Opublikowano 26 czerwca 20168 l Portugalia do ogrania bez problemu, ale nie moge sie doczekac az w koncu nasi napastnic zaczna robic to co do nich nalezy. Na Milika to sie patrzec nie da (wybaczam tylko dlatego, ze ma 22 lata), nie potrafi trafic w pusta bramke, Lewandowskiego po 4 meczach trzeba chwalic ciagle za przepychanie sie lokciami. Krol strzelcow bundesligi, 2 strzelec ligi mistrzow i sie urwac obroncom nie potrafi. Chlopy mieli niesc nasza reprezentacje na barkach, a nie stac plecami do bramki. No mam nadzieje, ze sie odpala w finalach ! Edytowane 26 czerwca 20168 l przez easye
Opublikowano 26 czerwca 20168 l Gorzej jak ta Portugalia bedzie miala swój dzień. Kazdy taki pewny wygranej a przeciez krystyny to nie takie ogórki są.
Opublikowano 26 czerwca 20168 l Nie bedzie wstydu przegrac z Portugalia, bo pomimo tego ze graja slabo, sa zespolem lepszym, bardziej ogranym i jednak z lepszymi zawodnikami z Ronaldo na czele. Cieszy to ze nasi beda mieli teraz 4 dni odpoczynku i moze zaserwuja gre jak z pierwszej polowy ze Szwajcaria przez wieksza czesc meczu. O dziwo nie martwie sie o nasza obrone bo spisuja sie swietnie, paradoksalnie gorzej jest z atakiem gdzie Lewy i Milik ciagle nie moga sie wstrzelic, a ratuje nas zsylany na banicje Kuba. Czuje ze bedze dobrze.
Opublikowano 26 czerwca 20168 l Pierwszy raz doświadczyłem karnych w wykonaniu naszego zespołu (no bo kiedy indziej?) i oglądając to teraz na chłodno muszę pryzznać, że walimy je po profesorsku. Zawsze jakiś plus.
Opublikowano 26 czerwca 20168 l Chciałbym stanąć na chwilę i oddać cześć temu Panu. Jak przejmował kadrę to psioczyłem i mówiłem, że będzie to samo co za Smudy i Fornalika. Co do nikogo jeszcze się tak w życiu odnośnie piłki nożnej nie pomyliłem jak do Nawałki. Wielki selekcjoner i taktyk.
Opublikowano 26 czerwca 20168 l Za 6 lat Krycha i Lewy skoncza kariere to i Nawalka nie pomoze. btw nie wiem czy ktos to dawal ale tak pod dzisiejszy mecz Belgii: Pomocnik AS Roma jest jedynym palącym piłkarzem w składzie reprezentacji Belgii. - Tak, Radja pali. To nałóg, który praktykuje wiele osób mieszkających we Francji i Włoszech. Nie zabraniam Nainggolanowi palić, jeśli tego potrzebuje. Jestem elastyczny, jeśli chodzi o tego typu sprawy. To jego ciało - powiedział Wilmots. - Nie mam z tym problemu tak długo, jak długo dobrze będzie się spisywał na boisku. Zawsze się upewniam, by dostawał pokój z balkonem, żeby nie uruchomił przypadkiem czujnika dymu. Jest jedynym reprezentantem Belgii, który pali. Sądzę, że zdemolowałby pokój, gdyby nie mógł wypalić pięciu czy sześciu papierosów dziennie. Pewnie będzie musiał zakończyć karierę w wieku 30 lat, a nie 35, ale to jego sprawa - dodał selekcjoner. XD Edytowane 26 czerwca 20168 l przez hav7n
Opublikowano 26 czerwca 20168 l Tak, juz widze jak 37 letni Lewy strzela nam bramki, a po skrzydle biega 40 letni talizman Kuba XD Edytowane 26 czerwca 20168 l przez hav7n
Opublikowano 26 czerwca 20168 l Za 6 lat Krycha i Lewy skoncza kariere to i Nawalka nie pomoze. btw nie wiem czy ktos to dawal ale tak pod dzisiejszy mecz Belgii: Pomocnik AS Roma jest jedynym palącym piłkarzem w składzie reprezentacji Belgii. - Tak, Radja pali. To nałóg, który praktykuje wiele osób mieszkających we Francji i Włoszech. Nie zabraniam Nainggolanowi palić, jeśli tego potrzebuje. Jestem elastyczny, jeśli chodzi o tego typu sprawy. To jego ciało - powiedział Wilmots. - Nie mam z tym problemu tak długo, jak długo dobrze będzie się spisywał na boisku. Zawsze się upewniam, by dostawał pokój z balkonem, żeby nie uruchomił przypadkiem czujnika dymu. Jest jedynym reprezentantem Belgii, który pali. Sądzę, że zdemolowałby pokój, gdyby nie mógł wypalić pięciu czy sześciu papierosów dziennie. Pewnie będzie musiał zakończyć karierę w wieku 30 lat, a nie 35, ale to jego sprawa - dodał selekcjoner. XD Messi też na chipsach i pepsi jedzie i jakim jest piłkarzem dobrym! tak wiem, że to tylko reklamy
Opublikowano 26 czerwca 20168 l Czytalem gdzies ze Szwajcaria ma najwiecej zawodnikow obcego pochodzenia czy nawet urodoznych poza granicami Europy. Te wczorajsze nazwiska jak Mahmedi, Rodrigez czy wszystie zaczynajace sie na X XD. Co do Radji, przykladny wyznawca Allaha z faja na balkonie w swiety miesiac ramadan. Edytowane 26 czerwca 20168 l przez hav7n
Opublikowano 26 czerwca 20168 l Ciekawe czy po ewentualnym przejsciu do ligi angielksiej pozwola mu na faje na balkonie.
Opublikowano 26 czerwca 20168 l w angielskiej tez pala choc mniej jawnie, zawsze tabloidy maja radoche jak kogos nakryja po bibie z faja w ustach btw. Zimoch to jest przehcuj, polecam posluchac akcji bramkowej xDDD https://www.youtube.com/watch?v=HSHhPFJ2qcE
Opublikowano 26 czerwca 20168 l No to żadna tajemnica, że Ninja pali. Co nie przeszkadza mu biegać w Romie na pełnych obrotach przez cały mecz. Zresztą we Włoszech wielu piłkarzy pali. Jakby nie palił, to by biegał na pełniejszych A co do Zimocha, nie mógłbym być komentatorem. Weź pan komentuj taki mecz bez przeklinania, nie potrafiłbym. Edytowane 26 czerwca 20168 l przez maciucha
Opublikowano 26 czerwca 20168 l Oglądam powtórkę wczorajszego meczu, Peszko jak wchodzi na murawę to zachowuje się jak jakieś dzikie zwierzę. Wszedł, dwie minuty kartka, potem biegał jak poje'bany przez parę dobrych minut, nic z tego nie wynikło, raz dał się sfaulować. Potem ze dwa razy potknął się o własne nogi, a po 10 minutach gry Sławek cały czerwony i oddycha rękawami xD Matko, dlaczego my nie mamy żadnego fajnego grajka do wejścia z ławki tylko takich agentów 0.7. Przykre to trochę i nie napawa optymizmem.
Opublikowano 26 czerwca 20168 l To jeszcze transfer nainggolana + paczka fajek za Zielińskiego i mamy finał.
Opublikowano 26 czerwca 20168 l Radja Belg z dziada pradziada. Matka Belgijka ojciec z Indonezji problem?