Skocz do zawartości

Euro 2016 Francja

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 243,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

bardziej niż nasza porażka (dobry turniej, dobry mecz, mogło być lepiej, byli do pyknięcia, nie ma co ryja strzępić) boli przejście dalej tej je.banej bandy cyganów z portugalii. z całego serca życzę

Opublikowano

Xhaka zawodnik Arsenalu. Przypadek? Nie sądzę.

Opublikowano
  W dniu 25.06.2016 o 15:50, teddy napisał(a):

ROZI WAS ZAYEBIE

ale kibiców wyklętych to zostaw w spokoju

Opublikowano

Ku.rwa prawie mi blok przestawiło tak się prawie wszyscy jego mieszkańcy wydarli po wygranej w karnych. Idę się napić, bo na trzeźwo to reszty dnia nie przetrzymam.

Opublikowano

Fajnie, że w końcu się udało. Końcówka była już mocną desperacją, żeby tylko do karnych dotrwać, Lewy i Milik oczywiście nieco zawiedli, ale przynajmniej karny wyszły pewnie i z klasą.

Portugalia albo Chorwacja.

Edytowane przez Mustang

Opublikowano

Nieco xD

2 Torresy.

Opublikowano

Takie macie jako Janusz lubię :banderas: przepraszam jestem piany

Opublikowano

nie widziałem Polski tak daleko w turnieju za mojego życia

trudno to w ogóle ogarnąć #wow #miazga #kosmos #swag #fabianskitowygral

Opublikowano

Tylko anka lewandowska musi im troche śruby przykręcić bo kondycyjnie to słabiutko to wyglądało

Opublikowano

No, to teraz mam nadzieje ze Chorwacja pokona Portugalie ktora nic specjalnego nie gra na tym euro, potem przejada sie po Polsce i jest półfinał

Opublikowano

O zesz (pipi)a twoja mac, takie dni takie mecze to zostana w pamieci. Ostatnio takie emocje na polskiej pilce przezywalem jak Lech gral z Austria Wieden i Muras zayebal w 121minucie az ludzie zaczeli spadac na dol z gornych rzedow  :obama:  Dobrze ze doczekalismy takich czasow

A gruby ma chyba bana na pisanie bo juz by sie sadzil ze nie wierzylismy w jego reprezentacje xDDDDDDD

Opublikowano

Oczywiście nie można zapomnieć o człowieku bez którego nie było by nas w ćwierćfinale

f7c110c80367.jpg

Opublikowano

Co to byk za mecz. Co ten fabian bronił :fsg:

Serducho az sie samo raduje

Opublikowano

Fabian buk, milik i lewy sa tak (pipi)owi ze az smutek, na ataku to mamy tragedie, az sie balem o te karne.

Opublikowano

A we Wsiomysłowicach na czas meczu miasto bez prądu XDDDD

Zjawiskowo wygłądało to jak ludzie na placach zbierali się wokół radio.

Na szczęście skombinowałem mobilny necik. Idealnie nie było, upał w uj, lapek ledwo na resztkach baterii w karnych, ale jest ku&wa jest, Polska mistrz!

A tego co odpowiada za awarię to pewnie jutro w lesie gdzieś znajdą...

Opublikowano

Wiadomo o ktorej godzinie beda grali nasi?

Opublikowano

szkoda, że karłowi wszedł strzał, który w 95% przypadków by nie wszedł, no ale taka jest piłka - kunktatorstwo prawie się zemściło, ale panbuk czuwa nad Polską

Milik na ławkę, ale jak się bierze kopacza z Ruchu Chorzów zamiast Teodorczyka, to potem nie ma czego wymienić

Portugalia byłaby wygodniejszym przewciwnikiem

Opublikowano
  W dniu 25.06.2016 o 16:24, hav7n napisał(a):

Wiadomo o ktorej godzinie beda grali nasi?

o 21.