Opublikowano 28 lutego 201411 l Musze powiedziec, ze jestem zaskoczony. Cale zycie bylem przekonany, ze jestes bufonem, a tu okazuje sie ze jestes sympatycznym, skromnym kolesiem. VLOG fajny dla casuala, ale hardkorowy gracz nie znajdzie tu nic dla siebie (przynajmniej w pierwszym odcinku). Jaki jest target tego vloga?
Opublikowano 28 lutego 201411 l Hiv to mieszanka wielu osobowości ( w tym bufona Co do ep#1 - merytorycznie bez zarzutu, popieram twierdzenie Hiva że jest za dużo fajnych gier na PS3/X360 za śmieszne pieniądze by rzucać się na PS4 .Co do spraw technicznych- montaż Kuby wyszedł całkiem Pro, -Hiv, wcale nie widać twojego zdenerwowania ( poważnie)- za dużo tych dżingli rodem z chińskich programów kulinarnych ( CCTV4 na satce rządzi)Co do propozycji : zapraszaj gości,rób z nimi coś a la Zgrentgen , ostro oceniaj nowe trendy w gamingu jak i popkulturze , niewybredne żarty też są na miejcu, zaproś Tornado Kacpra do komentowania ( zderzenie odległych czasowo światopoglądów może być ciekawe - Casual vs.Hardkor)Liczę również na branżowe smaczki ( z premierą XOne to pojechałeś Trzodowisko czas zacząćPs. Nagrywaj bloga podczas testownia gry do PE, daruj sobie unboxingi,PS.2 Zrób coś z kablami pod stołem. A fe ! Edytowane 28 lutego 201411 l przez Tokugawa1982
Opublikowano 28 lutego 201411 l Te sample co parę sekund strasznie wkurzają. Właśnie zapauzowałem, żeby o tym napisać, mam nadzieję, że po wznowieniu, będzie tego mniej. Ani to śmieszne, a wku.rwia, ale chyba tego jeszcze nie było:) Edytowane 28 lutego 201411 l przez grzybiarz
Opublikowano 28 lutego 201411 l za długie i paskudnie przeedytowane, do tego wieje nudą, tematy oklepane i niezbyt świeże (PS4 vs X1 ughhh to było dobre w zeszłym roku), gdyby omawiane były aktualne rzeczy np. sprzedaż PS4 w Jap do tego jakieś gameplaye w tle to byłoby dla mnie ciekawiej, także na razie zostanę przy swoich sprawdzonych youtuberach (np. brokengamezhd)
Opublikowano 28 lutego 201411 l Obejrzałem jeszcze kilka razy i dorzucam swoje trzy grosze: -zgadzam się z przedmówcami że za dużo dżingli i zapętleń. Te przeszkadzajki są fajne, ale jest ich za dużo. Dźwięk pierdu jakiś dziwny, mało tłusty. Do poprawy. -głos Hiva, o czym już mówiłem, musi być wyraźniejszy. -montaż i miejscówka super, jest klimacik. -hejt świetny, tego mi brakuje. Mam już dość poprawności i lizania po jajkach. -intro programu jest super. -propsy za figurki z Mario, mam takie same. -xboxa proponuję rozwalić gdzieś w terenie, spalić i dobić młotem na przykład. Co do zawartości merytorycznej, to chciałbym żeby odcinki trwały min. 20 minut i zawierały: -komentarz Hiva do najważniejszych newsów -w co aktualnie gra Hiv, krótka i konkretna opinia -ulubione gry Hiva ze wszystkich generacji -z okazji 200 numeru chciałbym zobaczyć gości, np. Ścierę i innych ważnych z dawnych lat -retro wspominki, o Amidze, PSX i tego typu stuff z którym Hiv miał kontakt -na koniec koniecznie jakiś mocny, obleśny żarcik Generalnie widzę duży potencjał. Hiv trochę stremowany, ale to przejdzie z czasem. Każdy gwiazdor z YT przyzna że na początku jest ciężko.
Opublikowano 28 lutego 201411 l Te sample co parę sekund strasznie wkurzają. Właśnie zapauzowałem, żeby o tym napisać, mam nadzieję, że po wznowieniu, będzie tego mniej. Ani to śmieszne, a wku.rwia, ale chyba tego jeszcze nie było:)Ten sam zarzut, ogólnie program na plus.
Opublikowano 28 lutego 201411 l Przez sample i zapetlenia serio chu.jowo sie tego slucha. Prosze wytlumaczcie po co je zastosowaliscie? Merytorycznie fajnie. W koncu to vlog wiec co hiv chce przekazac to jego subiektywny wybor i nie ma czego sie czepiac. Szkoda jedynie, ze tak pozno. Ciekawe czy ekpia PE i PPE sie w koncu ogarnie i tez zacznie robic jakies podcasty (chocby raz na dwa tygodnie) zamiast skupiac sie na go.wno wartych "elementach spolecznosciowych" jak trofea na portalu.
Opublikowano 28 lutego 201411 l No cóż ... Pierwsze koty za płoty ... Generalnie wyszło całkiem nieźle. Jestem na tak
Opublikowano 28 lutego 201411 l Wywal te dźwięki z puszki. Troche to jak w smiechu warte u drozdy. Reszta ok
Opublikowano 28 lutego 201411 l obejrzałem jest dobrze. Generalnie podpisuję się pod pod wywaleniem wszystkich dżingli, tych loopów/ zapętlania bo przypominają mi tanie rozrywkowe programy lat 90-tych. Wyciszyć i zmieniać częściej muze, ale ta jest ciut zbyt klubowa (?) nienawidzę tego słowa Chodzi mi o to, że jest zbyt bogata, bardziej pasuje spokojne melodyjny rytm w tle np taki http://www.youtube.com/watch?v=am8yzdMVMV0 Co bym chciał zobaczyć ? Coś w stylu " w internetach dają 5/10, a ja za nią szaleję"
Opublikowano 28 lutego 201411 l Mniej sampli dźwiękowych, mniej powtórzeń( najlepiej to i to wywalić) i będzie ok. Stresu jako takiego nie widać, zapraszaj gości, grajcie razem w gry, komentujcie najważniejsze wydarzenia, co Was boli i podnieca. Jak gości nie będzie to rób to sam, ale najważniejsze zawsze bądź szczery i nie udawaj. Weź Tornado Kapsla i grajcie razem:) Sprawa kolejna, weź HiV pod uwagę że Twój Vlog oglądają gracze, więc nie wciskaj im PS3, skoro 90% z nich już dawno go ma, albo miała w/w konsolę. Tytułujesz filmik to się tego trzymaj;) Na starego Xboxa to najlepiej postawić klocka i spalić w pi.zdu. Edytowane 28 lutego 201411 l przez .:marioo:.
Opublikowano 1 marca 201411 l Nie chciałem jako któryś z rzędu zrzęda psioczyć na te przeklęte sample, ale chłopie - tego się przez te wszechobecne pierdoły nie da słuchać. Patrzeć na ciebie i tak nie patrzę, przeglądam sobie neta i myślę sobie, że mądrego czasami dobrze posłuchać, ale przez te wszystkie przeszkadzajki, słuchanie ciebie, to katorga. Poza tym na plus i oczywiście ciężko cokolwiek konstruktywnego powiedzieć po "pilocie". Czekam na kolejne próby.
Opublikowano 1 marca 201411 l Juz prawie 3500 wyświetleń. Graty kiedy #2? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 4 marca 201411 l Cóż. Liczyłem, że chociaż dźwięk poprawisz, a jest gorzej (i lepiej nie będzie). Nie mam przyjemności w słuchaniu szumów, trzasków i domyślaniu się co mówisz.
Opublikowano 5 marca 201411 l Hiv - cedzisz słowa, pauza, cedzisz słowa, pauza - jak Wołoszański. Tłumaczysz się z kabli pod biurkiem ( innych masz za buraków a sam nim mimowolnie jesteś) ,skośnych oczy itd. a nie komentujesz merytorycznych postów. Po co to całe DLC? Chyba nie do walki z hejterami.
Opublikowano 5 marca 201411 l HIV tutaj nie chodziło o profesjonalny mastering, tylko zwykłe wyciszenie i zmianę podkładu muzycznego pytasz to ludzie odpowiadają
Opublikowano 5 marca 201411 l HIV tutaj nie chodziło o profesjonalny mastering, tylko zwykłe wyciszenie i zmianę podkładu muzycznego pytasz to ludzie odpowiadają Dokładnie. Jeżeli nie chcesz poprawiać dźwięku to chociaż sprowadź wszystko do jednego poziomu głośności, bo przy Twoich wypowiedziach jest cichutko, a za chwilę wchodzi sampel, który świdruje uszy swoją głośnością. Przy wieczornym oglądaniu jest to uciążliwe.
Opublikowano 5 marca 201411 l Dodam, że w tym dlc, to jak w lesie będąc mówiłeś to ledwo było słychać. Po pierwsze mikrofon chyba z takiej odległości słabo zbiera, a poza tym szumy wiatru itepe. W chałupie już było ok, tylko tak jak koledzy, sugeruję wyrównanie poziomu głośności i mniej przeszkadzajek w tle. Edytowane 5 marca 201411 l przez Luqat
Opublikowano 5 marca 201411 l Hiv sie zezloscil i widze w tym, na razie niewielki, bekowy potencjal. Edytowane 5 marca 201411 l przez Dave Czezky
Opublikowano 5 marca 201411 l ZagraniE #1 - DLC https://www.youtube.com/watch?v=_R0nsYMN-yg powinienes wycinac w pien hejterow i robic kanal tylko dla tych ktorzy go lubia a te wszyskie ameby ktore sie rozmnazaja i przez cale zycie tylko wszystko hejtuja powinno sie zdusic w zarodku i niech wracaja tam gdzie ich miejsce czyli onet, wp i pudelek