Skocz do zawartości

Mój pierwszy kontakt z PSX Extreme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój pierwszy kontakt był taki, że jechałem po kogoś, żeby go odebrać z dworca pkp. Jako, że byłem sporo wcześniej, a pociąg tradycyjnie miał być nieco później, wbiłem na dworzec i tam spacerowałem po tych boxach z pierdołami i frytkami. Zajrzałem do chyba Ruchu, czy Kolportera tam było takie stanowisko i na boku znajdował się regał ze zwrotami z kiosków. Tam były gazety po 50 procent ceny i z ciekawości wziąłem któryś z wczesnych numerów.

Co ciekawe, aż do zamknięcia tego przybytku co miesiąc wbijałem tam po szmatławca i czasami poradnik. Później regularnie w kiosku na premierę. 

Opublikowano

Jak wpadłem kiedyś do kolegi  za czasów studiów. Często miał wolna chatę to na jointy się chodzilo. Miał jak się nie mylę numer z tą paskudna okładka Uncharted 2. Kupił PSXa by znaleźć sklep, w którym może kupić PS3. I tak usiadłem, przejrzałem. Kurczę nie wiedziałem, że coś takiego jest i bum od tamtej pory co miesiąc się kupowało. 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Rdzenni mieszkańcy Ameryki Północnej, zwani potocznie Indianami, także zaliczają się do rasy żółtej. Jaki to ma związek z tematem? Nie wiem, pewnie żaden.

Edytowane przez Grze(pipi)
Opublikowano

bodajze 2001 czy 2002 przy okazji premiery Herdy Gerdy. Wtedy na 16 latka który schizowy swiat wydawal sie byl czyms oczywistym, PE ze swoimi wykreconymi komiksami stanowił ciekawostke, odskocznie od profesjonalnego i cool N+.

• 1 rok później...
Opublikowano

Kurde trochę Grzybi content ale (wdech) jadę z anegdotką. 

Za małolatka często miałem zaparcia aż mi łzy ciekły (zła dieta, brak nawadniania czy posiłków w szkole). Na kibelku często czytałem magazyny branżowe ze świata gier i tak samo strony sklejają się od łez. 

• Haha 4
Opublikowano

Nie rozumiem? Płakałeś w kartki od extrima?
U mnie foto z pamiętnego zalania piewki. Pękła rura w piwnicy głównej. A że miałem ułożone extrimy od najstarszego do najnowszego na podłodze (spoko, płytki są, to nie taka pieska jak w starych blokach).

najgorsze że sąsiad pukał mi o tym zalaniu powiedzieć, a ja siedziałem z kolegą zjarany i udawaliśmy że nikogo nie ma w domu :/ 

PS kupię numer 3 i numer 6

Opublikowano

Ale zdajesz sobie sprawę, że po wstawieniu tej fotki otwartego ekstrima, na stronie z laską z eidosa (z wielkimi ... maślanymi oczami), z takim komentarzem, to już nikt nie uwierzy w wersję z rurą w piwnicy? ;-)