Skocz do zawartości

Euro 2016 Francja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja je.bie . Poplakalem sie. Jaki stres. Boze ja nie chce juz karnych.

Swietny mecz ale spojrzmy prawdzie w oczy. Wszystko ladnie pieknie ale do czasu. My nie mamy sil na 90 minut a co mowic o dogrywkach, a co najgorsze, nie mamy na lawce jakosciowych zmiennikow.

Dzis licze na fart portugalii. A z nimi mozemy pojechac. Z chorwacja jak wytrzymamy 90 minut potem nas zniszcza.

• Plusik 1
Opublikowano

jedyny negatyw to jednak wąska ławka, Jodłowiec i Peszko ledwo weszli a wyglądali fizycznie gorzej od praktycznie całej reszty. Zero jakości z tej ławki. Nie wiem po co Linetty, Starzyński czy Stępiński pojechali skoro w nich Nawałka nie wierzy.

Opublikowano

mimo wszystko gdyby nie wygrana przelala by sie fala hejtu za druga polowe i dogrywke, pierwsza polowa super, ale pozniej to byla modlitwa by dociagnac do karnych, z cro lub krystyna w takim stylu bedzie po zawodach

Opublikowano

szkoda, że karłowi wszedł strzał, który w 95% przypadków by nie wszedł, no ale taka jest piłka - kunktatorstwo prawie się zemściło, ale panbuk czuwa nad Polską

Milik na ławkę, ale jak się bierze kopacza z Ruchu Chorzów zamiast Teodorczyka, to potem nie ma czego wymienić

Portugalia byłaby wygodniejszym przewciwnikiem

Portugalia by nas kondycyjnie zajezdziła przecież. Co do narzekań na Milika i Lewego niby słuszne, ale zauważcie, że w tej ku,rwa kadrze jak Grosicki albo Kuba nie zrobią akcji to nikt nim nie zrobi i muszą zapie.rdalać co chwile na środek a Lewy pózniej to skrzydłowym był bo Peszko to xD Także niby można go je.bać ale w Bayernie to ma innych od podań a nie yyy nie wiem kto tam u nas na środku gra a no tak człowiek widmo Mączynski. 

Opublikowano

Ten czlowiek widmo jest od czarnej roboty. Ale wiadomo jak kogos nie widac to (pipi)owo gra. Zobacz ile chlop mial przechwytów,. Miales Zielinskiego aka liverpool w srodku to widac bylo jak gowniano to wygladało.

Opublikowano

Po prostu Lewandowski to nie jest gracz, który sam sobie stworzy okazję na gola. To typ napastnika, który potrzebuje podań, a tych nie ma, także trudno się dziwić, że nic nie strzela.

O Miliku to mi się nawet pisać nie chcę. Dramat.

Opublikowano

Ale zwróćcie uwagę na to jak Milik inteligentnie gra, jak wiele sytuacji ma, jak dobrze się ustawia. Moim zdaniem jest to cecha której o wiele trudniej się nauczyć niż skuteczności, która z czasem musi przyjść.

Opublikowano

Lewandoofski miał to samo na początku kariery, a teraz większość nie Polaków specjalistów ma go za najlepszego strikera na świecie.

Na Polsacie nie ma studia w przerwie meczu Walia-Irlandia Płn. Pewnie moje i Seby pieniążki przechlewają.

Opublikowano

Jedyny plus Lewego w tym meczu to było zaje'biste podanie do Grosickiego prawie ze środka pola, takiego przeszywającego podania z naszej strony na tym turnieju jeszcze nie widziałem.

Grosik oczywiście w trybuny zaje'bał xd

Opublikowano

Gdyby mu Lewandowski zagrał mocniej, to by trafił.

Gdyby. I w sumie tym słowem można podsumować grę Lewego na tych mistrzostwach. Gdyby strzelił, gdyby dobrze podał, gdyby kiwnął. Robert rozczarowuje, i to bardzo.

Opublikowano

Milik przynajmniej broni się na tym turnieju konkretami - pierwszy mecz gol, z Ukrainą asysta, dzisiaj przepuszczenie piłki do Błaszczykowskiego (chociaż patrząc na jego formę strzelecką to może nie chciał przepuścić tylko nie trafił w piłkę xD). No ale jednak się broni.

Opublikowano

Milik to przynajmniej strzelił jednego gola, asystował z Ukrainą i dzisiaj puścił inteligentnie do Błaszczykowskiego piłkę a ten strzelił gola. Lewy za to w 4 meczach chyba nawet strzału na bramkę nie oddał.

Masz rację, chyba.