Skocz do zawartości

Euro 2016 Francja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Włączam meczyk a tutaj już faworyt całego turnieju przegrywa z jedną z najbardziej beznadziejnych drużyn, która gdyby Włochy nie wystawiły 9 zmienników pewnie by zdobyła 0 punktów w grupie.

Ok.

Opublikowano

Wreszcie coś się od początku dzieje na tym EURO, to będzie ciekawy mecz, bo Francja będzie musiała się otworzyć i atakować, a Irlandczycy mają dość solidną defensywę.

pewnie by zdobyła 0 punktów w grupie.

1

Opublikowano

No tak. Jeszcze był remis z równie nędzną Szwecją.

Zaczynam się zastanawiać, czy jest możliwe, żeby po prostu we wszystkich meczach pucharowych wygrała drużyna gorzej grająca w piłkę. Piękno futbolu by było jak nigdy.

Opublikowano

Tak jak Milik który przed eliminacjami według ciebie nie nadawął sie do seniorskiej kadry?

z tym ze po turnieju moze sie to potwierdzic
Opublikowano (edytowane)

Tylko ja nie mam obrazu na polszmacie?

E: Studio pokazują, bo polaczenia nie ma (pipi)a oddawajcie moje pieniądze

Edytowane przez Yakubu
Opublikowano

I jak kchu/jki udają, że nic się nie stało, anie przepraszamy ani spier/dalajcie tylko se jakąś koślawą analizę robią i wszystko spoko xDDDD

acestream://42fe51591598d905ab011a9c8339150f8391dfa7 jak coś

Opublikowano (edytowane)

Payet właśnie strzelał z samego środka pola karnego. "Setka" to nie była, bynajmniej, bo pomiędzy nim a bramką było i tak trzech Irlandczyków, sowicie też kryto pozostałych Francuzów w polu karnym. No trudno się dziwić. Myślę, że tak naprawdę Francuzi i tak chyba za bardzo szarżują, biorąc pod uwagę, że pewnie ich najlepsza szansa na życie teraz to liczyć na zmęczenie Irlandyczyków w miarę meczu i wtedy przyciśnięcia srogo.

Ale na tym Euro strzelanie goli idzie tak ciężko każdemu, że w sumie można już uczyć się jak jest "nic się nie stało" po francusku (bodajże "rien n'est arrivé").

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano (edytowane)

co te studio w polsacie dostarcza, o ja pier,dole

Jacek "Team SPIRYT" Gmoch

"manchesterowi united nie idzie bo ma za dużo dobrych piłkarzy"

Edytowane przez ragus