Opublikowano 26 czerwca 20168 l https://www.reddit.com/r/soccerstreams/comments/4pxgw6/match_thread_1300_gmt_france_vs_republic_of/
Opublikowano 26 czerwca 20168 l Włączam meczyk a tutaj już faworyt całego turnieju przegrywa z jedną z najbardziej beznadziejnych drużyn, która gdyby Włochy nie wystawiły 9 zmienników pewnie by zdobyła 0 punktów w grupie. Ok.
Opublikowano 26 czerwca 20168 l Wreszcie coś się od początku dzieje na tym EURO, to będzie ciekawy mecz, bo Francja będzie musiała się otworzyć i atakować, a Irlandczycy mają dość solidną defensywę. pewnie by zdobyła 0 punktów w grupie. 1
Opublikowano 26 czerwca 20168 l Zemsta Irlandczyków za przekręcony baraż na korzyść Francji sprzed kilku lat. Ale by było
Opublikowano 26 czerwca 20168 l No tak. Jeszcze był remis z równie nędzną Szwecją. Zaczynam się zastanawiać, czy jest możliwe, żeby po prostu we wszystkich meczach pucharowych wygrała drużyna gorzej grająca w piłkę. Piękno futbolu by było jak nigdy.
Opublikowano 26 czerwca 20168 l Tak jak Milik który przed eliminacjami według ciebie nie nadawął sie do seniorskiej kadry?z tym ze po turnieju moze sie to potwierdzic
Opublikowano 26 czerwca 20168 l Tylko ja nie mam obrazu na polszmacie? E: Studio pokazują, bo polaczenia nie ma (pipi)a oddawajcie moje pieniądze Edytowane 26 czerwca 20168 l przez Yakubu
Opublikowano 26 czerwca 20168 l Trochę zabawne że po bramce dla Irlandii ktoś pisał że Francja będzie ostro cisnęła, dalej na to czekam bo na razie jest odwrotnie.
Opublikowano 26 czerwca 20168 l Francja przegrywa z Irlandią na swojej imprezie i nie potrafią zrobić nawet jednej setki No nie wiem co tak słabo.
Opublikowano 26 czerwca 20168 l I jak kchu/jki udają, że nic się nie stało, anie przepraszamy ani spier/dalajcie tylko se jakąś koślawą analizę robią i wszystko spoko xDDDD acestream://42fe51591598d905ab011a9c8339150f8391dfa7 jak coś
Opublikowano 26 czerwca 20168 l Payet właśnie strzelał z samego środka pola karnego. "Setka" to nie była, bynajmniej, bo pomiędzy nim a bramką było i tak trzech Irlandczyków, sowicie też kryto pozostałych Francuzów w polu karnym. No trudno się dziwić. Myślę, że tak naprawdę Francuzi i tak chyba za bardzo szarżują, biorąc pod uwagę, że pewnie ich najlepsza szansa na życie teraz to liczyć na zmęczenie Irlandyczyków w miarę meczu i wtedy przyciśnięcia srogo. Ale na tym Euro strzelanie goli idzie tak ciężko każdemu, że w sumie można już uczyć się jak jest "nic się nie stało" po francusku (bodajże "rien n'est arrivé"). Edytowane 26 czerwca 20168 l przez ogqozo
Opublikowano 26 czerwca 20168 l Polszmat sobie jaja robi a ja mam szukać teraz streamów albo relacji radiowej ta? jak zwierzęta
Opublikowano 26 czerwca 20168 l Griezmann niezła padaka na tym turnieju, a chyba połowa uczestników typowała go na króla strzelców
Opublikowano 26 czerwca 20168 l co te studio w polsacie dostarcza, o ja pier,dole Jacek "Team SPIRYT" Gmoch "manchesterowi united nie idzie bo ma za dużo dobrych piłkarzy" Edytowane 26 czerwca 20168 l przez ragus