Skocz do zawartości

Euro 2016 Francja

Featured Replies

Opublikowano

nasi kibice chyba serio znają tylko dwie przyśpiewki - hymn i "nic się nie stało, Polacy nic się nie stało" xD

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 243,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

bardziej niż nasza porażka (dobry turniej, dobry mecz, mogło być lepiej, byli do pyknięcia, nie ma co ryja strzępić) boli przejście dalej tej je.banej bandy cyganów z portugalii. z całego serca życzę

Opublikowano

Nie dość że piosenkarz to jeszcze kaskader, Szwajcaria wyciąga armaty i wypuszcza imigrantów do gry. Będzie się działo 

Już w wyjściowym składzie było tylko 3 szwajcarów.

Edytowane przez Czappi

Opublikowano

Ebola wszedl. Oby tylko nie dotykal naszych

Za późno. 

Opublikowano

nasi kibice chyba serio znają tylko dwie przyśpiewki - hymn i "nic się nie stało, Polacy nic się nie stało" xD

Nie no trochę więcej "gramy u siebie", "my chcemy gola", "jesteśmy z wami". Beka, że każda z nich leci na tą samą melodię, jak ktoś po polsku nie umie to pewnie się dziwi dlaczego ciągle to samo śpiewają xd

Opublikowano

młody gniewny już dwóch naszych ostro zaatakował, wy(pipi)ac go :< 

Opublikowano

Co ten ebolo taki cięty na bialych? Pewno rasista jaki

Opublikowano

Mogliby zaśpiewać rotę, albo my czterech pancernych

Opublikowano

Milik skręcił kostkę aby dać nam trochę czasu, to jest dopiero poświęcenie dla drużyny :fsg:

Opublikowano

Ależ Fabian to obronił  :obama:

Opublikowano

czas wpuścić Sławka Peszkę, naszego agenta 0.7 od zadań specjalnych

Opublikowano

A przed meczem z Irl pisałem dlaczego Szczesny broni to się śmiali że kto ma inny bronić :). Pupilek Bońka a tak naprawdę od samego początku tylko Fabiański !

Opublikowano

SHAQIRI JA PIER'DOLE

Opublikowano

Jaki mecz wogle :obama: malik zabij sie

Opublikowano

Strata to byla kwestia czasu.

Pora wprowadzić peszkina

Opublikowano

GOL Mistrzostw ja (pipi)e