Skocz do zawartości

Euro 2016 Francja

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 243,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

bardziej niż nasza porażka (dobry turniej, dobry mecz, mogło być lepiej, byli do pyknięcia, nie ma co ryja strzępić) boli przejście dalej tej je.banej bandy cyganów z portugalii. z całego serca życzę

Opublikowano

Włączam meczyk a tutaj już faworyt całego turnieju przegrywa z jedną z najbardziej beznadziejnych drużyn, która gdyby Włochy nie wystawiły 9 zmienników pewnie by zdobyła 0 punktów w grupie.

Ok.

Opublikowano

Wreszcie coś się od początku dzieje na tym EURO, to będzie ciekawy mecz, bo Francja będzie musiała się otworzyć i atakować, a Irlandczycy mają dość solidną defensywę.

pewnie by zdobyła 0 punktów w grupie.

1

Opublikowano

Zemsta Irlandczyków za przekręcony baraż na korzyść Francji sprzed kilku lat. Ale by było :kaz:

Opublikowano

No tak. Jeszcze był remis z równie nędzną Szwecją.

Zaczynam się zastanawiać, czy jest możliwe, żeby po prostu we wszystkich meczach pucharowych wygrała drużyna gorzej grająca w piłkę. Piękno futbolu by było jak nigdy.

Opublikowano

Tak jak Milik który przed eliminacjami według ciebie nie nadawął sie do seniorskiej kadry?

z tym ze po turnieju moze sie to potwierdzic
Opublikowano

Tylko ja nie mam obrazu na polszmacie?

E: Studio pokazują, bo polaczenia nie ma (pipi)a oddawajcie moje pieniądze

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Polsat za 99 zl się zesrał xDDD

Opublikowano

xD to obejrzane

ile tam płacili, 99zł xDDDDDDDD?

Opublikowano

Trochę zabawne że po bramce dla Irlandii ktoś pisał że Francja będzie ostro cisnęła, dalej na to czekam bo na razie jest odwrotnie.

Opublikowano

sop://broker.sopcast.com:3912/258922

Opublikowano

Francja przegrywa z Irlandią na swojej imprezie i nie potrafią zrobić nawet jednej setki :reggie: No nie wiem co tak słabo.

Opublikowano

I jak kchu/jki udają, że nic się nie stało, anie przepraszamy ani spier/dalajcie tylko se jakąś koślawą analizę robią i wszystko spoko xDDDD

acestream://42fe51591598d905ab011a9c8339150f8391dfa7 jak coś

Opublikowano

zapowiada się scenariusz z mundialu i Francja - Niemcy

Opublikowano

Payet właśnie strzelał z samego środka pola karnego. "Setka" to nie była, bynajmniej, bo pomiędzy nim a bramką było i tak trzech Irlandczyków, sowicie też kryto pozostałych Francuzów w polu karnym. No trudno się dziwić. Myślę, że tak naprawdę Francuzi i tak chyba za bardzo szarżują, biorąc pod uwagę, że pewnie ich najlepsza szansa na życie teraz to liczyć na zmęczenie Irlandyczyków w miarę meczu i wtedy przyciśnięcia srogo.

Ale na tym Euro strzelanie goli idzie tak ciężko każdemu, że w sumie można już uczyć się jak jest "nic się nie stało" po francusku (bodajże "rien n'est arrivé").

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Polszmat sobie jaja robi a ja mam szukać teraz streamów albo relacji radiowej ta? jak zwierzęta

Opublikowano

Griezmann niezła padaka na tym turnieju, a chyba połowa uczestników typowała go na króla strzelców :D

Opublikowano

co te studio w polsacie dostarcza, o ja pier,dole

Jacek "Team SPIRYT" Gmoch

"manchesterowi united nie idzie bo ma za dużo dobrych piłkarzy"

Edytowane przez ragus