yaczes 14 480 Opublikowano 28 lutego 2014 Opublikowano 28 lutego 2014 Musze powiedziec, ze jestem zaskoczony. Cale zycie bylem przekonany, ze jestes bufonem, a tu okazuje sie ze jestes sympatycznym, skromnym kolesiem. VLOG fajny dla casuala, ale hardkorowy gracz nie znajdzie tu nic dla siebie (przynajmniej w pierwszym odcinku). Jaki jest target tego vloga? Cytuj
Tokugawa1982 95 Opublikowano 28 lutego 2014 Opublikowano 28 lutego 2014 (edytowane) Hiv to mieszanka wielu osobowości ( w tym bufona Co do ep#1 - merytorycznie bez zarzutu, popieram twierdzenie Hiva że jest za dużo fajnych gier na PS3/X360 za śmieszne pieniądze by rzucać się na PS4 .Co do spraw technicznych- montaż Kuby wyszedł całkiem Pro, -Hiv, wcale nie widać twojego zdenerwowania ( poważnie)- za dużo tych dżingli rodem z chińskich programów kulinarnych ( CCTV4 na satce rządzi)Co do propozycji : zapraszaj gości,rób z nimi coś a la Zgrentgen , ostro oceniaj nowe trendy w gamingu jak i popkulturze , niewybredne żarty też są na miejcu, zaproś Tornado Kacpra do komentowania ( zderzenie odległych czasowo światopoglądów może być ciekawe - Casual vs.Hardkor)Liczę również na branżowe smaczki ( z premierą XOne to pojechałeś Trzodowisko czas zacząćPs. Nagrywaj bloga podczas testownia gry do PE, daruj sobie unboxingi,PS.2 Zrób coś z kablami pod stołem. A fe ! Edytowane 28 lutego 2014 przez Tokugawa1982 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 28 lutego 2014 Opublikowano 28 lutego 2014 (edytowane) Te sample co parę sekund strasznie wkurzają. Właśnie zapauzowałem, żeby o tym napisać, mam nadzieję, że po wznowieniu, będzie tego mniej. Ani to śmieszne, a wku.rwia, ale chyba tego jeszcze nie było:) Edytowane 28 lutego 2014 przez grzybiarz Cytuj
nero2082 791 Opublikowano 28 lutego 2014 Opublikowano 28 lutego 2014 za długie i paskudnie przeedytowane, do tego wieje nudą, tematy oklepane i niezbyt świeże (PS4 vs X1 ughhh to było dobre w zeszłym roku), gdyby omawiane były aktualne rzeczy np. sprzedaż PS4 w Jap do tego jakieś gameplaye w tle to byłoby dla mnie ciekawiej, także na razie zostanę przy swoich sprawdzonych youtuberach (np. brokengamezhd) Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 28 lutego 2014 Opublikowano 28 lutego 2014 Obejrzałem jeszcze kilka razy i dorzucam swoje trzy grosze: -zgadzam się z przedmówcami że za dużo dżingli i zapętleń. Te przeszkadzajki są fajne, ale jest ich za dużo. Dźwięk pierdu jakiś dziwny, mało tłusty. Do poprawy. -głos Hiva, o czym już mówiłem, musi być wyraźniejszy. -montaż i miejscówka super, jest klimacik. -hejt świetny, tego mi brakuje. Mam już dość poprawności i lizania po jajkach. -intro programu jest super. -propsy za figurki z Mario, mam takie same. -xboxa proponuję rozwalić gdzieś w terenie, spalić i dobić młotem na przykład. Co do zawartości merytorycznej, to chciałbym żeby odcinki trwały min. 20 minut i zawierały: -komentarz Hiva do najważniejszych newsów -w co aktualnie gra Hiv, krótka i konkretna opinia -ulubione gry Hiva ze wszystkich generacji -z okazji 200 numeru chciałbym zobaczyć gości, np. Ścierę i innych ważnych z dawnych lat -retro wspominki, o Amidze, PSX i tego typu stuff z którym Hiv miał kontakt -na koniec koniecznie jakiś mocny, obleśny żarcik Generalnie widzę duży potencjał. Hiv trochę stremowany, ale to przejdzie z czasem. Każdy gwiazdor z YT przyzna że na początku jest ciężko. Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 28 lutego 2014 Opublikowano 28 lutego 2014 Te sample co parę sekund strasznie wkurzają. Właśnie zapauzowałem, żeby o tym napisać, mam nadzieję, że po wznowieniu, będzie tego mniej. Ani to śmieszne, a wku.rwia, ale chyba tego jeszcze nie było:)Ten sam zarzut, ogólnie program na plus. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 28 lutego 2014 Opublikowano 28 lutego 2014 Przez sample i zapetlenia serio chu.jowo sie tego slucha. Prosze wytlumaczcie po co je zastosowaliscie? Merytorycznie fajnie. W koncu to vlog wiec co hiv chce przekazac to jego subiektywny wybor i nie ma czego sie czepiac. Szkoda jedynie, ze tak pozno. Ciekawe czy ekpia PE i PPE sie w koncu ogarnie i tez zacznie robic jakies podcasty (chocby raz na dwa tygodnie) zamiast skupiac sie na go.wno wartych "elementach spolecznosciowych" jak trofea na portalu. Cytuj
