Skocz do zawartości

Euro 2016 Francja

Featured Replies

Opublikowano

William Carvalho takie ładne przerzuty piłki robi po całym boisku, a ja jedne przerzuty jakie dostaję od tego meczu to przerzuty raka

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 243,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

bardziej niż nasza porażka (dobry turniej, dobry mecz, mogło być lepiej, byli do pyknięcia, nie ma co ryja strzępić) boli przejście dalej tej je.banej bandy cyganów z portugalii. z całego serca życzę

Opublikowano

Ani Chorwacja ani Portugalia nie jest słaba. Ogarnijcie się.

Nigdy za naszego życia nie było takiej polskiej kadry, ale bez takich zapędów, panowie. My na ten poziom dopiero wchodzimy, oni już tam są. Fakt, że grając tak jak dzisiaj moglibyśmy wygrać z taką Chorwacją czy Portugalią, ale to jest tak nieobliczalny sport, że nikt nie jest na "pyknięcie".

Opublikowano

Oglądając mecz Chorwacja - Portugalia nachodzą człowieka myśli samobójcze. Niech ten sędzia zakończy to spotkanie a wygrany zostanie rozstrzygnięty rzutem monetą.

Opublikowano

Ale Mandzukic na tym turnieju ssie. Nie mam pojęcia dlaczego nie gra Kalinić.

Opublikowano

Troche słabe te mistrzostwa co?

Opublikowano

Dawno tak chuyowego meczu nie oglądałem. 

Opublikowano

Ronaldo w takiej formie to powinien co najwyżej w kapsle z żoną Polańskiego grać, a nie do piłki nożnej się brać. Zresztą to samo można powiedzieć o wszystkich piłkarzach w tym meczu w sumie

Edytowane przez c0r

Opublikowano

wyrównany meczyk równorzędnych ekip, a janusze płaczą, że goli nie ma xD

Opublikowano

Może goli nie być, ale mecz może być arcyciekawy. To trudno się w ogóle ogląda.

Ale musiałeś dodać swoje 3 gorsze. Nic nie warte, ale musiałeś...

Opublikowano

Kalinic chyba pozazdrościl skuteczności Milikowi xd

Cofam to co napisałem wcześniej, w obecnej formie Polska zniszczy tych kmiotow :fsg:

Opublikowano

po tym jak obie te ekipy wyglądają fizycznie w dogrywce, to jeżeli Polska nic nie strzeli podczas swojej firmowej szarży na początku meczu, to w drugiej połowie bądź dogrywce będzie świniobicie

Opublikowano

Jeszcze pod koniec regulaminowego czasu gry stewardzi rozpoczęli już zabezpieczenie płyty boiska - zapewne z obawy przed linczem na piłkarzach.

Bardzo dobrze ułożyło się to spotkanie w tym sensie, że doszło do dogrywki. Może będą też karne. LEGENDARNA POLSKA SIŁA już przygotowuje się do spania, a ze względu na porę spotkania Portugalia/Chorwacja na pewno ma już tę noc straconą.  <ok>

Opublikowano

Ja za Portugalia a wy?

Opublikowano

A my nie. 

hehe

Opublikowano

Kto nie wygra to i tak go rozjedziemy w czwartek, przecież to chyba najgorszy mecz na to euro

Opublikowano

Kto nie wygra to i tak go rozjedziemy w czwartek, przecież to chyba najgorszy mecz na to euro

Jak poczytać opinie o naszym meczu/naszym zespole na zagranicznych forach to dostaniesz takie same opinie o naszych orzełkach.

Opublikowano

daj ktoś linka do streama, chętnie oglądne 2 serie karnych jednego dnia :D

Opublikowano

Portugalia xd

jedyny celny strzał w meczu i gol 

Edytowane przez _Shaman_