metalcoola 178 Opublikowano 29 października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 października 2017 Szkoda że nic nie wyszło, bo od kilku lat HIV-a lepiej mi się słucha, niż czyta :( Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 30 października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 października 2017 Jak zobaczyłem jak HIV jeździ na kierownicy to śmiać mi się zachciało. To ułożenie rąk, ten automat. What the fuck. No nie bardzo to wygląda na maniaka samochodówek, co ogarnia temat. Po czymś takim jego recki w moich oczach są zdyskredytowane. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 30 października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 października 2017 Dla mnie osobiście ekspertami od wyścigów zagsze byli Gamera i Loser, a HIV od platformówek :) Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 30 października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 października 2017 A kali od bijatyk, wiadomo:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2019 http://www.konsolowisko.pl Ktoś jednak kupił konsolowisko od hiva. Kurła chciałem zmienić nazwę "grzybiarz gierkuje" na jakąś fajną i zajęte 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2019 Jakby prowadził do dzisiaj zagranie to może nawet już miałby zasięgi i ludzie by oglądali jego pierdzenie na streamach dając dotacje Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 9 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2020 dobra wstawka o HIVie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tarantino 78 Opublikowano 9 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2020 Ten człowiek różni się od żyła spod ząbki tylko jednym szczegółem, jakim to jeszcze nie wiem. Nie linkować do raka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 9 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2020 Co to żył spod ząbki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 10 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2020 13 godzin temu, grzybiarz napisał: dobra wstawka o HIVie Gdzie ten HIV? W której minucie? Przewijalem pobieżnie bo to lewactwo wylewające się z ekranu aż mnie mdli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 365 Opublikowano 10 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2020 Masz timestampa w tym linku, żeby złapać kontekst wystarczy 10 sekund filmiku i nie możesz aż tyle wytrzymać, bo "Cię mdli"? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 10 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2020 (edytowane) 5 godzin temu, REZOK napisał: Gdzie ten HIV? 13:29 ale to tylko wstawka, co mnie zaskoczyło. Rezok, czemu twierdzisz że Warga to lewak? Bo ma tunele w uszach? Jak dla mnie to gościu robi dobre te filmy, skrót wydarzeń w 50 minut. Gdzie tam jest lewactwo? Obejrzałem na TV i zleciało raz dwa. Dobry montaż, śmieszne wstawki (np. ta z hivem ). Może dlatego gość od Z dupy, pisuje do Extrima jako anonim Edytowane 10 lutego 2020 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 10 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2020 Wrócę do domu to rzucę okiem. No tunele i tatuaże przecież widać że lewak. No i dużo przeklina jak to lewak, zero szacunku do jakichkolwiek wartości itd. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 10 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2020 Znaczy koleś coś tam próbuje przekazać, czasem nawet go obejrzę, ale dużo robi wokół siebie kontrowersji i kiczu z rzygania. Czyli taki humor gimbazjalny więc jego target widza jest bardzo niejasny. Ma ten program miniaturki dały mi raka, zaprasza jakiegos komentatora od csa tylko po to zeby mu zasięgi podbił, a nawet nic nie mówi w jego filmiku kek Cytuj Odnośnik do komentarza
Brutus 2 Opublikowano 8 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2021 Fanpejdż Życie to gra - też już porzucił. Od 3 misięcy zero postów, a fajnie było pooglądać zdjęcia z dawnych lat Szmatławca i starej ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 8 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2021 xddd Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 11 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2021 To nie Hiva pomysł? https://zoodoptuj.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 11 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2021 Godzinę temu, grzybiarz napisał: To nie Hiva pomysł? https://zoodoptuj.pl Kojarzę, że miał projekt o zwierzątkach i nawet zbiórkę robił. Z tego co pamiętam tam jeszcze jakąś apkę miał robić do pomagania zwierzątek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 12 godzin temu, grzybiarz napisał: To nie Hiva pomysł? https://zoodoptuj.pl Z tego co wiem zoodoptuj odniósł sukces, wspiera go chociażby Fame MMA, Radio Eska czy Hotpay a ambasadorem jest Różal i piłkarze Kuba Warzyniak oraz Sławomir Peszko. Wątpię, że przy tym projekcie maczał palce Hiv. Gdyby tak było, pewnie na portalu oprócz zwierząt były by porady roweroweni i gameplay z Call of Duty Black ops 2. Niestety HiV nigdy nie umiał się skupić na jednej rzeczy i doprowadzić sprawy do końca. Spierdolił Konsolowisko, spierdolił Zagranie i pewnie spierdolił ten portal dla zwierząt. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 Tia, w spółce nie widzę Tomasza aka Pierdzący Oszołom. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 200 Opublikowano 8 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2021 hiv, dalej zgredzie prowadzisz sklep spożywczy przy dworcu w dąbrowie górniczej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 287 Opublikowano 8 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2021 Mozesz przestac wykopywac zwloki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Boxxx 3 Opublikowano 22 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2022 W dniu 8.12.2021 o 19:15, Figaro napisał: hiv, dalej zgredzie prowadzisz sklep spożywczy przy dworcu w dąbrowie górniczej? Sklepu nie ma, od kiedy to nie wiadomo, ale ktoś pisał, że był dwa lata temu i już go nie było. Być może jak skończyły się unijno rządowe dotacje i ulgi podatkowe to i skończył się sklep, tak samo jak w przypadku 70% nowo otwieranych firm w Polsce, które upadają w przeciągu dwóch lat, o ile dobrze pamiętam statystyki. A od niedawna dworzec, w którym znajdowała się "Stacja" przechodzi generalny remont. Ma być gotowy w przyszłym roku - https://dabrowagornicza.naszemiasto.pl/zabytkowy-dworzec-pkp-w-dabrowie-gorniczej-przebuduje/ar/c1-8509221 Mimo wszystko szanuję Hiva za inicjatywę, jak każdego komu się chce coś zbudować od zera oraz zaryzykować czasem i pieniędzmi. Niestety znowu mu nie wyszło i spóźnił się o jakieś 10 lat, jak nie dłużej, z tego typu biznesem. 2012 rok to już zdecydowanie nie był czas na małe sklepiki z gazetką i cebularzem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi