Opublikowano 16 października 20168 l Ciekawe co odpowie Perez A właśnie, kiedy wreszcie wkładki Alice Cooper, Kiss, Motley Crue? Czemu olewacie amerykański rock?
Opublikowano 16 października 20168 l Ciekawe co odpowie Perez A właśnie, kiedy wreszcie wkładki Alice Cooper, Kiss, Motley Crue? Czemu olewacie amerykański rock? A cóż mam odpowiadać? . HIV wlazł jak do siebie i co tu komentować . Wkładki - absolutnie nie mój temat, co najwyżej mogę przekazać, ale wpływu żadnego nie mam.
Opublikowano 17 października 20168 l HIV niech poprowadzi coś w stylu skondensowanych niusow z ostatniego tygodnia, w krótkim filmie. Brakuje mi gościa niedzielnego Gość niedzielny jest prowadzony na stronie jednego podcastu. Co niedziela do rosołu. Na YT tez oczywiscie jest. Edytowane 17 października 20168 l przez suteq
Opublikowano 17 października 20168 l Gość niedzielny jest prowadzony na stronie jednego podcastu. Co niedziela do rosołu. Wiem, wrzucałem nawet do tematu "Gość niedzielny", ale w chwili pisania tego posta, jeszcze o tym nie wiedziałem. Świetny film, gdzie mam przegląd całego tygodnia i... to ma tlyko po 1000 wyświetleń. Ludzie, dajcie suby Piotrkowi i ekipie: Edytowane 17 października 20168 l przez grzybiarz
Opublikowano 17 października 20168 l ja sie dowiedzialem w piatek ze gosc co pracuje przy tym gosciu niedzielnym pracuje u mnie w firmie, w pokoju obok ale jeszcze nie wymyslilem jak do niego zagadac ;o
Opublikowano 17 października 20168 l Jak masz możliwość, to włącz gościa niedzielnego, ustaw volume na maxa i czekaj, aż przyjdzie Cię uciszyć I powiesz coś w stylu "o, masz podobny głoś jak ten gość na filmiku".
Opublikowano 28 października 20168 l Fajne to nowe Zagranie Hiva. Jest klimacik i mądrze prawi. Oby przybyło więcej widzów, bo Oszołom znowu sobie odpuści jak poprzednio.
Opublikowano 18 listopada 20168 l Niestety wrócił to wrzucania popierdółek, no ale to kanał HIVa, nie mój
Opublikowano 22 listopada 20168 l wrzucanie takich rzeczy to jest brak szacunku dla widza Dlatego ja anulowałem swoją subskrypcję jego kanału. A przecież początkowe vlogi były na bardzo dobrym poziomie, miło mi się go oglądało i ochoczo klikałem na kciuk uniesiony ku górze.
Opublikowano 22 listopada 20168 l Pierwsze filmy były ok, też nie rozumiem dlaczego nie skupił się wyłącznie na vlogach. Potem doszły jakieś rowery, śmieci z konsolowiska i kaplica.
Opublikowano 23 listopada 20168 l Może wiek już nie ten i Hiv robi ten kanał pod siebie, zamiast dopasować się do widzów. Wrzucanie gameplayów bez komentarza? Tego jest milion
Opublikowano 4 stycznia 20178 l On ma zamiar się zadeklarować czy będzie prowadził ten program czy jeszcze tak będzie się męczył sam ze sobą X lat?
Opublikowano 4 stycznia 20178 l W najnowszym PE zapraszał na swój kanał, może ma zamiar go reaktywować?
Opublikowano 4 stycznia 20178 l Niestety wygląda na to, że Zagranie zdechło po raz drugi. A zapowiadało się nieźle.
Opublikowano 5 stycznia 20178 l pierdzenie, sra.nie i picie alkoholu/jaranie przed kamerą. Taget na pewno znajdzie pomiedzy 14-20 lat. Przynajmniej Xboxa spalił Edytowane 5 stycznia 20178 l przez oFi
Opublikowano 5 stycznia 20178 l Niech Hiv będzie tam poważny w tych filmach. Bo od pierdzenia są inni jutuberzy, a nie HIV.
Opublikowano 12 stycznia 20178 l Za stary jest, by trafił w niszę, a zresztą za późno zaczął. Wprawdzie nie łysieje, ale takiej mordy dostał - a przynajmniej takiego go pamiętam - że żaden gimnazjalista nawet nie splunie w komentarzu pod filmikiem Zg(Red.)ziola z upadłego magazynu dla byłych graczy.