Arkady 1 032 Opublikowano 27 lutego 2014 Opublikowano 27 lutego 2014 Koleżanka ma problem z kinem domowym Samsunga, a dokładnie z dekoderem Nki na kartę, jest dźwięk, obrazu brak. Dekoder jest podłączony do kina HDMI, kino do TV również HDMI, brakuje jeszcze jakiegoś kabla? Podpinałem też kabel video z kina do TV, ale jak odpalam Nke to obrazu nadal nie ma. Mogę na nim ewentualnie kino odapić, zmieniałem rozdziałke i nic nadal nie ma obrazu. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 27 lutego 2014 Opublikowano 27 lutego 2014 Przydałby się model tego kina. Sprawdź czy kino na wejściu HDMI obsługuje obraz (są w ogóle takie dziwadła?). Jak podpina dekoder do TV to obraz jest? zawsze można podłączyć Nke do tv, a sam dzwięk kablem optycznym to kina. Cytuj
Arkady 1 032 Opublikowano 27 lutego 2014 Autor Opublikowano 27 lutego 2014 Właśnie wygrzebałem w sieci sposób z optykiem i ten sprawdzimy, dekoder podłączony do TV działa jak należy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi