Shen 9 620 Opublikowano 5 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2014 Nie było tych (pipi)owy dżingli, oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 427 Opublikowano 5 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2014 Ale hejt trzeba odróżniać od konstruktywnej krytyki, bo ostatnio internety wrzucają wszystko do jednego wora. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 6 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2014 Obejrzałem, poczytałem co nieco i mam już swoje zdanie. Jeśli naprawdę uważasz, że masz coś ciekawego do powiedzenia to powodzenia (rym niezamierzony), hejterami się nie przejmuj, bo oni są częścią tej gry. Słowa jednak swoje a materiały swoje - ostatni filmik sugeruje, że mamy jednak do czynienia z randomową zawartością, takie łapu capu. Nie wiadomo, czego można się spodziewać - element zaskoczenia ogólnie jest mile widziany, ale wszystko ma swoje granice. Zamiast zamieszczać tego typu fillery, popracuj lepiej nad konkretem, bo w przeciwnym razie rozrzedzasz niepotrzebnie swój (jakby nie było tematyczny - "zagranie") vlog. Na razie mamy takie pitu-pitu o wszystkim i o niczym. PS co do kwestii wymowy - jak już wspomniałeś, Twój angielski nie jest na tyle dobry, żebyś silił się na akcent. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 6 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
COOLek 58 Opublikowano 6 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2014 Hiv reaguje na zadania widzow i na filmie pojawilo sie pierdzenie. Ale chalupa i miecz niezle, widze ze sklepik na dworcu przynosi dochody. Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 6 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2014 Za(pipi)isty mieczyk Sam bym takim nie pogardził. Cytuj Odnośnik do komentarza
.:marioo:. 104 Opublikowano 7 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2014 W sumie jak przypomnę sobie projekt HiVa o nazwie "konsolowisko" i jego banowanie userów za krytykę, często z argumentami, to teraz mam lekkie deja vu. Jak stronka skończyła to już wiemy, może dlatego że nie było na niej hejterów, bo wszyscy byli sukcesywnie banowani. I teraz HiV wie że aby odnieść sukces w necie musi mieć mięso, bo to mięso zapewni mu oglądalność, pluć będą jadem, ale wyświetlenia filmów muszą się przecież zgadzać. Taki oto czarny marketing. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 7 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2014 W którymś odcinku (?) możesz zrobić jakiś wykład o grach w trybie 3D hit czy kit 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokugawa1982 95 Opublikowano 7 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2014 Miałem taki miecz zrobiony z jarzeniówki tylko kabel był za krótki Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 10 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2014 Jeśli to ma wyglądać tak jak ostatnie filmy z mw3 to trochę lipa. Nie wiem kto to będzie oglądać bo ja po 20 sekundach wyłączyłem. Szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 11 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2014 Obejrzałem właśnie na kiblu 7 minut drugiego odcinka i nie było tych (pipi)owych dżingli. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 12 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2014 (edytowane) HIV daruj sobie te miksy dla gimbazy, bo śr. wieku na forum to już + 21. Albo tak mi się zdawało. Edytowane 12 marca 2014 przez nobodylikeyou Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 12 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2014 Gu gu gu. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 293 Opublikowano 12 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2014 Za dużo pier.dół w odcinku, chociaż nie wiem co powinno być w vlogu, a co nie, ale np. ten miecz świetlny niepotrzebny. Te gameplaye gierek na kanale też, raczej bezsensu, chyba, że byłyby z komentarzem. A i chyba lepiej robić więcej, krótszych filmików, niż takie 20 minut o wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 13 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2014 Zayebiście podoba mi się pomysł z gierkami z Twojego dzieciństwa, możesz nawet kilka videorecenzji zrobić. Mam nadzieję, że z Pegazusa też coś pokażesz Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 13 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2014 Drugi odcinek o wiele lepszy pod wzgledem odbioru niz pierwszy. Jedyne co mnie troche rozpraszalo to ciecia materialu po kilku zdaniach. Nie bylo plynnosci jak sie to ogladalo. Chyba, ze to pozostalosc po usuwaniu dzwiekowych upi.zdrzalek i w ep 3 juz bedzie bez ciec. Cytuj Odnośnik do komentarza
hiv 52 Opublikowano 13 marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 marca 2014 (edytowane) Zagranie #2 https://www.youtube.com/watch?v=68hymfjW1jc Edytowane 13 marca 2014 przez hiv 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
erix 303 Opublikowano 13 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2014 kolosalna poprawa , przyjemnie sie to ogladalo , w sam raz do kawy/przekaski Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 471 Opublikowano 13 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2014 Swietnie sie przy tym sralo, jest o wiele lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 760 Opublikowano 13 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2014 czekam na odcinek o promkach Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 14 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2014 (edytowane) Jołł CZIV czekam na twoje wynurzenia o grach z dzieciństwa. Za to Cal of djuty w twoim wydani może dotrzeć jedynie do wąskiego grona zapaleńców bo prawda jest taka, że filmiki bez komentarza i jaranie się (niemymi) trikami przez prezentera wyłapią nieliczni. Baza Kala i Filda jest ogromna jednak większość grających to piszczące kidsy przed 15ą, które w (pipi)e mają triki i inne czary mary ---------- liczy się RZEZ. W takim przypadku przydałby się komentarz, który uśpił by ich czujność leniwca i bardziej zainteresował jako takich casuali. Pozdro i nie wymiękaj. ps : sceny w plenerze są klimatyczne w ch...........j -- bac to the nejczer ajjjjj Edytowane 19 marca 2014 przez kazuyoshi Cytuj Odnośnik do komentarza
hiv 52 Opublikowano 21 marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 marca 2014 (edytowane) ZagraniE #2 - DLC https://www.youtube.com/watch?v=Mtz4JuWpgYE Edytowane 23 marca 2014 przez hiv Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 21 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2014 Fajny odcinek, obejrzałem cały z przyjemnością. Chyba taka forma, że czytasz komentarze widzów i dajesz swoje 3 grosze jest przyjemne. Mówisz bardziej jak do kumpla, niż do kamery, też na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza
hiv 52 Opublikowano 24 marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 marca 2014 (edytowane) Wywiady ze Zgredami! https://www.youtube.com/watch?v=_akWKOGpJSo https://www.youtube.com/watch?v=YtxP6YgC4BY https://www.youtube.com/watch?v=X6wMTSZCS4o Edytowane 24 marca 2014 przez hiv 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 24 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2014 Fajny, rzetelny i profesjonalny blog. Jednak jako hardcorowy gracz i autorytet w branży dla niektórych, powinieneś te kilometry w GT6 przejechać uczciwie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi