że możemy od tak sobie to napisać. Przeciwna połówka tabeli to jakieś czyste pandemonium Nie wiem, która z tych drużyn dojdzie do finału, ale Włosi/Hiszpanie/Niemcy/Anglicy tanio skóry nie sprzedadzą i możemy zobaczyć powtórkę z 2012 roku tj. finał gdzie jedna drużyna jest totalnie wymęczona drabinką i nie ma praktycznie siły na grę, a drużyną która nadal czuje świeżość na boisku. Jakim meczem to się zakończyło w tamtym roku chyba każdy wie. Każdy pamięta Balotelliego (memy) napierdalającego z kolegami Szwabów, a potem odpadającego kondycyjnie w 60 minucie w meczu z Hiszpanią Edytowane 22 czerwca 2016 przez Starh Cytuj
Gość ragus Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 Z tak rażąca nieskutecznością w połączeniu z ilością stwarzanych sytuacji to się faktycznie możemy powspinać po tej drabince. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 Z tak rażąca nieskutecznością w połączeniu z ilością stwarzanych sytuacji to się faktycznie możemy powspinać po tej drabince. Ja bym chłopaków z góry nie skreślał. Faza pucharowa rządzi się już swoimi prawami i nie ma tu kalkulacji. Przecież w meczu z Niemcami stworzyliśmy więcej setek niż oni, a nasza obrona wyglądała lepiej od nich. Kwestia dyspozycji w danym dniu oraz szczęścia. Na Greków nikt nie stawiał, jak grali w półfinale z Czechami, to z góry wszyscy liczyli na szybki w(pipi), a tu proszę pepiczki pojechały do domu. Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 (edytowane) Nie byłoby tej połówki tabeli, gdyby faworyci zajmowali pierwsze miejsca. Czyli - gdyby nie przegrywali z cieniasami. Innymi słowy - faworyci jak najbardziej mogą przegrać z cieniasami. No ale historia robi swoje i dla ludzi zawsze będą faworytami, a cieniasy cieniasami. Znamy to z piłki klubowej, gdzie Atletico mogło wyprzedzić Real i Barcelonę na przestrzeni liczącego rok i 38 meczów sezonu, a ludzie nadal komentowali tak, że no c'mon, Atletico nie ma szans, sto razy łatwiejszy rywal niż Real i Barca, w Europie tylko trzy drużyny mają szansę wygrać LM i tak dalej. Chorwacja dosłownie wczoraj cyknęła Hiszpanię po wyrównanym meczu, ale jest dużo łatwiejsza niż Hiszpania. Go figure. W sumie nie znoszę tego nieuzasadnionego przekonania, że Polska jest zaje'bista bardziej niż zawsze, ale jeśli przewyższy "tylko" Szwajcarię, Portugalię i Chorwację, no to trudno, widocznie powinna dostać medal, to nie jest łatwiejsze osiągnięcie niż zrobienie Niemiec w obecnej formie i Anglii która niby ciśnie, a strzelić gola w danym okresie nie może. Edytowane 22 czerwca 2016 przez ogqozo 1 Cytuj
rado 5 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 ITA - IRL WTF? Czy mi sie wydaje czym mecz sprzedany/oddany? Wloscy obroncy oddawali pilke irlandzkim napastnikom, bramkarz Italii fruwal wszedzie tam gdzie pilka nie leciala. Mocno sie starali makaroniarze zeby stracic gola... Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 skoro włosi mieli awans w kieszeni a za kilka dni czeka ich mecz z hiszpanami to nic dziwnego że się nie forsowali Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 Hmmm niby te wyspiarskie ligi w (pipi)e są a komplet druzyn z tamtego regionu gra dalej. Fajnie się drabinka ułozyła. Liczę, że w meczu Hiszpanów z Włochami będa większe emocje niż wczoraj na meczyku portugalii. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 Ja czekam na mecz hiszpania niemcy i mam nadzieję, że niemiaszki wygrają, bo z niemcami już graliśmy i nieźle nam szło #polska1st Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 Hmmm niby te wyspiarskie ligi w (pipi)e są a komplet druzyn z tamtego regionu gra dalej. Fajnie się drabinka ułozyła. Liczę, że w meczu Hiszpanów z Włochami będa większe emocje niż wczoraj na meczyku portugalii. To raczej będzie bardzo zachowawcza gra. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 jak strasznie zje.bane jest to rozszerzenie drabinki i wychodzenie z grupy 3 drużyny to ja nie mam pytań Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 ITA - IRL WTF? Czy mi sie wydaje czym mecz sprzedany/oddany? Wloscy obroncy oddawali pilke irlandzkim napastnikom, bramkarz Italii fruwal wszedzie tam gdzie pilka nie leciala. Mocno sie starali makaroniarze zeby stracic gola... Buffon się z nimi cieszył To była IMO zemsta za grę Szwedów i ich remis z Danią, który spowodował, że Włosi nie wyszli z grupy w jednym z turniejów. Cytuj
--wojtas-- 609 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 Ogolnie to beka ze teraz stwierdzenie ze Polska w finale Euro to nie jest taki odlot jak jeszcze z 2tyg temu. W finale na Stade de France w 120. minucie Zieliński skieruje prostopadłe podanie w pole karne idealnie w tempo dla wbiegającego Sławomira Peszki, który bez przyjęcia mocnym strzałem poślę piłkę pod poprzeczkę, na pełnej piździe przeskoczy przez bandę za bramką i wbiegnie w trybuny wprost w objęcia wąsatych Januszy z którymi od razu walnie po setce. W sumie nie znoszę tego nieuzasadnionego przekonania, że Polska jest zaje'bista bardziej niż zawsze, No wiadomo, trochę beka z tego Twojego pieczenia. 1 Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 (edytowane) W finale na Stade de France w 120. minucie Zieliński skieruje prostopadłe podanie w pole karne idealnie w tempo dla wbiegającego Sławomira Peszki, który bez przyjęcia mocnym strzałem poślę piłkę pod poprzeczkę, na pełnej piździe przeskoczy przez bandę za bramką i wbiegnie w trybuny wprost w objęcia wąsatych Januszy z którymi od razu walnie po setce.:chcę_wierzyć: Edytowane 23 czerwca 2016 przez Hum Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 Wyobraźcie sobie, że jesteście Szwajcarią i odpadacie z Polską. To dopiero będzie pieczenie. Uzasadnione. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 Dania 92-Grecja 2004-Polska 2016 Reguła niespodzianki co 12 lat byłaby zachowana Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 Najpierw Szwajcaria, później Portugalia i Ronaldo płaczący po meczu a Peszko go pociesza, następnie półfinał z bratankami z Węgier i ostatecznie zwycięski finał z gospodarzem turnieju. Piękny materiał na film. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 (edytowane) Profesor Pazdanaro, Następny cel: beatyfikacja \\ Edytowane 23 czerwca 2016 przez Starh Cytuj
Tokar 8 266 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 Lamusy z L'equipe nie docenili Pazdiego :[ Za to jest Krychowiak, chyba trochę na wyrost i za przyklepanie dealu z PSG Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 (edytowane) Jedenastka "odkryć Euro" na moim blogasku to nadal najlepszy tekst tego typu, jaki czytałem na świecie. Edytowane 23 czerwca 2016 przez ogqozo Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 Nie no Krycha gra dobre zawody na euro , to co do niego należy robi za(pipi)iscie a i podać potrafi , przy tym mega spokój , elegancja i waleczność . Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 Oczywiście. Ma najwięcej odbiorów wśród graczy Polski, faulował tylko raz, a jest najczęściej faulowanym graczem na całym Euro - co tylko może potwierdzać widoczny na oko fakt, że to zdecydowanie najlepszy piłkarz naszej kadry i kluczowy dla tej serii doskonałych wyników po nudnych meczach. Nie wiem, co ludzie mają z Pazdanem. To znaczy ok, zaskakująco dobry, sam jestem pod wrażeniem, no ale żeby najlepszy ze wszystkich stoperów... tak ogólnie to chyba nadal Glik zagrał lepiej, po prostu w Polsce trochę tego po nim oczekiwano, bo ma tu opinię superstara bo gra w potężnym Torino (które nie wiem, czy jest na wyższym poziomie niż Legia). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi