Skocz do zawartości

Euro 2016 Francja

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 243,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

bardziej niż nasza porażka (dobry turniej, dobry mecz, mogło być lepiej, byli do pyknięcia, nie ma co ryja strzępić) boli przejście dalej tej je.banej bandy cyganów z portugalii. z całego serca życzę

Opublikowano

:obama:

Nie dość, że Borek nadaje z nokii 3310, to jeszcze chyba komentarz wyprzedza obraz xD

Opublikowano

:obama:

Niezle sie zaczyna

Opublikowano

Lloris co wyjal xd Francja pieknie przycisnieta na poczatku

a dzwiek na polsacie bez kitu tragiczny

Opublikowano

Na Polsacie sporcie to jakość transmisji z lasu ,borek siedzi w krzakach i szumi .Wstydu nie mają .Mam nadzieje ze splajtują .Dobrze ze jest ta  transmisja na TVP :scratch_one-s_head:

hqdefault.jpg

Edytowane przez Mecenas

Opublikowano

na otwartym kanale jadą to co mają koszty generować. w ppv na pewno będzie lepiej. na pewno :P

Opublikowano

No nie baudzo, solorz oddawaj pieniądze złodzieju :[

Opublikowano

najpierw siatkówka, teraz ełro. polsat to EA telewizji. co poradzisz :dunno:

Opublikowano

ogladam na polsat sport 2 i czuje sie jakbym ogladal ruskiego streama 

Opublikowano

Oglądam ruskiego streama na beznadziejnej radiówce w lesie, w trakcie burzy. Jest gorzej niż na Polsacie.

Opublikowano

Może polsat po prostu chciał zrobić klimat mundialu 98' tym dźwiękiem

Opublikowano

Tak jak mówiłem, zastąpienie Diarry Kantem to takie dość mocno ofensywne rozwiązanie, które na szczęście przyczyniło się do dość żwawego meczu otwarcia. Kreuje głównie Payet, reszta się urywa, jest przewaga ale taki futbol, że w sumie żadnych setek Francja od tego nie miała chyba.

Niejaki Stanciu, którego przez pierwszy kwadrans zapomniałem odróżniać od Stancu, w sumie potwierdza bardzo dobre opinie z Rumunii z ostatnich miesięcy i można podejrzewać, że to będzie pierwszy "transfer zrobiony przez Euro" do jakiejś znanej ligi. Jeden z wyróżniających się w Rumunii.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

78mln funtów które nawet nie potrafi trafić w piłkę xd.

Opublikowano

No zobaczymy jak długo rumuny będą w stanie grać takim pressingiem i czy się nie wykartkują.

Opublikowano

ten Giroud to jest naprawdę patałach

yebany się nawet zastawić nie umie

Opublikowano

taaa hejtujcie Giroud

Ciekawe jak wy byście grali gdybyście przez cały mecz musieli uważać czy przypadkiem wasz nos nie jest na spalonym

Opublikowano

Ja mam tylko takie wrażenie, że z oni pokazują te spalone z perspektywy jakiś downow.

Przecież to nic nie widać,Fifa chyba chce kolejnej kompromitacji uniknąć.

Kościelny czerwona kartka, typ wychodził praktycznie sam na sam.

Coś czuję,że Francuzi to druga Korea będzie,będą ich pchać na siłę.