Skocz do zawartości

Dead Nation: Apocalypse Edition

Featured Replies

• Odpowiedzi 138
  • Wyświetleń 34,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Poproszę drugą część na start PS5.  PS. Jednak chyba nie będzie dwójki, bo Finowie obecnie pracują nad dwoma tytulami, Stormdivers i niezapowiedzianym tytułem AAA (ciekawe kto wyłożył kasę ;)). 

• I po co ich kupować? Gierki raczej dla okreslonej grupy odbiorców plus nie stworzyli zadnego duzego tytulu i nie wiadomo jak im moze wyjsc.Hitami sprzedazowymi tez nie sa. Juz lepiej o Remedy pomyslec

• Akurat obie gry różnią się na tyle, że nie ma potrzeby wybierania lepszej.

Opublikowano

"In Dead Nation: Apocalypse Edition (PS4), your streaming viewers can influence the difficulty of the game, appearing as named zombies :D" - Yoshida.

Dobre!

Grę już dawno temu skończyłem lokalnie w coopie. Dobra zabawa. Szkoda z braku 60fpsów. Muzyka z menusów do dzisiaj brzęczy mi w uszach. Polecam tym, którzy nie grali!

Opublikowano

"In Dead Nation: Apocalypse Edition (PS4), your streaming viewers can influence the difficulty of the game, appearing as named zombies :D" - Yoshida.

Dobre!

Grę już dawno temu skończyłem lokalnie w coopie. Dobra zabawa. Szkoda z braku 60fpsów. Muzyka z menusów do dzisiaj brzęczy mi w uszach. Polecam tym, którzy nie grali!

Ok nie grałem na ps3 więc kolejna fajna gra dochodzi na PS4.

Opublikowano

Dosyc długo ogrywałem DN na PS3 a w szczególności genialny dodatek ROD który przedłuza rozgrywke o dziesiątki godzin dobrej zabawy.Dlatego ubolewam ze nie  będzie to DN2

Opublikowano

Czy osoby posiadające DN na PS3, mogą liczyć na jakieś bonusy, czy trzeba wyłożyć pełną kasę jak się nie ma PS+?

Opublikowano

spoko gierka w coopie, lubie takie klimaty także jest okejowo

jest fajny myk z interakcją przez twitch, jak wpiszecie

#A - więcej flar dla gracza

#B - więcej zombie :)

jest też zakładka interactive stream w live from PlayStation i można obadać interkatywne streamy (broadcast+ to się nazywa)

Opublikowano

Pograłem trochę i już przypomniałem sobie dlaczego na PS3 już tak szybko odinstalowałem :) JA CO CHWILĘ TAM GINĘ kompletnie nie umiem grać w tą grę

Opublikowano

Nie mielście problemów z pobraniem tego? Jak dodaję to długo mieli, że przygotowuje do pobierania po czym po ok 2-3 min wywala że nie moźna pobrać zawartości. Błàd NW-31485-1 - nie można nawiązać połączenia z internetem. Z tym że net mam, znajomych widzi, pss działa, nigdy wcześniej nie było problemów z pobieraniem.

Opublikowano

Ludzie się rzucili i średnio to działa na razie :)

Ja grałem 2 misje w co-opie. Szło wszystko OK. Nagle gre mi wywaliło (jakiś błąd na blue screenie, nie pamiętam dokładnie jaki).

Ponowne uruchomienie gry i już grać nie mogę. Łączenie z serwerami...

Opublikowano

Nie mielście problemów z pobraniem tego? Jak dodaję to długo mieli, że przygotowuje do pobierania po czym po ok 2-3 min wywala że nie moźna pobrać zawartości. Błàd NW-31485-1 - nie można nawiązać połączenia z internetem. Z tym że net mam, znajomych widzi, pss działa, nigdy wcześniej nie było problemów z pobieraniem.

Dobra mam następny problem. Gra się pobrała zainstalowała. Teraz jak jak chcę odpalić jest kłódka i wyskakuje,że nie można uruchomić aplikacji bo PS4 nie ma połączenia z internetem. Sęk w tym, że internet jest,znajomi są, , powiadomienia też  bez problemu wchodzę do sklepiku.

Wie ktoś OCB ?

edit: Tak mam teraz patrzę ze wszystkimi grami i demami ściągniętymi z PSS PL, dema z USA chodzą i tak na każdym koncie.

Edytowane przez balon

Opublikowano

Fajna opcja z tym interaktywnym streamem. Nareszcie jest jakiś większy sens oglądania jak ktoś gra. Wczoraj z godzinę poświęciłem na oglądaniu i głosowaniu w Dead Nation. Mam nadzieję, że deweloperzy będą to częściej wykorzystywać, bo to naprawdę świetna opcja jest.

Opublikowano

Powiem tylko tyle, niby gra popierdółka a wciągnęła mnie bardziej niż inne obecne "hity" z PS4.Thief leży w pudełku a Dead Nation ukończony raz i kolejne podejście będę robił ,prosta i gienialna zabawa wciąga jak bagno :D (Mam 13 Miejsce w Polsce ;p)

Opublikowano

Ranking krajów jest osobny dla PS4? Mogli się pokusić o porównanie z PS3.

Opublikowano

Ktoś ma ochotę zobaczyć rozgrywkę to zapraszam "Come and Relax DEAD NATION" stremuję właśnie ;)

Opublikowano

Jak grałem na PS3 to Polska w rankingu była na pierwszym miejscu. Teraz jesteśmy na jedenastym. Ruscy są chyba na ósmym.

Panowie tak nie może być, weźmy się w garść i dokopmy im :starwars: .

Opublikowano

W chwili obecnej gra w co-opie nie ma żadnego sensu.

Ciężko w ogóle zacząć grać razem bo mimo gry prywatnej podłączają się jacyć obcy ludzie. A jak się już uda zacząć, to po chwili (któtszej lub dłuższej) wywala błąd sieci lub bluescreen.

Opublikowano

Na PS4 jesteśmy aktualnie na miejscu 10. Rosja na 9. Także zwycięstwo w zasięgu ręki ;)

Edytowane przez anarom_pl