MrHellios 1 Opublikowano 28 lutego 2014 Opublikowano 28 lutego 2014 No cóż ... Pierwsze koty za płoty ... Generalnie wyszło całkiem nieźle. Jestem na tak Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 28 lutego 2014 Opublikowano 28 lutego 2014 bendzie wspulne granie w modern warfare czy? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 28 lutego 2014 Opublikowano 28 lutego 2014 Wywal te dźwięki z puszki. Troche to jak w smiechu warte u drozdy. Reszta ok Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 28 lutego 2014 Opublikowano 28 lutego 2014 Ogólnie spoko, jakoś to wyszło. + za przemyślenia o WiiU Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 28 lutego 2014 Opublikowano 28 lutego 2014 obejrzałem jest dobrze. Generalnie podpisuję się pod pod wywaleniem wszystkich dżingli, tych loopów/ zapętlania bo przypominają mi tanie rozrywkowe programy lat 90-tych. Wyciszyć i zmieniać częściej muze, ale ta jest ciut zbyt klubowa (?) nienawidzę tego słowa Chodzi mi o to, że jest zbyt bogata, bardziej pasuje spokojne melodyjny rytm w tle np taki http://www.youtube.com/watch?v=am8yzdMVMV0 Co bym chciał zobaczyć ? Coś w stylu " w internetach dają 5/10, a ja za nią szaleję" Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 28 lutego 2014 Opublikowano 28 lutego 2014 (edytowane) Mniej sampli dźwiękowych, mniej powtórzeń( najlepiej to i to wywalić) i będzie ok. Stresu jako takiego nie widać, zapraszaj gości, grajcie razem w gry, komentujcie najważniejsze wydarzenia, co Was boli i podnieca. Jak gości nie będzie to rób to sam, ale najważniejsze zawsze bądź szczery i nie udawaj. Weź Tornado Kapsla i grajcie razem:) Sprawa kolejna, weź HiV pod uwagę że Twój Vlog oglądają gracze, więc nie wciskaj im PS3, skoro 90% z nich już dawno go ma, albo miała w/w konsolę. Tytułujesz filmik to się tego trzymaj;) Na starego Xboxa to najlepiej postawić klocka i spalić w pi.zdu. Edytowane 28 lutego 2014 przez .:marioo:. Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 1 marca 2014 Opublikowano 1 marca 2014 Nie chciałem jako któryś z rzędu zrzęda psioczyć na te przeklęte sample, ale chłopie - tego się przez te wszechobecne pierdoły nie da słuchać. Patrzeć na ciebie i tak nie patrzę, przeglądam sobie neta i myślę sobie, że mądrego czasami dobrze posłuchać, ale przez te wszystkie przeszkadzajki, słuchanie ciebie, to katorga. Poza tym na plus i oczywiście ciężko cokolwiek konstruktywnego powiedzieć po "pilocie". Czekam na kolejne próby. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 1 marca 2014 Opublikowano 1 marca 2014 Juz prawie 3500 wyświetleń. Graty kiedy #2? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Sketler 0 Opublikowano 1 marca 2014 Opublikowano 1 marca 2014 Ja tak od siebie....HIV to nie bylo fajne Cytuj
hiv 52 Opublikowano 4 marca 2014 Autor Opublikowano 4 marca 2014 ZagraniE #1 - DLC https://www.youtube.com/watch?v=_R0nsYMN-yg 5 3 Cytuj
Shankor 1 609 Opublikowano 4 marca 2014 Opublikowano 4 marca 2014 Cóż. Liczyłem, że chociaż dźwięk poprawisz, a jest gorzej (i lepiej nie będzie). Nie mam przyjemności w słuchaniu szumów, trzasków i domyślaniu się co mówisz. Cytuj
Tokugawa1982 95 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 Hiv - cedzisz słowa, pauza, cedzisz słowa, pauza - jak Wołoszański. Tłumaczysz się z kabli pod biurkiem ( innych masz za buraków a sam nim mimowolnie jesteś) ,skośnych oczy itd. a nie komentujesz merytorycznych postów. Po co to całe DLC? Chyba nie do walki z hejterami. 1 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 HIV tutaj nie chodziło o profesjonalny mastering, tylko zwykłe wyciszenie i zmianę podkładu muzycznego pytasz to ludzie odpowiadają Cytuj
Bzduras 12 490 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 HIV tutaj nie chodziło o profesjonalny mastering, tylko zwykłe wyciszenie i zmianę podkładu muzycznego pytasz to ludzie odpowiadają Dokładnie. Jeżeli nie chcesz poprawiać dźwięku to chociaż sprowadź wszystko do jednego poziomu głośności, bo przy Twoich wypowiedziach jest cichutko, a za chwilę wchodzi sampel, który świdruje uszy swoją głośnością. Przy wieczornym oglądaniu jest to uciążliwe. Cytuj
Luqat 967 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 (edytowane) Dodam, że w tym dlc, to jak w lesie będąc mówiłeś to ledwo było słychać. Po pierwsze mikrofon chyba z takiej odległości słabo zbiera, a poza tym szumy wiatru itepe. W chałupie już było ok, tylko tak jak koledzy, sugeruję wyrównanie poziomu głośności i mniej przeszkadzajek w tle. Edytowane 5 marca 2014 przez Luqat Cytuj
yaczes 14 480 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 (edytowane) Hiv sie zezloscil i widze w tym, na razie niewielki, bekowy potencjal. Edytowane 5 marca 2014 przez Dave Czezky 1 1 Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 ZagraniE #1 - DLC https://www.youtube.com/watch?v=_R0nsYMN-yg powinienes wycinac w pien hejterow i robic kanal tylko dla tych ktorzy go lubia a te wszyskie ameby ktore sie rozmnazaja i przez cale zycie tylko wszystko hejtuja powinno sie zdusic w zarodku i niech wracaja tam gdzie ich miejsce czyli onet, wp i pudelek 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi