Skocz do zawartości

ZagraniE - vlog HIV-a

hiv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszę tak, bo kiedyś był lepszy. Dziadu, Ściera, Star... Shivę zwolnili, bo się nie golił i spóźniał z tekstami. Sentinel nie żyje. Ogólnie to kiedyś nawet pogoda była lepsza.

Opublikowano

Wiadomo, że kiedyś było lepiej - jak się było małym szczylem i czytało, że HIV pierdzi, albo pluje z wieży Eiffela. Musiało to dla nas tyle znaczyć, co dla dzisiejszych dzieciaków jutuberzy. Też chcieliśmy być tacy jak zgredzi. O, albo jak kumpel mnie ściemniał, że był na wycieczce szkolnej w Katowicach i widział Hiva, zazdrościłem mu w ch.uj. Potem się okazało, że kłamał.
Relacje z targów, picie piwa, cycki, pierdzenie. Nie no spoko - ale dzisiaj sam jestem w wieku tamtejszych zgredów i jakoś nie kręci mnie czytanie, że ktoś się napił (np. relacja z nowego numeru). Sam robię dużo gorsze rzeczy:)
A Senti? Nie kojarzę jakoś jego świetnych tekstów. Zapamiętałem go jak wyśmiewał się z Kosem, albo Myszaqiem z magazynu Engarde. Był gdzieś filmik, ale nie potrafię znaleźć.

Opublikowano (edytowane)

Wracając do tematu... Spójrzcie na czołówkę polskich twórców na YT. Sylwester Wardęga - młody, przystojny, prowokacyjnie chrupiący ciasteczka w asyście polskiej policji. Abstrapenisy - młodzi, równie piękni, dopiero co wyszli z gimnazjów, chwytają za serce młokosów, którzy nigdy z gimbaz nie wyjdą, Rezi, Stuu, Blowek - młodzi, piękni, grają w Minecrafta. Czy HIV jest młody i piękny? Czy gra w Minecrafta? Czy może jedynie zasłynął z recenzji gier wyścigowych, o których tak naprawdę (pipi)a wie, a tylko się wymądrza?

Edytowane przez noob_IRA
  • Minusik 3
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

A mnie się podobał ten filmik z redakcyjnego chlania, który ostatnio wrzucił zanim kanał ponownie zdechł. Czuć było stary klimat i nie miałbym nic przeciwko takim występom. Hiv rządzi!

Opublikowano (edytowane)

.. Shivę zwolnili, bo się nie golił i spóźniał z tekstami.

Oprócz spóźnienia, ktoś kiedys napisał, że Shiva plagiatowal teksty Butchera z jego ówczesnej strony. Ale czy to prawda? Odpowiem papieskim "nie wiem". Mógłby Butcher wyjaśnić kiedys.

Edytowane przez grzybiarz
Opublikowano

HIV ogólnie na wszystko ma wy(pipi)ane. 

Już w ogóle tyle razy obiecywał że w końcu ruszy z kopyta z swoim kanałem. I co? Jajko. A idź niepowazny Pan. 

W sumie widziałem wszystkie jego filmiki. Oprócz samego piszczania gejmpleju bo to padaka. Potencjał jest, ale żeby mu się jeszcze chciało 

Opublikowano

Hejt na Hiva jest uzasadniony, bo to stary, wypalony gracz, który nie ogarnia już od dawna branży. Jest tak jak napisali panowie wyżej. Widać, że mu się nie chce, ale z jakiegoś powodu dalej to ciągnie.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

przekażcie koledze hivowi że jak będzie poprawnie trzymał kierownicę to mu będzie lepiej szło

i jeszcze wszystko na automatycznej skrzyni? ten człowiek wydaje opinie w magazynie PSXEXTREME? to prawie jak gruszczyk co recenzował GTS jeżdżąc na padzie

Opublikowano

Hiv, nagraj jakaś wideorecenzje. Odpal filmy klocucha, to jest fajne, tam szukaj weny.

A jak masz robić takie filmiki, to lepiej nie wrzucać do jutuba 47382295 filmiku bez komentarza.

Kiedys myślałem że wystarczy być hivem czy ściera i wrzucać byle co, ale to nie rok 1999.

Opublikowano

No ale po chuy ten filmik w takim razie? Jak chcę sobie pooglądać niemego gościa z kierownicą to sobie siadam w autobusie przy kierowcy.

Opublikowano

HiV powinien się na dobre wycofać jako osoba publiczna w prasie/serwisach branżowych. Nie czytam jego tekstów w PE od jakiś dwóch lat bo albo rozkminia rzeczy oczywiste albo pisze bzdety.

Ten kanał na początku nawet ogladałem ale jak widać został zaniedbany. Star, Ściera i reszta dawnej ekipy odeszła i w sumie dobrze bo pewnie sami czuli się wypaleni i zmieniły się im priorytety.

• Plusik 2