Opublikowano 25 czerwca 20168 l Mnie tylko zastanawia co się stało w szatni bo pierwsza połowa była jak bajka, a w drugiej grali jak podczas euro 2012
Opublikowano 25 czerwca 20168 l W dniu 25.06.2016 o 15:50, teddy napisał(a): ROZI WAS ZAYEBIE ale kibiców wyklętych to zostaw w spokoju
Opublikowano 25 czerwca 20168 l Ku.rwa prawie mi blok przestawiło tak się prawie wszyscy jego mieszkańcy wydarli po wygranej w karnych. Idę się napić, bo na trzeźwo to reszty dnia nie przetrzymam.
Opublikowano 25 czerwca 20168 l Fajnie, że w końcu się udało. Końcówka była już mocną desperacją, żeby tylko do karnych dotrwać, Lewy i Milik oczywiście nieco zawiedli, ale przynajmniej karny wyszły pewnie i z klasą. Portugalia albo Chorwacja. Edytowane 25 czerwca 20168 l przez Mustang
Opublikowano 25 czerwca 20168 l nie widziałem Polski tak daleko w turnieju za mojego życia trudno to w ogóle ogarnąć #wow #miazga #kosmos #swag #fabianskitowygral
Opublikowano 25 czerwca 20168 l Terminarz z żabki w takim razie jest do bani. Bo wg niego to Walia bądź Irlandia Północna.
Opublikowano 25 czerwca 20168 l gramy raczej z chorwacją, bo portugalia kopie się w czoło, a krystyna to ostatnio pokazał klasę cebulową https://www.youtube.com/watch?v=JnkIjzDUq6Q
Opublikowano 25 czerwca 20168 l Tylko anka lewandowska musi im troche śruby przykręcić bo kondycyjnie to słabiutko to wyglądało
Opublikowano 25 czerwca 20168 l No, to teraz mam nadzieje ze Chorwacja pokona Portugalie ktora nic specjalnego nie gra na tym euro, potem przejada sie po Polsce i jest półfinał
Opublikowano 25 czerwca 20168 l O zesz (pipi)a twoja mac, takie dni takie mecze to zostana w pamieci. Ostatnio takie emocje na polskiej pilce przezywalem jak Lech gral z Austria Wieden i Muras zayebal w 121minucie az ludzie zaczeli spadac na dol z gornych rzedow Dobrze ze doczekalismy takich czasow A gruby ma chyba bana na pisanie bo juz by sie sadzil ze nie wierzylismy w jego reprezentacje xDDDDDDD
Opublikowano 25 czerwca 20168 l Oczywiście nie można zapomnieć o człowieku bez którego nie było by nas w ćwierćfinale
Opublikowano 25 czerwca 20168 l Fabian buk, milik i lewy sa tak (pipi)owi ze az smutek, na ataku to mamy tragedie, az sie balem o te karne.
Opublikowano 25 czerwca 20168 l A we Wsiomysłowicach na czas meczu miasto bez prądu XDDDD Zjawiskowo wygłądało to jak ludzie na placach zbierali się wokół radio. Na szczęście skombinowałem mobilny necik. Idealnie nie było, upał w uj, lapek ledwo na resztkach baterii w karnych, ale jest ku&wa jest, Polska mistrz! A tego co odpowiada za awarię to pewnie jutro w lesie gdzieś znajdą...
Opublikowano 25 czerwca 20168 l Tak tylko przypominam: Dania 1992+12Grecja 2004+12.... 2016 @up 9 Edytowane 25 czerwca 20168 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 25 czerwca 20168 l szkoda, że karłowi wszedł strzał, który w 95% przypadków by nie wszedł, no ale taka jest piłka - kunktatorstwo prawie się zemściło, ale panbuk czuwa nad Polską Milik na ławkę, ale jak się bierze kopacza z Ruchu Chorzów zamiast Teodorczyka, to potem nie ma czego wymienić Portugalia byłaby wygodniejszym przewciwnikiem
Opublikowano 25 czerwca 20168 l W dniu 25.06.2016 o 16:24, hav7n napisał(a): Wiadomo o ktorej godzinie beda grali nasi?o 21.