Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Mina Królikowskiego z "Tylko Rocka"  xD

• Odpowiedzi 247
  • Wyświetleń 87,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Cześć, zapraszam do odwiedzenia mojego vlogu ZagraniE.   Facebook tutaj, YouTube tutaj.   GRY OLDSCHOOLOWE   Trailer https://www.youtube.com/watch?v=svGQxFuvc3A   ZagraniE #1 ZagraniE #1 - D

• ZagraniE #1 - DLC https://www.youtube.com/watch?v=_R0nsYMN-yg

• ZagraniE #4 KULISY FUNKCJONOWANIA SKLEPU Z GRAMI KONSOLOWYMI   https://www.youtube.com/watch?v=8MOW0XOLFrU

Opublikowano

Ciekawe co odpowie Perez :)

A właśnie, kiedy wreszcie wkładki Alice Cooper, Kiss, Motley Crue? Czemu olewacie amerykański rock?

Opublikowano

Ciekawe co odpowie Perez :)

A właśnie, kiedy wreszcie wkładki Alice Cooper, Kiss, Motley Crue? Czemu olewacie amerykański rock?

A cóż mam odpowiadać? :). HIV wlazł jak do siebie i co tu komentować ;)

Wkładki - absolutnie nie mój temat, co najwyżej mogę przekazać, ale wpływu żadnego nie mam. 

Opublikowano

Malutka ta redakcja, no ale to wina internetu.

Opublikowano

HIV niech poprowadzi coś w stylu skondensowanych niusow z ostatniego tygodnia, w krótkim filmie. Brakuje mi gościa niedzielnego :/

Gość niedzielny jest prowadzony na stronie jednego podcastu. Co niedziela do rosołu. :lapka:

Na YT tez oczywiscie jest.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Gość niedzielny jest prowadzony na stronie jednego podcastu. Co niedziela do rosołu. :lapka:

Wiem, wrzucałem nawet do tematu "Gość niedzielny", ale w chwili pisania tego posta, jeszcze o tym nie wiedziałem.

Świetny film, gdzie mam przegląd całego tygodnia i... to ma tlyko po 1000 wyświetleń. Ludzie, dajcie suby Piotrkowi i ekipie:

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

ja sie dowiedzialem w piatek ze gosc co pracuje przy tym gosciu niedzielnym pracuje u mnie w firmie, w pokoju obok :D ale jeszcze nie wymyslilem jak do niego zagadac ;o

Opublikowano

Jak masz możliwość, to włącz gościa niedzielnego, ustaw volume na maxa i czekaj, aż przyjdzie Cię uciszyć :)

I powiesz coś w stylu "o, masz podobny głoś jak ten gość na filmiku".

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajne to nowe Zagranie Hiva. Jest klimacik i mądrze prawi. Oby przybyło więcej widzów, bo Oszołom znowu sobie odpuści jak poprzednio.

Opublikowano

ja (pipi)e, na pierwszej stronie masz wszystko

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

wrzucanie takich rzeczy to jest brak szacunku dla widza :D

Opublikowano

wrzucanie takich rzeczy to jest brak szacunku dla widza :D

Dlatego ja anulowałem swoją subskrypcję jego kanału. A przecież początkowe vlogi były na bardzo dobrym poziomie, miło mi się go oglądało i ochoczo klikałem na kciuk uniesiony ku górze.

Opublikowano

Pierwsze filmy były ok, też nie rozumiem dlaczego nie skupił się wyłącznie na vlogach. Potem doszły jakieś rowery, śmieci z konsolowiska i kaplica.

Opublikowano

Może wiek już nie ten i Hiv robi ten kanał pod siebie, zamiast dopasować się do widzów. Wrzucanie gameplayów bez komentarza? Tego jest milion :/

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

On ma zamiar się zadeklarować czy będzie prowadził ten program czy jeszcze tak będzie się męczył sam ze sobą X lat?

Opublikowano

Niestety wygląda na to, że Zagranie zdechło po raz drugi. A zapowiadało się nieźle.

Opublikowano

Obawiam się, że nie. Mógłby przestać się ośmieszać z tym Zagraniem.

Opublikowano

pierdzenie, sra.nie i picie alkoholu/jaranie przed kamerą. Taget na pewno znajdzie pomiedzy 14-20 lat. 

Przynajmniej Xboxa spalił

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Niech Hiv będzie tam poważny w tych filmach. Bo od pierdzenia są inni jutuberzy, a nie HIV.

Opublikowano

Za stary jest, by trafił w niszę, a zresztą za późno zaczął. Wprawdzie nie łysieje, ale takiej mordy dostał - a przynajmniej takiego go pamiętam - że żaden gimnazjalista nawet nie splunie w komentarzu pod filmikiem Zg(Red.)ziola z upadłego magazynu dla byłych graczy.