MatekDM 1 300 Opublikowano 26 lutego 2014 Opublikowano 26 lutego 2014 (edytowane) Mamy pierwsze screeny z Deus Ex: The Fall. Gry przeniesionej z komórek na PC (nie jestem pewien czy trafi na konsole, czy nie). Tutaj kilka informacji: To już oficjalne - Deus Ex: The Fall trafi na PC. Premierę wyznaczono na 25 marca, a cenę ustalono na niecałe 10 euro. Gracze, którzy zdecydują się na złożenie zamówienia przedpremierowego na Steamie, w ramach bonusu otrzymają pierwszą odsłonę Deus Ex w edycji Game of the Year. Jeśli natomiast posiadają ją już w swoich zbiorach, będą mogli ją przekazać znajomemu w formie upominku. Czego można się spodziewać po pecetowym Deus Ex: The Fall? Oto lista usprawnień, opublikowana przez Square Enix: brak opcji zakupów w grze 28 osiągnięć + karty, odznaki i inne elementy związane ze Steamem poprawiona sztuczna inteligencja poprawiony samouczek pełne wsparcie dla sterowania za pomocą klawiatury i myszy poprawiona ekonomia w grze wsparcie dla Microsoft Controllera usunięcie opcji autonamierzania wroga poprawione celowanie możliwość wyboru stylu skradania jak w Deus Ex: Bunt Ludzkości opcje rozdzielczości, anti aliasing, Vsync Są też pierwsze screeny: Grałem w to na telefonie i byłem bardzo zadowolony, ale średnio wyobrażam sobie przechodzić ten tytuł na PC. Co prawda gra za 4 dyszki, no i może dla fanów serii ciekawy tytuł http://www.dsogaming.com/screenshot-news/deus-ex-the-fall-first-pc-screenshots-unveiled/ http://www.gram.pl/news/2014/02/25/deus-ex-the-fall-potwierdzone-na-pc-sa-szczegoly.shtml Edytowane 26 lutego 2014 przez Maciomaniak 1 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 11 marca 2014 Opublikowano 11 marca 2014 OJOJOJOJ, czyzby slabo sie na srajfonach sprzedalo ?Wracamy z podkulonym ogonem do braci graczy ?Chuy wam w dupe, wezcie sobie tego bubla i wypchajcie sie. Marnowac czas na takie cos a nie na pelnoprawny sequel. Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 11 marca 2014 Opublikowano 11 marca 2014 Musiało sie właśnie dobrze sprzedać, ze zdecydowali sie na taki ruch. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 11 marca 2014 Opublikowano 11 marca 2014 (edytowane) No nie wiem, pamietam jak gre przecenili na 0.99$. Edytowane 11 marca 2014 przez Bansai Cytuj
Suavek 4 814 Opublikowano 16 marca 2014 Opublikowano 16 marca 2014 Pytanie do tych co grali w wersję mobile - warto tak ogólnie? Ile mniej więcej zajmuje przejście i jakie gra ma replay value? Jakieś sensowne wybory w trakcie? Zastanawiam się czy warto wydać 36zł na wersję PC, czy poczekać na promocję. Książkę Icarus Effect czytałem i nie ukrywam, że nawet mi się podobała i dalsze losy bohaterów bym chętnie poznał, ale z drugiej strony nie wiem jakie nadzieje pokładać w grze z tabletów. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 17 marca 2014 Opublikowano 17 marca 2014 Było swego czasu w promocji za piątaka. Niestety, gra z dużych konsol/kompów, nie sprawdza się na telefonie. Jest za skomplikowana:), sterowanie wkurza. Jedynym, dobrym, głośnym, "dużym" tytułem jest Dead Space. Nawet w GTA, gra się kiepsko na sprzetach mobilnych. Cytuj
Suavek 4 814 Opublikowano 17 marca 2014 Opublikowano 17 marca 2014 (edytowane) No nie sprawdza się na telefonie, dlatego pytam o samą grę, bo wreszcie wychodzi na jedyną słuszną platformę dla gier FPP (<trollface>) i zastanawiam się nad zakupem. Wyczytałem, że gra na 6 godzin, ale interesuje mnie czy ma sens powtarzanie, czy są jakieś achievementy wymagające, oraz czy sama fabuła jest warta uwagi i coś konkretnego sobą prezentuje? Edytowane 17 marca 2014 przez Suavek Cytuj
Suavek 4 814 Opublikowano 19 marca 2014 Opublikowano 19 marca 2014 O... M... G... Poczekam aż będzie za dolara, czy coś. Chrystepanie, squeenix... Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 21 marca 2014 Opublikowano 21 marca 2014 O (pipi)a XD ... Ten "recoil" z pistoletu i shotguna Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi