grzybiarz 10 301 Opublikowano 12 stycznia 2017 Opublikowano 12 stycznia 2017 Dlaczego "upadły magazyn dla byłych graczy"? Piszesz tak nieprzychylnie, bo dostałeś wczesniej bana? Cytuj
noob_IRA 93 Opublikowano 12 stycznia 2017 Opublikowano 12 stycznia 2017 Piszę tak, bo kiedyś był lepszy. Dziadu, Ściera, Star... Shivę zwolnili, bo się nie golił i spóźniał z tekstami. Sentinel nie żyje. Ogólnie to kiedyś nawet pogoda była lepsza. Cytuj
Pix 915 Opublikowano 13 stycznia 2017 Opublikowano 13 stycznia 2017 Kiedyś było lepiej, bo był Shiva popełniający plagiaty xD Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 13 stycznia 2017 Opublikowano 13 stycznia 2017 Hiv? Ten sam poziom co smuggler z cda. Szkoda strzępić ryja. Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 13 stycznia 2017 Opublikowano 13 stycznia 2017 Wiadomo, że kiedyś było lepiej - jak się było małym szczylem i czytało, że HIV pierdzi, albo pluje z wieży Eiffela. Musiało to dla nas tyle znaczyć, co dla dzisiejszych dzieciaków jutuberzy. Też chcieliśmy być tacy jak zgredzi. O, albo jak kumpel mnie ściemniał, że był na wycieczce szkolnej w Katowicach i widział Hiva, zazdrościłem mu w ch.uj. Potem się okazało, że kłamał.Relacje z targów, picie piwa, cycki, pierdzenie. Nie no spoko - ale dzisiaj sam jestem w wieku tamtejszych zgredów i jakoś nie kręci mnie czytanie, że ktoś się napił (np. relacja z nowego numeru). Sam robię dużo gorsze rzeczy:)A Senti? Nie kojarzę jakoś jego świetnych tekstów. Zapamiętałem go jak wyśmiewał się z Kosem, albo Myszaqiem z magazynu Engarde. Był gdzieś filmik, ale nie potrafię znaleźć. Cytuj
noob_IRA 93 Opublikowano 14 stycznia 2017 Opublikowano 14 stycznia 2017 (edytowane) Wracając do tematu... Spójrzcie na czołówkę polskich twórców na YT. Sylwester Wardęga - młody, przystojny, prowokacyjnie chrupiący ciasteczka w asyście polskiej policji. Abstrapenisy - młodzi, równie piękni, dopiero co wyszli z gimnazjów, chwytają za serce młokosów, którzy nigdy z gimbaz nie wyjdą, Rezi, Stuu, Blowek - młodzi, piękni, grają w Minecrafta. Czy HIV jest młody i piękny? Czy gra w Minecrafta? Czy może jedynie zasłynął z recenzji gier wyścigowych, o których tak naprawdę (pipi)a wie, a tylko się wymądrza? Edytowane 14 stycznia 2017 przez noob_IRA 3 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 14 stycznia 2017 Opublikowano 14 stycznia 2017 Nic mi nie mowia te nazwiska/ksywy ktore wymieniles. 1 Cytuj
Owsianka 0 Opublikowano 23 marca 2017 Opublikowano 23 marca 2017 A mnie się podobał ten filmik z redakcyjnego chlania, który ostatnio wrzucił zanim kanał ponownie zdechł. Czuć było stary klimat i nie miałbym nic przeciwko takim występom. Hiv rządzi! Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 23 marca 2017 Opublikowano 23 marca 2017 (edytowane) .. Shivę zwolnili, bo się nie golił i spóźniał z tekstami. Oprócz spóźnienia, ktoś kiedys napisał, że Shiva plagiatowal teksty Butchera z jego ówczesnej strony. Ale czy to prawda? Odpowiem papieskim "nie wiem". Mógłby Butcher wyjaśnić kiedys. Edytowane 23 marca 2017 przez grzybiarz Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 23 marca 2017 Opublikowano 23 marca 2017 Nikt wam nic nie wyjasni bo zgredzi maja wyje.bane na forum, oprocz Rogera i tematow o nowym numerze. Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 23 marca 2017 Opublikowano 23 marca 2017 Moze to i dobrze, że nie zaglądają. Czasem mi wstyd za niektórych. Sam bym chyba sie zalamal na miejscu hiva, jakbym miał czytać ten cały hejt na niego. 1 Cytuj
REZOK 1 020 Opublikowano 24 marca 2017 Opublikowano 24 marca 2017 HIV ogólnie na wszystko ma wy(pipi)ane. Już w ogóle tyle razy obiecywał że w końcu ruszy z kopyta z swoim kanałem. I co? Jajko. A idź niepowazny Pan. W sumie widziałem wszystkie jego filmiki. Oprócz samego piszczania gejmpleju bo to padaka. Potencjał jest, ale żeby mu się jeszcze chciało Cytuj
Pix 915 Opublikowano 24 marca 2017 Opublikowano 24 marca 2017 Hejt na Hiva jest uzasadniony, bo to stary, wypalony gracz, który nie ogarnia już od dawna branży. Jest tak jak napisali panowie wyżej. Widać, że mu się nie chce, ale z jakiegoś powodu dalej to ciągnie. Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 24 marca 2017 Opublikowano 24 marca 2017 Dwa numery temu napisał, ze musiał znowu odstawić na jakiś czas gry, bo tak go wciągnęły, że zapomniał o bożym świecie, może ten kryzys ma związek z brakiem aktywności kanału, mimo obietnicy reaktywacji? Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 24 marca 2017 Opublikowano 24 marca 2017 No nie wiem, a znasz jakiegoś 40-latka, który prowadzi kanał o grach? Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 25 marca 2017 Opublikowano 25 marca 2017 Remigiusz Maciaszek jest chyba kolo 40stki? Ale nie trawie goscia. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 24 października 2017 Opublikowano 24 października 2017 przekażcie koledze hivowi że jak będzie poprawnie trzymał kierownicę to mu będzie lepiej szło i jeszcze wszystko na automatycznej skrzyni? ten człowiek wydaje opinie w magazynie PSXEXTREME? to prawie jak gruszczyk co recenzował GTS jeżdżąc na padzie Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 24 października 2017 Opublikowano 24 października 2017 A jak ma trzymać? Jedną ręka? Powinien niżej siedzieć chyba. Ogólnie HIV wrzuca takie dziwne filmy, ni to test, ni recenzja. Gość podłączył kierownice i gra, to ma być ciekawe? Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 24 października 2017 Opublikowano 24 października 2017 Powinien poprawnie trzymać. Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 24 października 2017 Opublikowano 24 października 2017 Hiv, nagraj jakaś wideorecenzje. Odpal filmy klocucha, to jest fajne, tam szukaj weny. A jak masz robić takie filmiki, to lepiej nie wrzucać do jutuba 47382295 filmiku bez komentarza. Kiedys myślałem że wystarczy być hivem czy ściera i wrzucać byle co, ale to nie rok 1999. Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 24 października 2017 Opublikowano 24 października 2017 Ok, widzę, że w najnowsz numerze HIV testuje kierę, wiec ok. Cytuj
Gość Opublikowano 28 października 2017 Opublikowano 28 października 2017 No ale po chuy ten filmik w takim razie? Jak chcę sobie pooglądać niemego gościa z kierownicą to sobie siadam w autobusie przy kierowcy. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 28 października 2017 Opublikowano 28 października 2017 A ja jeśli nie chcę, to nie oglądam. Polecam. Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 29 października 2017 Opublikowano 29 października 2017 HiV powinien się na dobre wycofać jako osoba publiczna w prasie/serwisach branżowych. Nie czytam jego tekstów w PE od jakiś dwóch lat bo albo rozkminia rzeczy oczywiste albo pisze bzdety. Ten kanał na początku nawet ogladałem ale jak widać został zaniedbany. Star, Ściera i reszta dawnej ekipy odeszła i w sumie dobrze bo pewnie sami czuli się wypaleni i zmieniły się im priorytety. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi