Skocz do zawartości

Euro 2016 Francja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

o chu'j, a ja już się śmiałem z tych co w typerze postawili na Griezmanna xDDD w porę zamienił się w piłkarza

Edytowane przez c0r
Opublikowano (edytowane)

bez kitu nigdy nie czułem sie jako konsument tak wydymany w du.pala jak przez Solorza.  A przez 6 lat byłem właścicielem konsoli SONY PS3. Żebym zapłacił i tak musiał oglądać streamy na sopie xD Ten cały pakiet pod względem jakości transmisji to najgorsze gów.no jakie świat widział. A teraz jeszcze to xD Oj będzie napier.dalanie się o zwrot hajsu jak tylko znajdę chwilę wolnego <pan prawnik>

Edytowane przez froncz piotrewski
Opublikowano

Płacenie za Polsat jak cała europa ma za darmo xD 

I dlatego wolałem zapłacić więcej i zamiast płacić Solarzowi kupiłem monoblocka twin i mam wszystkie mecze w HD, na przyszłość jak znalazł bo F1 też na niemieckich za darmo. 

Opublikowano

xD to obejrzane

ile tam płacili, 99zł xDDDDDDDD?

Ja pie.rdole xd jak nie będzie pozwu zbiorowego przeciwko temu kutasowi solorzowi to zwątpie w polska cebulę

Opublikowano (edytowane)

nah Polsat ma value bo to pokłady beki, Gmoch show i Hajto/Ziober komentujący...oby Hajto komentował Pol-Por ;) on ma doświadczenie z wpie.rdolixu Pol-Por 0:4...z Korea też trzymał głębie 

Edytowane przez nero2082
Opublikowano

nah Polsat ma value bo to pokłady beki, Gmoch show i Hajto/Ziober komentujący...oby Hajto komentował Pol-Por ;) on ma doświadczenie z w(pipi)ixu Pol-Por 0:4...z Korea też trzymał głębie 

No Hajto to jest sztos.Jak będzie mieć szczęscie to przypomni wam zwycięzki skład Kaiserslautern :obama:

Opublikowano

Lepiej mieć relacje radiową niż oglądać z NIEMIECKIM KOMENTARZEM!

A poza tym uważam, że Unia Europejska powinna zostać zniszczona.

Rozi zjadles mysze?